:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Disney >> PERSBERICHT: HET REGENT SERIES
PERSBERICHT: HET REGENT SERIES
Bron: Disney - Datum: 2010-02-17 - Geplaatst door: Werner
HET REGENT SERIES!
Te verkrijgen op DVD vanaf 3 maart 2010
De gloednieuwe politieserie Castle
Het tweede seizoen van Private Practice
Het vierde seizoen van Ghost Whisperer

CASTLE
Het 1e seizoen


Een nieuwe wind waait doorheen de verzameling politieseries, dit dankzij Castle, het nieuwe pareltje van de producer van X-Files en Prison Break. In de spannende misdaadserie Castle draait alles rond Rick Castle (Nathan Fillion), een wereldberoemd misdaadromanschrijver. Net op het moment dat zijn roem hem begint te vervelen en hij met een writer's block kampt, wordt hij benaderd door het NYPD. Het politiekorps van New York zit een moordenaar op de hielen, die voor zijn misdaden inspiratie lijkt te halen uit de boeken van Castle. De schrijver, die toe is aan een nieuwe uitdaging, besluit het NYPD met zijn opdracht te helpen. Hij realiseert zich dat de politie hem ook kan voorzien van massa’s ideeën voor zijn volgende boek. Wanneer hij moet samenwerken met de aantrekkelijke detective Kate Beckett (Stana Katic) wordt het allemaal wat ingewikkeld. Terwijl Beckett als politieagente volgens het boekje functioneert, houdt Castle er veel creatievere manieren op na. Er ontstaat een zeer uitzonderlijke relatie tussen de arrogante machoschrijver en de vrouwelijke workaholic… Maar liefst 11,6 miljoen kijkers zaten bij de eerste aflevering in de Verenigde Staten aan de buis gekluisterd, waarmee de serie een van de beste seizoenspremières ooit beleefde

Beleef ieder geestig en spannend moment van de eerste serie op deze 3-disc dvd-verzameling. Deze verslavende serie boordevol nooit-eerder-vertoond bonusmateriaal, waaronder een achter-de-schermen-kijkje bij de cast, is moordend goed op DVD!

Technische specificaties
Speelduur: 420 minuten
Genre: Serie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Vanaf 12 jaar, angst, geweld
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels
Ondertitels: Nederlands / Frans / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonus:
• Niet in de haak : Bloopers en outtakes
• Crimi : Het ontstaan van Castle
• Schrijf mee met Nathan Fillion
• De Godfather van Castle
• Audiocommentaar


PRIVATE PRACTICE
Het 2e seizoen


Beleef alle uitdagingen, veranderingen en tweede kansen in het complete tweede seizoen van de fantastische dramaserie Private Practice. We trekken opnieuw naar het zonnige Los Angeles voor gloednieuwe afleveringen van de dokterserie. Ontdek hoe het gaat met de neonatale chirurg van de Oceanside Wellness Group, de sexy dokter Addison Montgomery (Kate Walsh) en haar eeuwige vrijgezelle collega’s, terwijl ze leren wat de uitdrukking "dokter, genees uzelf" werkelijk inhoudt. Het is tijd om visites af te leggen met een sterrencast met onder andere Taye Diggs, Amy Brenneman (Judging Amy), Audra McDonald, Tim Daly (Wings, The Nine), Paul Adelstein (Prison Break) KaDee Strickland en Chris Lowell (Veronica Mars). Private Practice is een spin-off van Grey’s Anatomy en is ook van de hand van Shonda Rhimes, de Golden Globe-winnende maker van Grey’s Anatomy. Deze zonnige, sexy dokterserie besteedt minder aandacht aan operaties en spoedgevallen en meer tijd en aandacht aan de morele vraagstukken die vaak gepaard gaan met het behandelen van patiënten en wat de impact ervan is op de dokters van de praktijk. Haal nu iedere aflevering van seizoen twee in huis met deze 6-discs dvd-set en duik dieper in de ultieme Californische levensstijl van de dokter met nooit-eerder vertoond bonusmateriaal. De prognose is een unieke combinatie van alles waar je zo van houdt : humor, passie en heel veel complicaties.

Technische specificaties
Speelduur: 930 minuten
Genre: Serie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Vanaf 6 jaar, angst, geweld
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonus:
• Beroepsgeheim : Onderzoek van seizoen 2
• Het leven door de lens : de beelden van Chris Lowell
• Bloopers
• Met audiocommentaar van bedenker/uitvoerend producent Shonda Rhimes en uitvoerend producent Betsy Beers


GHOST WHISPERER
Het 4e seizoen


In de populaire dramaserie Ghost Whisperer is de dood soms een nieuw begin. Dat geldt in ieder geval voor Melina (Jennifer Love Hewitt) en Jim (David Conrad), wanneer de dood hun leven op z’n kop zet, maar hen tevens een tweede kans in de liefde geeft. Ga mee met Melinda in deze 6-discs set met alle 23 afleveringen van seizoen vier, en zie hoe haar relaties met Jim, Delia (Camryn Manheim), Eli (Jamie Kennedy) en Ned (Christoph Sanders) op de proef worden gesteld. Dit vierde seizoen begint met een brand in een universiteit. Jim, de man van Melinda, rept zich ter plaatse. Eén van de overlevenden is de professor in psychologie Eli James, die denkt spoken te kunnen horen zonder ze te zien… Zou Melinda in haar jacht op verloren zielen eindelijk een partner hebben gevonden?

Technische specificaties
Speelduur: 1020 minuten
Genre: Serie
Beeldformaat: 16x9, 1.78:1
Leeftijd: Vanaf 12 jaar, angst
Talenkeuze: Dolby Digital 5.1 : Engels
Ondertitels: Nederlands / Engels / Engels voor slechthorenden

Bonus:
• Liefde voor altijd
• Het experiment Jamie Kennedy
• Muziek voor de geestenwereld
• Aan gene zijde III webserie
• BloopersRecent nieuws van dezelfde bron