:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: RELEASES MEI 2011
PERSBERICHT: RELEASES MEI 2011
Bron: Filmfreaks - Datum: 2011-04-21 - Geplaatst door: Werner
WAAROM HEEFT NIEMAND MIJ VERTELD DAT HET ZO ERG ZOU WORDEN IN AFGHANISTAN
 

Waarom Heeft Niemand Mij Verteld Dat Het Zo Erg Zou Worden In Afghanistan bekijkt de wereld door de ogen van een oorlogsveteraan die net uit Afghanistan is teruggekeerd. Hij kan maar moeilijk wennen aan het gewone leven in Amsterdam – overal waar hij kijkt, ziet hij dreiging: de Marokkaanse jongens die op het plein rondhangen, de politie die een opstootje uiteen drijft, de zwervers, de winkeldief die zich schreeuwend tegen zijn arrestatie verzet. Het leven in Amsterdam is een voortzetting van de oorlog, net zo erg als in Afghanistan. Langzaam maar zeker lijkt de hoofdpersoon zijn verstand te verliezen. Waarom Heeft Niemand Mij Verteld Dat Het Zo Erg Zou Worden In Afghanistan is de eerste speelfilm die opgenomen werd met de camera van een mobiele telefoon. De moeilijk te onderscheiden, gepixelde beelden werken vervreemdend en verontrustend. Ze maken de toenemende paranoia van de hoofdpersoon voelbaar.

 
DVD details:

Regie: Cyrus Frisch

Label: Reel23

Herkomst: Nederland, 2007

Speelduur: 70 minuten,

Geluid: Nederlands 2.0

Beeld: 16:9

Engels ondertiteld

Kijkwijzer: 6

Releasedatum: 16 mei 2011

 

Extra's:

• Film als 3GP-download

 

BLACKWATER FEVER
 

Een man - lijdend aan het dodelijke Blackwater Fever - zit in zijn Amerikaanse auto en rijdt door de zinderende, lege woestijn. Naast hem zit een vrouw op de passagiersstoel. Los Angeles en Las Vegas staat er op de wegwijzers naar deze westerse consumptieparadijzen. Ongemerkt - zonder paspoortcontroles, inentingen of andere obstakels – rijden zij Afrika binnen. Aan de rand van de eindeloze weg doemen gruwelijke taferelen op: uitgebrande auto's, stenengooiende kinderen, explosies, martelende soldaten, verkrachting en moord. De man rijdt stug door en negeert ze alsof het journaalbeelden zijn die voorbij flitsen. Of zijn het slechts hallucinaties als gevolg van zijn steeds heviger wordende koorts? Als de chaos en het geweld zijn metgezellin treffen, kan hij de werkelijkheid niet meer ontlopen.

 
DVD details:

Regie: Cyrus Frisch

Label: Filmfreak

Cast: Roeland Fernhout, Ellen ten Damme

Herkomst: Nederland, 2008

Speelduur: 70 minuten

Geluid: Nederlands / Engels Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 16 mei 2011

 

Extra's:

• Boekje,

• Inleding Jan Pronk tijdens de première

 

OOGVERBLINDEND
 

Oogverblindend is een hartstochtelijk liefdesverhaal over twee mensen die verlangen naar een mooier bestaan. Door een speling van het lot komen een man in Argentinië en een jonge vrouw in Nederland via de telefoon met elkaar in contact. Beiden voelen zich gevangen in een onmenselijke wereld, en voor de duur van het gesprek slagen zij erin om daaraan te ontsnappen. Ondanks de fysieke afstand groeit tussen hen een sterk gevoel van verbondenheid. Maar zelfs hun opvlammende liefde kan het noodlot niet keren.

 
DVD details:

Regie: Cyrus Frisch

Label: Filmfreak

Cast: Georgina Verbaan, Rutger Hauer

Herkomst: Nederland, 2009

Speelduur: 90 minuten

Geluid: Nederlands / Engels Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Releasedatum: 16 mei 2011

 

Extra's:

• Verwijderde scènes,

• Director's statement (tekst)

 

TOURNÉE
 

Nadat zijn huwelijk en zijn carrière in het slop zijn geraakt, wil Joachim Zand Frankrijk veroveren met een New Burlesque-show. Joachim belooft een stel extravagante Amerikaanse striptease danseressen een succesvolle tournee met als hoogtepunt een show in Parijs. Ondanks de sjofele hotels, schimmige deals en artistieke meningsverschillen scheppen de rondborstige dames een wervelende en romantische fantasiewereld vol glitter, valse wimpers en rode lipstick. Het publiek reageert enthousiast, maar achter de roodfluwelen coulissen vertoont de samenhorigheid van het bonte gezelschap barstjes als het hoogtepunt van de tournee uitblijft. Terwijl de tegenslagen zich opstapelen, moet Joachim onder ogen zien dat zijn dromen wellicht overmoedig waren. Met zijn frivole regie en montage schetst de Franse topacteur-regisseur Mathieu Amalric perfect de sfeer tijdens een tournee en het tragikomische bestaan van de personages. De spetterende retro-soundtrack - met muziek van The Sonics, The Kingsmen en Screamin' Jay Hawkins - en de kleurrijke kostuums zijn een lust voor het oog en oor van elke film- en Burlesque-liefhebber.

 
DVD details:

Regie: Mathieu Amalric

Label: Filmfreak
Cast: Mathieu Amalric, Miranda Colclasure, Alexander Craven

Herkomst: Frankrijk, 2010

Speelduur: 111 minuten

Geluid: Frans / Engels Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 16 mei 2011

 
Extra's:
• Trailers
 

METROPIA

 

Alle olie is opgeconsumeerd en de wereld is veranderd in een grauwe massa. Europa is verbonden door The Metro, een immens ondergronds metrostelsel in handen van Trexx magnaat Ivan Bahn (Udo Kier). Het leven boven de grond heeft niets meer te bieden, maar beneden voelt Roger (Vincent Gallo) zich ongemakkelijk. Zijn onbehagen neemt toe, als hij last krijgt van stemmen in zijn hoofd zodra hij in de buurt komt van de metro. Op een dag ontdekt Roger dat hij zelf geen controle heeft over zijn bestaan. Als hij probeert te ontsnappen uit het systeem krijgt hij onverwachts hulp van supermodel Nina (Juliette Lewis).

 
DVD details:

Regie: Tarik Saleh

Label: Filmfreak

Stemmencast: Vincent Gallo, Juliette Lewis, Udo Kier

Herkomst: Zweden, 2009

Speelduur: 80 minuten

Engels Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 16 mei 2011

 

Extra's:

• Making of,

• Interview
 

HOMELAND
 

Een bijna-doodervaring, te wijten aan een aneurysma, leidt er toe dat regisseur George Sluizer zijn eigen geschiedenis onder ogen ziet wanneer hij herenigd wordt met twee families die hij sinds 1974 heeft gefilmd. Dit resulteert in de documentaire Homeland, de vierde in een reeks films over twee Palestijnse families die hij sinds 1974 volgde in Land Of The Fathers, A Reason To Go en Adios Beirut. Het verhaal speelt zich af tegen de achtergrond van de voortslepende tragedie van de Palestijnse diaspora en de bijzonder liefdevolle relatie die George in al die jaren met deze families heeft opgebouwd. Homeland is niet alleen een persoonlijke film geworden over de innige relatie tussen de regisseur en de leden van de twee families, maar tevens een historische saga over het Palestijnse volk en hun strijd voor hun land en waardigheid. Een zeer zeldzame gelegenheid om de Palestijnse geschiedenis persoonlijk te ervaren.

 
DVD details:

Regie: George Sluizer

Label: IDFA's Delicatessen

Nederland, 2010

Speelduur: 76 minuten

Nederlands / Engels / Arabisch Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands en Engels ondertiteld 

Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 16 mei 2011

 

MONICA & DAVID
 

Monica en David is een volwassen stel met het syndroom van Down. Wij volgen hen in hun eerste huwelijksjaar. Het is een bewogen jaar, waarin ze verhuizen en David suikerpatiënt blijkt te zijn. Als Monica en David bij Monica's moeder gaan wonen, blijkt hoe zwaar de zorg voor beide kinderen op haar schouders rust. Na een sprookjesachtig begin dringt naarmate de film vordert de realiteit pas echt door: het belang van dagelijkse routine en de dilemma's van naaste familieleden die tot overprotectie neigen. Tegen de verwachting in blijkt dat David best zijn eigen bloedsuikerspiegel kan meten. De volgende stap is een baan voor Monica en David. Codina wil met haar persoonlijke film laten zien dat mensen met een verstandelijke beperking gewoon willen wat iedereen wil: 'Een waardevol leven, met een relatie en een baan waarin je je nuttig voelt.'

 
DVD details:

Regie: Ali Codina

Label: IDFA's Delicatessen

Herkomst: Verenigde Staten, 2009

Speelduur: 68 minuten

Engels Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 16 mei 2011

 

Extra's:

• De korte film Six Weeks (18') van Marcin Janos Krawczyk, winnaar van de IDFA Award voor beste korte documentaire

 

NÖMADAK TX

 

Prachtige beelden, fraaie muziek en mooie ervaringen op boeiende plaatsen over de hele wereld dragen bij aan deze spannende reis. Die begint als Igor Otzoa en Harkaitz Martínez een Txalaparta uit hout snijden. Dit traditionele Baskische instrument wordt door twee mensen tegelijk bespeeld, waarbij de muziek voortkomt uit hun samenspel. Op zoek naar nieuwe authentieke geluiden reizen de muzikanten naar verschillende delen van de wereld: ze gaan naar India om Mumbai te bezoeken met zijn hartstochtelijke musici, ze brengen tijd door in het eeuwenoude dorp Adivasi, ze gaan naar de Sami-gemeenschap en treden in Afrika op met enkele beroemde zangers.

 
DVD details:

Regie: Raúl de la Fuente

Label: IDFA's Delicatessen

Herkomst: Spanje, 2006

Speelduur: 89 minuten

Baskisch / Engels / Spaans / Mongools / Arabisch / Hindi Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands en Engels ondertiteld

Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 16 mei 2011
 
Extra's:
• Trailers
 

UN AUTRE HOMME

 

De pas afgestudeerde François is, zacht uitgedrukt, niet bepaald een filmkenner maar moet bij zijn eerste baan als (enige) "journalist" van het plaatselijke huis-aan-huisblad in de Vallée de Joux wekelijks een filmkritiek schrijven om de mensen te lokken naar de plaatselijke bioscoop (adverteerder in het blad, uiteraard). Op de persvoorstelling ontmoet hij Rosa, een gerespecteerde critica die voor de grootste landelijke krant werkt. Er ontstaat een perverse relatie tussen hen, maar bovenal begint François, tegen beter weten in, in zijn eigen rol te geloven...

 
DVD details:

Regie: Lionel Baier

Label: Brunbro

Cast: Robin Harsch, Natacha Koutchoumov, Elodie Weber

Herkomst: Zwitserland, 2008

Speelduur: 89 minuten

Geluid: Frans 2.0

Beeld: 4:3

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 16 mei 2011

 

Extra's:

• Verwijderde scène,
• L'Écho de la Vallée de Joux (PDF of CD-ROM),
• trailer
 

SHIRLEY ADAMS

 

Sinds haar zoon Donovan een jaar geleden op de terugweg van school in de nek werd geschoten, is het bestaan van Shirley Adams in troosteloosheid weggezakt. De zorg voor haar gehandicapte zoon slorpt al haar energie op. Haar man is op de loop gegaan, een baan heeft ze niet, de doktersrekeningen slorpen het gezinsbudget op. Als een jonge, bevlogen therapeute het gezin hulp komt aanbieden, hoopt Shirley dat ze erin zal slagen de levenslust van Donovan weer op te krikken. Een nieuwe klap komt hard aan als ze er op de rechtzitting achter komt dat een jeugdvriend van Donovan het schot gelost heeft. Het verhaal, dat zich afspeelt in 'Mitchell's Plain' in Kaapstad toont niet de verwoesting van een familie door één enkel onomkeerbaar incident, maar ook de verbazingwekkende kracht en zelfopoffering van een sterk vrouwelijk personage.

