:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: BENIDORM BASTARS SEIZOEN 2
PERSBERICHT: BENIDORM BASTARS SEIZOEN 2
Bron: JustBridge - Datum: 2010-12-02 - Geplaatst door: Werner

BENIDORM BASTARDS SERIE 2

Op 30 november is de DVD van de tweede reeks van de Award-winning Benidorm Bastards te koop!

De Benidorm Bastards, alsof ze nog niet brutaal en baldadig genoeg waren in reeks 1, proberen er in reeks 2 nog een schepje bovenop te doen. En dat lukt met het grootste gemak in deze instant cult-comedy klassieker. In dit tweede seizoen halen de geflipte, superhippe oudjes opnieuw alles uit de kast om de jeugd in de luren te leggen. De verdwaasde jongerenblikken zijn nooit ver weg wanneer je de Benidorm Bastards lustig hun gang laat gaan.

 

Benidorm Bastards is een komisch tv-programma dat van start ging op de Vlaamse zender 2BE. Allepersonages zijn gepensioneerde amateuracteurs. Na het overweldigende succes van seizoen 1 kreeg het tweede seizoen (dat begon op 7 oktober) onderdak bij grote broer VTM. Opnieuw na de eerste uitzending, bleek de absurde humor van de Benidorm Bastards een schot in de roos. U herkent dezelfde avonturen van onze 7 kwieke 70–plussers, zoals bijvoorbeeld 'De Biljarter',

'De Rolstoel', 'De Nonnen', 'De Hangoudjes', 'De Burgerwacht' en de vaste sketch 'Aan Huis'. Deze succesformules werden nog verder uitgebreid met 4 nieuwe Bastards en enkele nieuwe personages.

 

De serie werd inmiddels ook verkocht aan diverse landen in Europa, zoals Nederland, Frankrijk, Duitsland, Italië en Spanje. In september 2010 won het programma in het Zwitserse Luzern de Gouden Roos in de categorie humor, maar ook de overkoepelende Gouden Roos voor het beste programma van 2010. Tien jaar geleden deed het programma De Mol hetzelfde.

 

De serie wordt echter niet overal even positief onthaald. De burgemeester van de Spaanse badstad Benidorm is boos op Benidorm Bastards. Hij eist dat 'Benidorm' wordt geschrapt uit de titel van het populaire programma met de verborgen camera.

 

Ook in de tweede serie is de muziek van de hand Tim van Hamel en Pascal Deweze als The Broken Glass Heroes die wel heel dicht bij de sound van de legendarische Beach Boys aanleunen.

 

De dubbel-dvd van het tweede seizoen van Benidorm Bastards is vanaf 30 november verkrijgbaar in de reguliere handel!UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron