:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2010
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2010-09-18 - Geplaatst door: Werner
AN AMERICAN IN PARIS
 
Ex-soldaat Jerry Mulligan (Gene Kelly) probeert in het naoorlogse Parijs aan de bak te komen als schilder. Hij geniet de bescherming en aandacht van een welgestelde Parisienne (Nina Foch) maar heeft zelf een oogje op het bescheiden danseresje Lise Bouvier, bediende in een parfumzaak. Wat Jerry niet weet is dat zijn goede vriend Henri, een music-hall ster, met haar verloofd is. Met het betoverende Parijs en prachtige impressionistische schilderijen als decor, creëren producer Arthur Freed en regisseur Vincente Minnelli één van de hoogtepunten van de Hollywood musical, bekroond met 6 Oscars, waaronder voor beste film. De choreografieën, op de onsterfelijke muziek van Gershwin, zijn een lust voor het oog en oor. Het 17 minuten durende eindballet behoort tot de absolute hoogtepunten van het
Genre:.
 
Regie: Vincente Minnellli
Met o.a.: Gene Kelly, Leslie Caron, Nina Foch
Awards: 6 Oscars, Golden Globe
Releasedatum: 14 oktober 2010
Talen: Engels, Frans, Italiaans
Speelduur: 109 min
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Spaans, Duits, Roemeens, Bulgaars
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 4/3 (1.33:1)
Audio: 1.0 mono, 2 track mono
Genre: Musical
 

HIGH SOCIETY
 
Rijke mensen zijn doorgaans anders. Maar als het op de liefde aankomt, blijken ze net zo warhoofdig te zijn als iedereen. De welgestelde erfgename Tracy Lord (Grace Kelly) is verloofd met één man (John Lund), voelt zich aangetrokken tot een andere (Frank Sinatra) en misschien, hel misschien, is ze weer verliefd op haar ex (Bing Crosby). Rond die wirwar van gevoelens, maakten regisseur Charles Walters en zijn excellente cast een heerlijke, muzikale komedie. De onsterfelijke songs van Cole Porter en de jazzy interpretaties door o.m. Louis Armstrong, Bing Crosby en The Voice tillen deze typische screwball comedy naar swingende hoogten.
 
Regie: Charles Waters (Easter Parade)
Met o.a.: Grace Kelly, Bing Crosby, Frank Sinatra
Releasedatum: 14 oktober 2010
Talen: Engels, Frans, Italiaans
Speelduur: 108 min
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans, Arabisch, Deens
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (1.85:1)
Audio: 1.0 mono, 2 track mono
Genre: Musical
 
Extra's:
• Cole Porter in Hollywood: True Love,
• Millionaire Droopy (korte film),
• Galapremiere van High Society, • Interactive menu's,
• bioscooptrailer
 

CHRIS ROCK – BIGGER AND BLACKER
 
Na het met een Emmy bekroonde succes van Bring The Pain en zijn aandeel in speelfilms plus de Amerikaanse tv-topper The Chris Rock Show keert Amerika's populairste komiek terug naar zijn roots met rauwe en hilarische standup comedy, live en zonder vangnet vanuit het Apollo Theatre in New York. "Gedurfd origineel, een brutaal en eerlijk uurtje ongeremd genieten van het talent van een briljante observator" – Variety. "Dit is een spervuur van intelligente standup van het allerhoogste niveau" – Rolling Stone. Waan je in het publiek terwijl Chris Rock de vloer aanveegt met huwelijkse trouw: "Een man is even trouw als zijn opties", racisme: "De grootste racisten ter wereld? Oude zwarte mannen!", bedrog: "Mannen liegen zodanig veel dat ze er verdomme bijna een taal van gemaakt hebben", en nog veel meer. Een avondje hilariteit op topsnelheid met een ontketende Chris Rock, ongeremd en zonder blad voor de mond. Chris Rock, gelanceerd in de Apollo! Wie houdt 'm tegen?
 
Releasedatum: 14 oktober 2010
Talen: Engels
Speelduur: 65 min
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Fins, Kroatisch, Sloveens, Grieks, Turks, Hebreeuws, Deens, Noors
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 4/3 (1.33:1)
Audio: 2.0 Dolby Surround
Genre: komedie
 

CHRIS ROCK – KILL THE MESSENGER
 
In Kill The Messenger is drievoudig Emmy Award winnaar Chris Rock – stand-up comedian, acteur, schrijver, producer, director en één van de '100 meest invloedrijke personen' volgens TIME Magazine – helemaal in topvorm met zijn grensverleggende uitspraken. In deze volledig nieuwe, exclusieve HBO-opname wordt Rock gevolgd terwijl hij opnieuw een unieke comedy aanval opent die alleen voor volwassenen geschikt is. Of hij nu staat in het Carling Apollo Hammersmith in London, in het wereldberoemde Apollo Theater in Harlem (New York) of in het Varnival City Casino in Zuid-Afrika: ras, geslacht, politiek, beroemdheid. Geen onderwerp is taboe in deze compromisloze tour.
 
