:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> RELEASEBERICHT: RELEASES NOVEMBER EN DECEMBER 2009
RELEASEBERICHT: RELEASES NOVEMBER EN DECEMBER 2009
Bron: Disney - Datum: 2009-10-15 - Geplaatst door: Werner
Een lawine aan nieuwigheden bij Disney!
 

Dankzij Walt Disney Studios Home Entertainment, hebben Sinterklaas en de Kerstman geen tekort aan cadeautips voor het eindejaar! Films en series eindelijk verkrijgbaar op Blu-ray en DVD

 
LOST – SEIZOEN 5
Vanaf 11 november op Blu-ray en DVD
 

Sommige overlevenden van de vlucht Oceanic Flight 815 zijn erin geslaagd om het eiland te verlaten. Maar de terugkeer naar het normale leven valt hen moeilijker dan gedacht. Hoe langer, hoe meer beginnen het eiland en de talrijke onopgeloste mysteries hen te fascineren. Is het een knettergek idee om terug te keren om alles uit te spitten? De andere schipbreukelingen van de vliegtuigcrash zijn er niet in geslaagd om te ontsnappen of wilden de andere overlevenden niet volgen. Wat is er met hen gebeurd? Komen ze meer te weten over het eiland en zijn geheimen? Dit seizoen zit boordevol onthullingen en nieuwe wendingen. Vanaf 11 november zijn de vijf seizoenen van Lost ook verkrijgbaar op Blu-ray. De perfecte gelegenheid om de serie in hoge resolutie (opnieuw) te beleven.

 

GREY'S ANATOMY – SEIZOEN 5

Vanaf 25 november op Blu-ray en DVD
 

Het vijfde seizoen staat bol van de emoties: liefde, spanning en tranen staan op het programma. Als residenten in het eerste jaar zijn Meredith, Cristina, Izzie en Alex op hun beurt verantwoordelijk voor de internen, die de blunders opstapelen. Dat maakt hun, sowieso al moeilijke leven, er niet makkelijker op. Meredith en Derek gaan samenwonen zonder na te denken over wat er zal volgen. Alex vindt opnieuw steun en comfort in de armen van Izzie, maar er staan hem ook zware klappen te wachten. Cristina concentreert zich ondertussen op de chirurgie, met het risico om aan de zijde van een nieuwe liefde te staan. Op haar beurt wordt Lexie, de halfzus van Meredith, verliefd. George herbegint zijn jaar en zoekt nog altijd zijn weg in het leven. De afleveringen van het vijfde seizoen zijn gevuld met intriges en romantiek. De finale is ontroerend en houdt de fans in haar greep!

 

DESPERATE HOUSEWIVES - SEIZOEN 5

Vanaf 25 november op DVD
 

Op het einde van het vierde seizoen van Desperate Housewives, verbaasden de bewoners van Wisteria Lane ons door een sprong van vijf jaar in de tijd te nemen. Ontdek nu hoe het gaat met het Delfino-koppel, hoe Bree auteur is geworden van kookboeken, waarom de mooie Gaby zichzelf verwaarloost en hoe Linette oog in oog komt te staan met de puberteit van haar tweeling. Bovendien kan je genieten van de terugkeer van Edie en... haar nieuwe echtgenoot!

 

HANNAH MONTANA THE MOVIE

Vanaf 25 november op Blu-ray en DVD
 

Deze langspeelfilm is geïnspireerd op de gelijknamige serie. Hannah Montana The Movie vertelt het verhaal van Miley Stewart (alias Miley Cyrus) vanaf het begin. Hoe werd ze Hannah Montana? Hoe veroverde ze de harten van miljoenen tieners? Hoe combineert ze in het geheim haar leven als ster met haar gewone leven? Maar er is ook een keerzijde aan de medaille: geluk en moeilijkheden gaan hand in hand in de twee werelden van het jonge meisje. Word het niet eens tijd dat Miley kiest tussen haar doodgewone leventje en de glamour op het podium?

 

PULP FICTION
Vanaf 2 december op Blu-ray
 

Onnodig om het enorme succes van Quentin Tarantino voor te stellen. De film kwam uit in 1994 en werd datzelfde jaar nog bekroond met een Gouden Palm in Cannes. Maak opnieuw kennis met Uma Thurman, John Travolta en Samuel L. Jackson in de Blu-ray versie met als bonusmateriaal: deleted scenes, een making of en een documentaire over de film.

 

CLERKS
Vanaf 2 december op Blu-ray
 

De maffe komedie van Kevin Smith is eindelijk uit op Blu-ray! Beleef de tegenslagen van Dante en zijn vriend Randal in een editie boordevol bonusmateriaal.

 

SANTA BUDDIES

Vanaf 9 december op DVD

 
Na een hachelijke expeditie in Alaska en een reis in de ruimte, maken onze 5 vrienden zich klaar om Kerstmis te vieren. De pratende Golden Retriever puppy's Rosebud, Mudbud, Budderball, B-Dawg en Buddha snellen de Kerstman ter hulp. Kruip met de ganse familie voor de open haard en geniet van de DVD!


Recent nieuws van dezelfde bron