:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Living Colour Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2012
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2012
Bron: Living Colour Entertainment - Datum: 2011-12-07 - Geplaatst door: Werner
CARGO
 

Gelokt met een veelbelovende modellen carrière in New York wordt Natasha vanuit Rusland via Mexico de Verenigde Staten in gesmokkeld. Vanaf de grens wordt ze door Sayeed, een beruchte en gewelddadige koerier, in een busje naar New York gereden. Natasha probeert meerde malen te ontsnappen en om haar beter in de gaten te kunnen houden laat Sayeed haar vastgebonden op de passagiersstoel plaats nemen. Ze raken aan de praat en vertellen elkaar persoonlijke verhalen. In een door Natasha veroorzaakt ongeluk raakt Sayeed, in tegenstelling tot Natasha, zwaar gewond en ondanks dat ze nu kan ontsnappen kan ze haar belager Sayeed niet achterlaten.

 

"Compelling performances" - The Hollywood Reporter

"Free of cheap emotional manipulation" - The New York Times

"Cargo offers taut storyline and complex characterization"
 

• Winnaar Grand Jury Award New Hampshire Film Festival

 

Regie: Yan Vizinberg

Met o.a: Natasha Rinis, Sayed Badreya en Philip Willingham

Releasedatum: 26 januari 2012

Talen: Engels
Speelduur: 86 min
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: Stereo 2.0
Genre: Drama
 

BEYONCE - DESTINED FOR STARDOM
 

Zangeres, actrice, danseres, deze dame heeft er voor gezorgd dat iedereen haar kent. Beyoncé Giselle Knowles uit Texas overwon haar verlegenheid en transformeerde tot een (muziek-) grootheid. De film Beyoncé: Destined For Stardom volgt haar vanaf haar eerste openbare optreden in het programma Star Search tot aan haar emotioneel beladen optreden voor de huidige president Obama.

 

In een openhartige interview geven Beyoncé, Kelly Rowland en Michelle Williams een beeld van de vroege jaren van Destiny's Child. Na het beëindigen van de groep in 2005 volgden Beyoncé's grote successen als solo artiest. Met meer dan 120 miljoen verkochte albums, vele hits, 16 Grammy's en ontelbare andere prijzen. Ze startte haar eigen kledinglijn en speelde in diverse films zoals Dreamgirls en Austin Power: Goldmember. Dit is haar leven, dit is haar muziek.

 

• Vol met beelden van optredens en interviews met Destiny's Child, Beyoncé zelf en vele andere beroemdheden, is deze film een absolute must voor elke Beyoncé fan.

• De DVD bevat de liedjes: Crazy In Love, Single Ladies, Irreplaceable En If I Were A Boy, alsmede hits van Destiny's Child.

 

Releasedatum: 26 januari 2012

Talen: Engels
Speelduur: 90 min
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: Dolby Stereo 2.0
Genre: Muziek
 

LADY GAGA - ON THE EDGE

In slechts 3 jaar is Lady Gaga niet alleen de beroemdste zangeres ter wereld maar ook een internationaal mode icoon geworden. Met haar laatste album, Born This Way uit 2011, werd ze in één keer de best verkopende artiest in de geschiedenis en domineerde ze de toplijsten in meer dan 25 landen tegelijk. In deze film volgen we de bliksemsnelle opkomst van het pop icoon en leren we de vrouw kennen achter de zeer opvallende outfits middels de spannende uitvoering van haar grootste hits zoals Bad Romance en Judas en door interviews met andere superssterren zoals Madonna en Beyoncé.
 

• Lady Gaga staat op de eerste plaats op de Forbes' lijst 'Richest Celebrity Top 100'.

• De documentaire bevat een één op één interview door Paris Hilton. Ook zijn Beyoncé, Justin Timberlake en Madonna te zien.

• Met de hits: Judas, Lovegame, Edge Of Glory, Poker Face, Bad Romance, Born  This Way, Papparazi.

 
Releasedatum: 26 januari 2012
Talen: Engels
Speelduur: 70 min
Ondertiteling: Nederlands
Regio: PAL, regio 2
Beeldverhouding: 16/9
Audio: Stereo 2.0
Genre: Muziek