:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: AMY WINEHOUSE EN BRUCE SPRINGSTEEN
PERSBERICHT: AMY WINEHOUSE EN BRUCE SPRINGSTEEN
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2011-11-16 - Geplaatst door: Werner
AMY WINEHOUSE – NEVER FORGOTTEN
 

Haar zangtalent, unieke soulstem en haar fantastische songs maakten van

Amy Winehouse de meest vernieuwende artiest van de laatste tijd. Van jongs af aan wist Amy dat ze wilde zingen, haar grote inspiratiebronnen waren Etta James en Billie Holiday. Met haar succesvolle debuutalbum Back to Black maakte ze jazz en blues voor een nieuwe generatie. Van dit album zijn er wereldwijd miljoenen exemplaren verkocht en heeft ze ontelbare onderscheidingen ontvangen, waaronder maar liefs 5 Grammy Awards. In nagedachtenis van een tijdloze entertainer geeft  deze film een overzicht van haar leven door de lens van muziekjournalisten en beroemde vrienden. Dit is het verhaal hoe het Amy is gelukt om gedurende haar (te korte leven) de muziek- en modewereld te beïnvloeden. Net als miljoenen fans over de gehele wereld.

 

• Bevat de volgende songs: Rehab, Back To Black, Valerie, Tears Dry On Their Own, You Know That I Am No Good, Gotta Know You Now, Some Unholy War, Monkey Man.

 
Releasedatum: 1 december 2011
Talen: Engels
Speelduur: 64 min
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: Dolby Stereo 2.0
Genre: Muziek
 

BRUCE SPRINGSTEEN – GLORY DAYS

 

Een carrière die vier decennia overlapt en meer dan 185 miljoen verkochte albums: Bruce Springsteen laat in deze film zijn fans zien waarom hij nog steeds "The Boss" is. Met zijn opzwepende live shows heeft hij de harten van vele fans over de gehele wereld veroverd en daarnaast bovendien 20 Grammy Awards binnen gesleept. Na jaren getoerd te hebben en overal voor uitverkochte zalen  opgetreden te hebben, is "The Boss" nog steeds mateloos populair en geenszins van plan om op zijn lauweren te gaan rusten.

 

• Deze film bevat tevens één van de laatste interviews met Springsteen's dierbare vriend en E-Street Bandlid Clarence Clemons. Ook aan het woord komen Springsteen's vrouw Patti Scialfa en diverse belangrijke muziekrecensenten.

 
Releasedatum: 1 december 2011
Talen: Engels
Speelduur: 53 min.
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9

Audio: Dolby Stereo 2.0

Genre: Muziek


UIT HET ARCHIEF