 
DVD details:
Regie: Oliver Hermanus
Label: Brunbro
Cast: Denise Newman, Keenan Arrison, Theresa C. Sedras

Herkomst: Zuid-Afrika, 2009

Speelduur: 89 minuten

Geluid: Engels / Afrikaans 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 16 mei 2011

 

DAYS OF DARKNESS

 

Glaasje champagne, ondergaande zon... Terwijl Steve Turner en zijn vriendin Mimi in de bergen een romantisch samenzijn vieren, slaat in de rest van de wereld de waanzin toe. Opeens strompelen er vleesetende zombies over straat! Steve en Mimi vinden veiligheid bij een handjevol overlevenden in een verlaten legerstation. Maar voor hoe lang? Egoïsme, vooroordelen en religieuze waanzin zijn misschien wel grotere vijanden dan die kwijlende dingen buiten de muur. En wat zijn die dingen precies? Wat heeft hen zo gemaakt? En waarom verliezen de mannelijke zombies hun scrotum? Steve houdt een autopsie en ontdekt een reeks bizarre mutaties. Maar zelfs die kennis kan hem niet voorbereiden op de waarheid omtrent Mimi's plotselinge en onverklaarbare zwangerschap. Days Of Darkness, het regiedebuut van Jake Kennedy, heeft het allemaal: zombies, bloed, gore, een vleugje humor en een uiterst verrassende conclusie. De enige manier om dit te overleven is...

 
DVD details:
Regie: Jake Kennedy
Label: Shock
Cast: Tom Eplin, Sabrina Gennarino, Travis Brorsen

Herkomst: Verenigde Staten, 2007

Speelduur: 86 minuten

Geluid: Engels Dolby Digital

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 16 mei 2011

 
Extra's:
• Originele trailer,
• Slideshow
 

UN LAC
 

In een land van sneeuw, bergen en diepe wouden, woont een gezin in een afgelegen huis bij het meer. De oudste zoon Alexi brengt als houthakker de dagen alleen door in het bos.

Hij heeft epileptische aanvallen, maar deelt dit geheim enkel met zijn zus Hege. In hun geisoleerde wereld richt de liefde van Alexi zich volledig op zijn zus. Op een dag steekt een vreemdeling het meer over, ook een houthakker. De komst van de vreemdeling brengt de verhoudingen in het zwijgzame gezin uit balans. Het ontwrichten van de symbiotische band tussen Alexi en Hege lijkt onontkoombaar.

 
DVD details:

Regie: Philippe Grandrieux

Label: Filmfreak

Cast: Dmitry Kubasov, Natalie Rehorova, Alexei Solonchev

Herkomst: Frankrijk, 2008

Speelduur: 90 minuten

Geluid: Frans 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 30 mei 2011

 

Extra's:

• Trailer
 

SOMBRE
 

Jean -poppenspeler en serial killer - volgt de route van de Tour de France. Langs de weg pikt hij prostituees op en wurgt ze. Zijn moordroutine zal verstoord raken als hij onderweg twee zussen tegenkomt. Claire en Christine zijn met autopech langs de weg komen te staan. Wachtend in de striemende regen zijn de vrouwen blij met de lift die ze aangeboden krijgen. Liever dan de kijker te behagen, etaleert Philippe Grandrieux in zijn films een onthutsende visie op het menselijk ras. In Sombre onderzoekt hij de duistere krachten die de seriemoordenaar drijven, en het spanningsveld tussen dader en slachtoffer. Grandrieux hanteert een ruwe camerastijl en kiest bewust voor onderbelichte, sombere beelden, die zich rechtstreeks in het onderbewuste van de toeschouwer nestelen.

 
DVD details:
Regie: Philippe Grandrieux
Label: Filmfreak
Cast: Elina Löwensohn, Marc Barbé, Géraldine Voillat

Herkomst: Frankrijk, 1998

Speelduur: 112 minuten

Geluid: Frans Dolby Surround 2.0

Beeld: 4:3

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 30 mei 2011

 

Extra's:

• Trailers,

• Originele trailer

 

LATCHO DROM

 

Tony Gatlif (Algerije, 1948) toont het verhaal van zigeuners, hoe zij zich hebben verspreid vanuit Azie over het vasteland van Europa. In achtereenvolgens India, Egypte, Turkije, Roemenië, Hongarije, Frankrijk en Spanje geeft hij een beeld van de minachting en haat waarmee de bevolking hen onthaald. Maar wat hen over de hele breedtegraad van de wereld bindt is hun muziek: zwaar, melancholisch, maar altijd intens, uitbundig en opzwepend. In de lange traditie van hun muziek klinken in de klanken en de ritmes de wortels van het land van herkomst door. De boodschap van wat zij door alle tijden heen zingen is echter overal dezelfde. Latcho Drom is een tegelijkertijd kleurrijke als ook treurige kaleidoscopische muzikale optekening van de geschiedenis van een bijzondere cultuur. Met visueel verbluffende en muzikaal meeslepende films als Gadjo Dilo, Exils, Vengo en Transylvania, schetst Gatlif de historie van een weerbarstig en bovenal authentiek volk. Met muziek van: La Caita, Tchavolo Schmidt, Taraf de Haïdouk

 
DVD details:
Regie: Tony Gatlif
Label: Contact Film

Herkomst: Frankrijk, 1993

Speelduur: 103 minuten, Frans / Romani / Slovaaks / Turks / Hongaars / Arabisch / Spaans Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederland ondertiteld

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 30 mei 2011

 

Extra's:

• Trailer
 

TROPICAL MALADY

 

De knappe soldaat Keng en de verlegen dorpsjongen Tong worden verliefd op elkaar. Avondjes thuis bij Tongs familie, uitgaan in de stad: het is een ongecompliceerde en intense romance. Halverwege verandert de film echter radicaal in een bovennaturrlijke fabel, een koortsdroom over geesten en angsten. Een soldaat achtervolgt in de jungle een tijger-sjamaan, een mythisch beest dat het vee aanvalt. Ingesloten door de duisternis neemt de spanning tussen jager en prooi toe. Een spanning die uitmondt in hypnotiserende en immens spannende slotbeelden. De film is een levendig en subversief portret van een homoseksuele relatie en is een zintuiglijke reis door de mysteries van het verlangen, compleet met pratende aap.

 

DVD details:

Cast: Banlop Lomnoi, Sakda Kaewbuadee, Sirivech Jareonchon

Regie: Apichatpong Weerasethakul
Label: Contact Film

Herkomst: Thailand, 2004

Speelduur: 118 minuten

Geluid: Thais Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Releasedatum: 30 mei 2011

      

SCHIZO
 

De vijftienjarige Moestafa, bijgenaamd Schizo vanwege gedragsproblemen, houdt op met school. Hij krijgt van zijn moeders vriend de opdracht om mannen te vinden voor illegale bokswedstrijden. Zijn leven verandert volledig als één van de door hem geronselde mannen ernstig gewond raakt en overlijdt. Zoals beloofd brengt Schizo het prijzengeld naar de jonge weduwe van de man. Er ontstaat een schuchtere vriendschap tussen de twee en Schizo wordt verliefd. De film ontwikkelt zich als een fraai gefotografeerd, humorrijk drama waarin tederheid en bikkelharde gevechten elkaar afwisselen. Naast de stille, moedige Schizo speelt het Kazachstaanse landschap een hoofdrol met zijn surrealistische leegte. Omarova laat zien dat zelfs in een land waar de dood overal op de loer ligt, er liefde kan ontluiken.

