:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: BEMIDORM BASTARDS
PERSBERICHT: BEMIDORM BASTARDS
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2010-06-07 - Geplaatst door: Werner
Op 22 juni komt de waanzinnig populaire comedy serie Benidorm Bastards uit op dubbel-dvd!
 
Benidorm Bastards is een edgy verborgen camera programma waarin zeven bejaarden de hoofdrol spelen. Ze trekken de straat op met maar één missie: jongeren te grazen nemen. De Benidorm Bastards gaan de jeugd te lijf met even absurde als hilarische sketches. De jonge sukkels hebben geen idee wat hen overkomt. Dit programma is het levende bewijs dat vergrijzing een relatief begrip is...
 
Meteen na de eerste uitzending van Benidorm Bastards op donderdagavond op 2BE, bleek deze dolkomische reeks een schot in de roos. Niet alleen kende de kijker aan deze productie van het productiehuis Shelter (ook gekend van M!LF enTrigger Happy) een cultstatus toe, maar de serie werd ook bjizonder gesmaakt. Gemiddeld keken wekelijks 425.000 kijkers naar de avonturen van onze 7 kwieke 70–plussers. De serie werd inmiddels ook verkocht aan diverse landen in Europa, zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje.
 

Hoogtijd dus om deze klassieker in wording in huis te halen. Op de dubbel–dvd vinden we 9 afleveringen, 2 compilatie-afleveringen en een making of van 22 minuten met een blik achter de schermen. Voor de liefhebbers .... de muziek in de serie is van Tim van Hamel en Pascal Deweze die o.a. samen in Mitsoobishy Jacson speelden.

De dvd van Benidorm Bastards is vanaf 22 juni verkrijgbaar in de reguliere handel!


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron