:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Just Entertainment >> PERSBERICHT: CHUGGINGTON
PERSBERICHT: CHUGGINGTON
Bron: Just Entertainment - Datum: 2011-09-20 - Geplaatst door: Werner
CHUGGINGTON
 

Op 23 september komen er twee DVD's van de populaire pre-school animatie reeks 'Chugginton' uit!

 

Toet toet! Welkom in de treintastische wereld van Chuggington waar de enthousiaste locomotiefjes Wilson, Koko en Brewster leren hoe échte treinen moeten zijn. De drie jonge boemeltjes beleven de leukste avonturen als ze terecht komen in een verlaten spookstadje, op bezoek gaan in het safaripark en als ze ontdekken dat de werkplaats eigenlijk helemaal niet zo eng is. Gelukkig helpen ze elkaar altijd uit de problemen.

 
Met telkens zes treintastische verhaaltjes: o.a.
1. Brewster brokkenpiloot
2. Rammelende Wilson
3. Kok's puppytraining
4. Hein en de Magneet
5. Kokok haal je nooit in
6. Stoomboemel Piet's rondleiding
 

Chuggington is dé hotste en populairste kids reeks van het moment. Ontdek via deze link de Chuggers: http://www.chuggington.nl

 

Chuggington is een Britse televisieserie voor peuters en kleuters. De serie gaat over de fictieve stad Chuggington en de levende treinen die daar rondrijden. Chuggington wordt geproduceerd door Ludorum plc. De eerste aflevering werd op 22 september 2008 in Engeland uitgezonden. Ondertussen wordt sinds dit jaar de computer-animatieserie in maar liefst 175 verschillende landen uitgezonden, in Nederland door RTL Telekids en Disney Junior.

 

De serie speelt zich af in de moderne stad Chuggington en de landelijke gebieden in de omgeving. In de stad ligt een groot spoorcomplex, met stations, tunnels, fabrieken en andere bouwwerken. De hoofdfiguren zijn drie leerlingtreinen genaamd Wilson, Brewster en Koko. Chuggington heeft een educatief karakter; iedere aflevering beleven de drie locomotieven avonturen, waarbij het leren van belangrijke waarden als vriendschap, eerlijkheid, en goed luisteren centraal staan. De locomotieven krijgen dagelijks opdrachten, die goed uitgevoerd moeten worden.

 

Kortom, haal snel deze geweldige leerrijke serie voor de kleinsten onder ons in huis!

 

De DVDs van Chugginton Actietreinen en Wielen Op Het Spoor zijn vanaf 23 september te koop in de reguliere handel.