 

DVD details:

Regie: Guka Omarova
Label: Contact Film

Cast: Olzjas Noesoeppajev, Eduard Tabisjev, Olga Landina

Herkomst: Kazachstan / Rusland, 2004

Speelduur: 86 minuten

Geluid: Russisch Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 30 mei 2011

 

KILL ME PLEASE
 

In een kasteel ergens in de bossen runt dokter Kruger een kliniek voor mensen die hulp zoeken bij zelfdoding. Onder Krugers cliënten bevinden zich een depressieve steracteur, een man die alles, zijn vrouw inbegrepen, verloor bij een pokerspel, een Canadese zakenman met een tumor en een zangeres die haar stem kwijt is. Kruger staat hen bij een willigt hun laatste wens in. Maar het begint mis te lopen als de cliënten ruzie krijgen en de dorpsbewoners op hol slaan.

 
DVD details:

Regie: Olias Barco

Label: Melimedias

Cast: Bouli Lanners, Benoit Poelvoorde, Aurelien Recoing

Herkomst: België / Frankrijk, 2009

Speelduur: 92 minuten

Geluid: Frans Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands ondertiteld

Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 30 mei 2011

 

Extra's:

• Interview met de regisseur,

• Verwijderde scènes,

• Korte film Toilette

 

VERDWAALD IN HET GEHEUGENPALEIS

 

Verdwaald In Het Geheugenpaleis portretteert drie vrouwen, Anita, Louise en Alice die op een kleine, bijzondere afdeling van een verzorgingstehuis wonen. Hoewel de vrouwen onderling erg verschillen, hebben ze één ding gemeen: Alzheimer. Hun ziekte bevindt zich in de eerste fase, waardoor ze nog in staat zijn om in een tamelijk normale omgeving te leven en de simpele dagelijkse bezigheden zelfstandig uit te voeren. Maar allen beseffen ze, dat achteruitgang een onvermijdelijk afscheid van de groep betekent en tevens hun laatste beetje waardigheid en identiteit. De volgende fase, die van volledige afhankelijkheid in een gesloten afdeling, hangt als een zwaard van Damocles boven hun hoofd.

 

DVD details:
Regie: Klara van Es

Label: Cinema Delicatessen

Herkomst: Nederland, 2010

Speelduur: 90 minuten

Geluid: Nederlands Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Kijkwijzer: AL

Releasedatum: 30 mei 2011

 

GIRL SLAVES OF MORGANA LE FAY

 

Op reis door Frankrijk bezoeken Anna en Francoise een herberg. Daar heerst een gespannen atmosfeer en de barkeeper geeft aan dat ze er beter aan doen om zo snel mogelijk te vertrekken voordat het te laat is. De dames haasten zich om weg te komen. Ze verdwalen en komen tot overmaat van ramp zonder benzine te staan. Een verlaten schuur biedt uitkomst voor de nacht maar de volgende ochtend is Anna verdwenen. Francoise probeert Anna te vinden en ontmoet tijdens haar zoektocht een vreemde dwerg die "helpt" om haar vriendin te vinden. Ze gaan op weg naar een groot kasteel, bewoond door prachtige vrouwen. Daar aangekomen wordt Francoise voorgesteld aan de meesteres Morgana Le Fay. Deze plaatst haar voor de keuze om zich aan haar te onderwerpen en voor altijd jong en mooi te blijven of levenslang in de kerkers van het kasteel te rotten, wachtend op haar dood..

 
DVD details:
Regie: Bruno Gantillon
Label: Sodemented

Cast: Dominique Delpierre, Alfred Baillou, Mireille Saunin

Herkomst: Frankrijk, 1971

Speelduur: 86 minuten

Geluid: Frans Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Ondertiteling: Nederlands, Deens, Noors, Zweeds, Fins

Kijkwijzer: 16

Releasedatum: 30 mei 2011

 

Extra's:

• Essay van Pete Tombs,

• Biografieën,

• Slideshows,

• Verwijderde scènes,

• Interview met de regisseur,

• Korte film,

• Originele trailer,

• Trailershow


UIT HET ARCHIEF