:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: MERLINA SEIZOEN 3
PERSBERICHT: MERLINA SEIZOEN 3
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2010-06-09 - Geplaatst door: Werner
MERLINA SEIZOEN 3
 
Het derde seizoen van de 'old skool' -jeugdklassieker Merlina is vanaf 22 juni beschikbaar in een luxe dvd-box!
 
Na het succes van seizoen 1 en 2, is het dringend tijd voor seizoen 3 van Merlina. We blijven opnieuw de spannende avonturen volgen van ons speurdersteam

Merlina in Ravenburg. Tante Merlina (Lea Couzin), een advocate, de ex-matroos Pol (Paul Ricour), Merlina's nichtje Ann (Mieke Bouve) en de geniale uitvinder Napoleon (Jan Reussens) lossen alle zaken op.

"Efficiënt en discreet, wordt de waarheid compleet. Want al is het mysterie nog zo groot, Merlina legt de waarheid bloot"
 
In de jaren 80 zat elke kind aan de buis gekluisterd voor de spannende avonturen van het detectivebureau Merlina. Ondertussen werden deze afleveringen allemaal vastgelegd in enkele schitterende dvd-boxen.
 
Actrice Lea Couzin, tante Merlina, maakte na enkele rollen in F.C. De Kampioenen, in Aspe en Zone Stad, een fantastische comeback met de film Meisjes van Geoffrey Enthoven. Ook Pol, Polycarpus, Tak, vertolkt door Paul Ricour, werd later o.a. producer van een aantal afleveringen van Flikken. An, Boogschutter, Deschandere, gespeeld door Mieke Bouve, stond aan de zijde van Polycarpus, en mocht later deel uitmaken van de cast van Wittekerke, Thuis, Spring en Familie en in de film Man Zoekt Vrouw. De geniale uitvinder Napoleon, Jan

Reussens, overleed al in 1991. Merlina werd geschreven door Dick Durver en is een productie van Lambert van der Sype. De regie was in handen van Gie Lavigne.

 Dringend tijd om uw collectie te vervolledigen met dit derde seizoen van Merlina, dus zet u schrap voor een nieuwe portie pure nostalgie!  De dvd met het derde seizoen van Merlina ligt vanaf 22 juni in de reguliere winkel.


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron