:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2011
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2011
Bron: Paradiso - Datum: 2011-10-20 - Geplaatst door: Werner
ORANGES AND SUNSHINE
 
Synopsis:

Margareth Humphreys is een sociaal werkster uit Nottingham. Zij ontdekt een van de meest spraakmakende schandalen van deze tijd: de georganiseerde deportatie van kinderen uit kindertehuizen in Engeland naar Australië. Zonder zich om zichzelf te bekommeren en tegen alle waarschijnlijkheden in brengt Margareth duizenden families weer bij elkaar. Ze laat de autoriteiten verantwoordelijkheid nemen en brengt de wereld op de hoogte van dit schandalige misbruik.

 

Cast: Emily Watson (Within The Whirlwind, Red Dragon) Hugo Weaving (Matrix Trilogy, Lord Of The Rings Trilogy) David Wenham (Australia, 300)

Regie: Jim Loach
Genre: Drama

Geluid: Engels Dolby Digital / DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 december 2011

 
Extra's:
• Trailer
 

SOMETHING BORROWED

 
Synopsis:

Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder extravagante beste vriendin Darcy, realiseert Rachel zich steeds vaker na een avondje uit dat zij weer alleen naar huis toe gaat. Dit verandert echter na afloop van het verjaardagsfeest wat Darcy voor haar organiseert: Rachel belandt in een

dronken bui in bed met Dex, een oud studiegenoot én... Darcy's huidige verloofde. Verschrikt vragen ze zich af hoe dit heeft kunnen gebeuren en proberen het voorval te vergeten. Maar al snel slaat bij beiden de twijfel toe: was het eigenlijk wel een vergissing?

 

Cast: Kate Hudson (How To Lose A Guy In 10 Days), Ginnifer Goodwin (Mona Lisa Smile), John Krasinski (The Office US), Colin Egglesfield (Beautiful Dreamer)

Regie: Luke Greenfield
Genre: Comedy, drama, romantiek

Geluid: Engels Dolby Digital / DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 december 2011

 
Extra's:
• Trailer
 

MR. NICE

 
Synopsis:

Mr. Nice, gebaseerd op gelijknamige bestseller, is het waargebeurde levensverhaal van Howard Marks, een Britse drugssmokkelaar in de jaren '80. Zijn creatieve manieren om drugs te smokkelen, zijn hoge intelligentie en de gave die hij had om deze eigenschappen optimaal te combineren zorgden ervoor dat hij op basis van loyaliteit een geweldloos smokkelimperium over de hele wereld wist op te bouwen.

 
 

Cast: Rhys Ifans (Notting Hill), Chloe Sevigny (American Psycho), David Thewlis (Harry Potter), Crispin Glover (Back To The Future)

Regie: Bernard Rose

Genre: Biografie, comedy, drama

Geluid: Engels/Frans Dolby Digital / DTS 5.1 (dvd); Engels/Frans DTS MA 5.1 (blu-ray)

Ondertitels: Nederlands, Frans

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 december 2011

 
Extra's:
• Trailer
 

TUESDAY
 
Synopsis:

Een groep ervaren bankrovers ontdekt dat de Meidan-i-Noor, een smaragd van onschatbare waarde, in een bank ligt. Ze plannen een overval om het zwaarbewaakte juweel in handen te krijgen. Maar ze zijn niet de enige die over de smaragd gehoord hebben. Angie en Samantha werken bij de bank. Ze zijn het zat dat ze steeds weer overgeslagen worden voor promotie. Met behulp van hun inside informatie bedenken ook zij een plan om de smaragd te roven. Dan is er nog de aan lager wal geraakte zakenman William. Twee rechercheurs, Jerry en Thomas, staan voor een raadsel. Aan hen de zware taak te ontdekken wat er gebeurd is met de kostbare smaragd.

 

Cast: Philip Glenister (Kingdom Of Heaven), John Simm (Human Traffic), Kevin McNally (Pirates Of The Caribbean)

Regie: Sacha Bennett
Genre: Actie, misdaad, mysterie

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 december 2011

 

HARLAN COUNTY WAR

 
Synopsis:

In de Amerikaanse mijnen wordt onder erbarmelijke omstandigheden gezwoegd voor een minimaal loon. Na weer een dodelijk ongeluk is de maat vol. Met hulp van de vakbond wordt een staking op touw gezet die de geschiedenis in zal gaan als de "Harlan County War". Eenvoudige hardwerkende mijnwerkers nemen het op tegen oppermachtige mijnindustriëlen die op hun beurt af willen rekenen met deze "Hillbillies". Alles wordt op het spel gezet; gezin, inkomen en zelfs hun leven!! Het lijkt een onmogelijke opgave. Dan werpen de vrouwen van de mijnwerkers zich onder leiding van Ruby Kincaid (Holly Hunter) in de strijd...

 

Cast: Holly Hunter (Thirteen, The Firm), Stellan Skarsgård (Thor, Mama Mia!), Ted Levine (Shutter Island, Silence Of The Lambs)

Regie: Tony Bill
Genre: Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1/2.0

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Fullscreen 4:3

Releasedatum: 15 december 2011

 

DATING GAMES PEOPLE PLAY
 
Synopsis:

Nadat Nick Jenkins plotseling gedumpt wordt door zijn verloofde stort hij zich in het vrijgezelle uitgaansleven samen met zijn vriend en huisgenoot Jed Rollins. Het duurt niet lang of hij ontmoet de bloedmooie Mona Evans en valt als een blok voor haar. Al snel komt hij erachter dat dit weleens voor grote problemen kan zorgen... Nick zal nu moeten kiezen, of zijn bedrijf en daarmee zijn financiële zekerheid veiligstellen of de vrouw van zijn dromen achterna.... Nick besluit advies in te winnen bij George, een doorgewinterde vrouwenversierder die hem adviseert vooral vrijgezel te blijven. Toch beseft Nick dat het getrouwde leven ook voordelen kan hebben en besluit de sprong in het diepe te wagen. Een keuze met vele bizarre en ongemakkelijke situaties tot gevolg.

 

Cast: Austin Peck (As The World Turns, Days Of Our Lives), Leslie Bega (The Sopranos), Stefan Marc, Stephanie Brown (Fertile Ground)

Regie: Stefan Marc
Genre: Comedy, romantiek

Geluid: Engels Dolby Surround 2.0

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

Releasedatum: 15 december 2011