:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Bridge Entertainment >> PERSBERICHT: LIEGEBEEST SEIZOEN 1
PERSBERICHT: LIEGEBEEST SEIZOEN 1
Bron: Bridge Entertainment - Datum: 2010-08-11 - Geplaatst door: Werner

Op 17 augustus komt de cult-jeugdserie uit de jaren '80 Het Liegebeest eindelijk uit op dvd! In de jaren '80 zat elk kind voor de buis bij de eerste tonen van Het Liege liege liege beest! Nu is deze populaire poppenserie over een groen, slangachtig wezen dat altijd leugens vertelt eindelijk verkrijgbaar op dvd.

 
Wie kent dit nog??
Super liege liegebeest
Super liege liegebeest
Super liege liegebeest
Niemand die weet dat ik hier ben
Hoewel ik de kasteelheer ben
Ik ben geen mens .
Maar ook geen echt beest
Ik ben het super liegebeest
 

Hij woont in een middeleeuws kasteel op Regenboogeiland, een rots die door de lucht vliegt. Zijn kasteelgenoten zijn de meest vreemde personages: 'Bomma' en haar kleinkinderen 'Fientje' en 'Willem', de irritante 'Prins Dikkie', een verwend kind. Er is 'Froes', een wetenschapper wiens experimenten meestal mislukken en ontploffen en 'Meneerke', die niets liever wil dan het Liegebeest vangen en in de dierentuin stoppen. Ook 'Augustijn', de zanger die niet kan zingen, 'Kelderman', een klein groen mannetje dat in de kelder met zijn speelgoedspin woont, en 'Pepijn', de goochelaar wonen in het Kasteel. Drie onbekwame soldaten 'Dries, 'Carolus' en 'Corneel' bewaken het kasteel.

De fans op facebook-fansite 'wij willen het liegebeest op dvd!!!' en op netlog http://nl.netlog.com/hetsuperliegebeest kunnen op beide oren slapen... hun wensen gaan in vervulling en nee, dit is geen leugen! De dvd-box van Het Liegebeest – seizoen 1 ligt vanaf 17 augustus in de winkel! Uren kijkplezier voor de ganse familie.UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron