:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: DRIE NIEUWE TITELS BIJ DISNEY
PERSBERICHT: DRIE NIEUWE TITELS BIJ DISNEY
Bron: Disney - Datum: 2009-08-22 - Geplaatst door: Werner

BEVERLY HILLS CHIHUAHA

 

Te koop op Disney DVD en Disney Blu-ray vanaf 9 september 2009

 

Chloe is een rijk, tot in de puntjes verzorgd keffertje met een drukke agenda. Ze  heeft het zelfs zo druk dat ze niet opmerkt dat Papi, een andere stoere chihuahua, stapelverliefd is op haar. Alles verandert wanneer Chloe verdwaalt tijdens een reis naar Mexico. Kijk mee hoe Papi alles op alles zet om haar te redden van gevaar en vuile pootjes! Chloe is de Paris Hilton onder de chihuahuas. Elke dag staat haar agenda gevuld met afspraken bij de kapper, schoonheidsspecialisten en modehuizen. Haar baasje 'tante Viv' is de baas van een groot cosmeticabedrijf en is daarmee erg rijk geworden. Wanneer ze op zakenreis vertrekt, vertrouwt ze haar hartendief Cloe toe aan haar nichtje Rachel. Ze neemt het beestje mee op reis naar Mexico met haar vriendinnen, maar de drukte wordt Cloe al snel teveel en ze glipt weg. In de straten van Mexico raakt ze echter helemaal verdwaald en moet ze beroep doen op een bende honden, waaronder de duitse herder Delgado, om haar weg naar huis terug te vinden. Gelukkig is Papi er ook nog, de andere chihuahua die helemaal weg is van Chloe. Hij zet koers naar het zuiden om samen met zijn baasje en Rachel Chloe te vinden en haar terug te brengen naar haar luxueuze leventje in Beverly Hills.

 

Jamie Lee Curtis vertolkt met de nodige glitter en glamour de stinkend rijke zakenvrouw Viv. Haar nichtje Rachel wordt vertolkt door Piper Perabo, die we nog kennen van haar rol als wild barmeisje uit Coyote Ugly. De stemmen van Cloe, Papi en Delgado werden ingesproken door respectievelijk Drew Barrymore, George Lopéz en Andy Garcia.

 

Beverly Hills Chihuahua is een grappige en meeslepende film vol honden, diamanten en avontuur, die jong en oud kan bekoren!

 

Technische specificaties

Speelduur: 88 min.
Genre: Komedie
Beeldformaat: 16 x 9 / 2.40:1
Leeftijd: Alle leeftijden

Talen: Dolby Digital 5.1: Vlaams / Nederlands / Engels / Duits / Italiaans; Dolby Digital 5.1: Frans / Engels; Dolby Surround 2.0: Engels

Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden / Duits / Italiaans

 
Bonusmateriaal
• Audiocommentaar
• Deleted Scenes
• De geschiedenis van de Chihuahua
• Blooperscoop
 

RACE TO WITCH MOUNTAIN

 

Te koop op Disney DVD en Disney Blu-ray vanaf 9 september

 

Het leven van taxichauffeur Jack Bruno wordt drastisch overhoop gegooid. De chaos begint als twee tieners Sara en Seth in zijn taxi springen. Jack ontdekt al snel dat de twee paranormale gaven hebben en ze beschermd moeten worden tegen hun vijanden... De film is de tweede remake van ôEscape to Witch Mountainö uit 1975. In het drukke stadsleven van Las Vegas heeft Jack Bruno het moeilijk om op het juiste pad te blijven. Wanneer de twee buitenaardse tieners Sara en Seth in zijn taxi opduiken, is dit het begin van een groot avontuur dat zal hem leiden naar Witch Mountain. De tieners zijn door hun ouders naar de aarde gestuurd om uit te zoeken of ze op de aarde kunnen leven, nu hun planeet met uitsterven is bedreigd. Het leger van de planeet prefereert echter de aarde over te nemen. Met behulp van UFO-expert Dr. Alex Friedman gaan Jack, Sara en Seth op zoek naar het verloren ruimteschip van de twee tieners. Het team wordt echter op de hielen gezeten door een aliÙnjager en een overheidsorganisatie die het slecht voor heeft met de kinderen. Daar bovenop dringt de tijd om het ruimteschip terug te vinden en terug naar hun planeet te vertrekken. Zullen Sara en Seth op tijd zijn om hun leven en dat van Jack en Alex te redden? Heel wat adembenemende achtervolgingen, onverwachte plotwendigen en vele special effects maken van deze film een krachtige, spannende film voor jong en oud.

 

Technische specificaties

Speelduur: 95 min.
Genre: Familie
Beeldformaat: 16 x 9 / 2. 40: 1
Leeftijd: Vanaf 9 jaar, angst
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels / Frans

Ondertitels: Nederlands / Frans /Engels / Engels voor slechthorenden

 
Bonusmateriaal:
• Bloopers
• Deleted Scenes
• Audiocommentaar van regisseur Andy Flickman
• Dylan & Cole Sprouse: Blu-ray is Suite!
 
 

JONAS BROTHERS THE CONCERT EXPERIENCE
Extended Movie
 

Te koop op DVD en 3D Blu-ray Combo Pack vanaf 9 september 2009

 

Kom alles te weten over de Jonas Brothers! Deze film is een paspoort voor een blik achter de schermen tijdens het concert van Kevin, Joe en Nick. Ook de populaire artiesten Demi Lovato en Taylor Swift maken hun opwachting!  Ontdek ook de 3D Blu-ray met bonusmateriaal en nooit eerder vertoonde optredens. De Jonas Brothers bestaan uit Kevin, Joe en Nick en werden in 2007 ontdekt als gaststerren in de Disneyserie Hannah Montana. Nu kennen ze een internationaal succes. Na drie albums, een film en verschillende tournees in de Verenigde Staten, stellen de broertjes Jonas Brothers – The Concert Experience voor. Deze docu-film verzamelt recente interviews, concertbeelden en het leven achter de schermen. Kortom: de sterke momenten van de toer uit 2008. Bekijk de droom van de Jonas Brothers met de hele familie.

 

Technische specificaties van de DVD

Speelduur : 85 min.
Beeldformaat : 16 x 9 / 1.85:1
Leeftijd: alle leeftijden
Talen: Dolby Digital 5.1: Engels/ Spaans

Ondertitels : Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden / Spaans

 

Jonas Brothers – The Concert Experience is op Blu-ray verkrijgbaar in een Blu-ray Combo Pack. Dit bestaat uit een 3D Blu-ray disc en de DVD. Heel plezierig voor diegenen die nog geen Blu-ray speler hebben, maar wel van plan zijn er een aan te schaffen. Tot die tijd kunnen ze al genieten van de film op DVD. Andersom kunnen de consumenten die wel een Blu-ray speler bezitten de film ook op andere dragers afspelen zoals voor de kinderen op de DVD-speler in de auto.  

 

In het 3D Blu-ray Combo Pack zijn 4 3D-brillen te vinden.

 

Technische specificaties van de 3D Blu-ray

Speelduur: 85 min.
Beeldformaat: 1080p High-Definition / 1.85:1 / 16x9
Talen: DTS – HD 7.1: Engels

Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

 

Bonusmateriaal

Disc 1 — Blu-ray

• Extended Movie in 3D en 2D Inclusief nooit-eerder-vertoonde liedjes!

• Plus 2 Bonus Songs

• Up Close & Personal de Jonas Brothers van dichtbij

Disc 2 — DVD

• Extended Movie in 2D
Recent nieuws van dezelfde bron