De comedy superster Chris Rock is terug in een nieuwe, baanbrekende HBO-special met weergaloze optredens uit London, New York en Zuid-Afrika!
 
Releasedatum: 14 oktober 2010
Talen: Engels
Speelduur: 80 min
Ondertiteling: Nederlands, Deens, Fins, Grieks, Hebreeuws, Noors, Zweeds, Turks
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9 (1,78)
Audio: 2.0 Dolby Surround
Genre: komedie
 

DE CHRIS ROCK SHOW SERIE 1 & 2 (3DVD)

Alle legendarische afleveringen van de eerste twee seizoenen van Chris Rocks baanbrekende, met een Emmy bekroonde comedyserie, zijn nu voor het eerst verzameld in één hilarische DVD-box. Met ongeëvenaarde stand-up-monologen van de komiek, spitsvondige sketches en waanzinnige parodieën op commercials, optredens van toptalenten uit de muziekwerelden brutale interviews met grote sterren en politieke figuren. Deze DVD-box toont dat de show zijn tijd duidelijk ver vooruit was. Geniet zeventien afleveringen lang van ongecensureerde en ongeremde hilariteit zonder blad voor de mond en van één van de meest briljante komieken van Amerika van dit moment: Chris Rock!
 
Met optredens van o.a.: Erykah Badu, LL Cool J, Usher, Whoopi Goldberg, Puff Daddy en Missy Elliott.
 
3-DVD box
Releasedatum: 28 oktober 2010
Talen: Engels
Speelduur: 17x27 min
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 4/3 (2.40:1)
Audio: 2.0 Dolby Surround
Genre: komedie
 
Extra's:
• Hilarisch commentaar van Chris Rock
 

CHRIS ROCK – NEVER SCARED
 
Nooit was stand-up zo gevaarlijk! Entertainment Weekly kroonde hem tot komiek van het jaar in 2004. Hij sleepte al drie Emmy Awards in de wacht. Hij is niet alleen een begenadigd stand-up comedian en acteur, hij presenteert ook zijn eigen alom geprezen tv-show op HBO: The Chris Rock Show. En nu is er de stand-up solospecial die hij, eveneens voor HBO, inblikte: Chris Rock Never Scared. Met zijn unieke, spitse en hilarische kijk op een heel gamma sociale en politieke thema's en onderwerpen als beroemdheid, bevestigt Rock zijn status als de meest toonaangevende komiek van zijn generatie. De show werd opgenomen in de DAR Constitution Hall in Washington, D.C. en is een absolute must voor elke liefhebber van fantastische humor.
 
Met als extra de eerste soloshow van Chris rock: Big Ass Jokes.
 
Releasedatum: 28 oktober 2010
Talen: Engels
Speelduur: 93 min
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Deens, Fins, Noors, Kroatisch, Sloveens, Grieks, Turks, Hebreeuws
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 4/3 (2,35)
Audio: 5.0 Dolby Surround
Genre: komedie
 

TEENAGE PAPARAZZO
 
Teenage Paparazzo is een kijkje in de wereld van de paparazzi in Los Angeles en tegelijkertijd een film over de vriendschap tussen de 13 jarige paparazzo Austin Visschedyk en Adrian Grenier. Grenier, hoofdrolspeler uit de HBO-hitserie Entourage, ontdekt op een avond de jonge Austin tussen de paparazzi en besluit deze unieke tiener zelf met een camera te volgen om er achter te komen wat de jonge paparazzo drijft. Een bijzondere vriendschap ontstaat. De film Teenage Paparazzo bevat, naast dit verhaal over de bijzondere vriendschap, interviews met diverse mensen die te maken hebben met zowel de voor-als de nadelen van de media, zoals psychologen en beroemdheden. O.a. Matt Damon, Paris Hilton en Eva Longoria maar ook fans, bloggers, uitgevers en roddeljournalisten komen aan het woord. Grenier biedt een kijkje in de wereld van de paparazzi en de

'celebritycultuur' die zij bedienen maar ook de invloed op deze tiener en zijn familie.

Teenage Paparazzo had zijn première tijdens het Sundance Filmfestival 2010.
 
Regie: Adrian Grenier (Entourage)
Met o.a.: Matt Damon, Paris Hilton, Whoopi Goldberg, Eva Longoria
Releasedatum: 28 oktober 2010
Talen: Engels
Speelduur: 90 min
Ondertiteling: Nederlands, Frans
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: 2.0 stereo, 5.1 Dolby Digital (o.v.)
Genre: Special interest