:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: ANIME-RELEASES FEBRUARI 2012
PERSBERICHT: ANIME-RELEASES FEBRUARI 2012
Bron: Filmfreaks - Datum: 2012-01-25 - Geplaatst door: Werner
ONE PIECE FILM 10: STRONG WORLD (DVD)

De ongeloofelijkste film uit de saga van One Piece!

Luffy en zijn bemanning bevaren de zeeën op zoek naar "One Piece", de legendarische schat en komen zo tegenover vele piraten te staan. De gevaarlijkste van allen, Shiki de Leeuw, verschijnt twintig jaar na zijn verdwijning en is vastbesloten zich op de wereld te wreken. Om zijn duivels plan uit te voeren, ontvoert hij Nami, Luffy's navigator en neemt hij haar mee naar Strong World, het onherbergzame eiland dat hij in de lucht creëerde. Luffy en zijn vrienden zullen tegen een overmacht moeten vechten om Nami te bevrijden.

Pers:
"De verbeelding van de auteur lijkt grenzeloos, vergelijkbaar met die van Miyazaki, maar gevoed met videospelletjes en actiefilms" - Télé 7 Jours
"Spectaculaire actie, een originele stijlvolle look en de ondefineerbare humor van Oda, One Piece Strong World heeft alles wat een grootse film nodig heeft" - Animeland

DVD details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 2011
Speelduur: 115 min
Geluid: Japans & Frans 5.1
Beeld: 16:9,
Nederlands, en Frans ondertiteld.
Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 14 februari 2012


EUREKA SEVEN THE MOVIE (DVD)


"Eureka Seven The Movie - Good Night Sleep Tight, Young Lovers" is een nieuwe variant op de spannende TV-serie met Renton en Eureka. Zowel fans van het eerste uur als nieuwkommers zullen genieten van de meeslepende gebeurtenissen waarin schoonheid en drama samenkomen.

2009: Het buitenlandse organisme "Eizo" valt de aarde binnen. 2054: De oorlog tussen mensen en de Eizo-wezens woedt al meer dan een halve eeuw. De regering neemt drastische maatregelen en besluit de blauwe planeet te evacueren. Maar er kunnen slecht 2000 mensen worden gered. Renton is aangesteld als jonge soldaat aan boord van het fregat Gekkô, onder leiding van kapitein Holland en zijn groep deserteurs. Maar in het diepst van zijn hart wil Renton eigenlijk Eureka terugvinden, zijn jeugdvriendin die acht jaar geleden werd ontvoerd. Droom en werkelijkheid, oorlog en dood staan tussen Renton en Eureka. Is hun liefde voor elkaar sterker dan het onvermijdelijke noodlot?

Eureka Seven The Movie is een productie van Bones (Fullmetal Alchemist) in een regie van Tomoki Kyoda (Rahxephon) en met de muziek van Naoki Sato (Sword Of The Stranger).

DVD details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 2009,
Speelduur: 110 min
Gelluid: Japans & Frans 5.1
Beeld: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld.
Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 14 februari 2012


SOUL EATER COMPLETE COLLECTION BOX (15 DVD)

Maka Albarn en haar wapenbroeder Soul Eater zijn beide student aan de Death Weapon Meister Academy in Death City. Maka wordt er getraint om 99 man en een heks te verslaan en hun zielen te absorberen. Soul Eater is een unieke anime door het sinistere en vermakelijke verhaal waardoor er reeds een grote fanbase bestaat in zowel Nederland als in Belgie. Deze complete box bevat alle 51 afleveringen uit de serie verzameld over 15 dvd's, meer dan 22 uur plezier!!!

DVD details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 2008
Speelduur: 1326 min
Geluid: Japans & Frans 2.0
Beeld: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld.
Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 14 februari 2012


GARDEN OF SINNERS FILM 7 (DVD + CD)


Garden of Sinners Film 7 is de laatste film in de rij.

In The Garden Of Sinners is Mikaya Kokuto geïntrigeerd door zowel de schoonheid van Ryougi Shiki als de vreemde serie gewelddadige moorden in zijn stad. Deze twee blijken op een supernatuurlijke manier met elkaar verbonden te zijn. Ryougi Shiki heeft namelijk na een zwaar auto-ongeluk en twee jaar coma, het vermogen gekregen om 'de lijnen van de dood' te zien. Een aanrader voor al wie van bovennatuurlijke anime houdt, met animatie van een hoog niveau.

DVD details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 2009
Speelduur: 115 minuten + 60 minuten CD
Geluid: Japans en Frans 5.1
Beeld: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld.
Kijkwijzer: 12
Releasedatum: 14 februari 2012

Extra:
• Soundtrack cd.


KEN: DE LEGENDE VAN KENSHIRO (DVD)


Als laatste film van de trilogie openbaart dit deel de afkomst van de redder. Een onuitgegeven hoofdstuk van de saga waarmee de auteurs Buronson en Hara eindelijk het verhaal vam Hokuto No Ken kunnen laten herleven zoals ze dat echt wilden. Kort nadat hij door Shin verslagen is, wordt Kenshiro voor dood achtergelaten. Van zijn zwakheid profiterend, vangt een slavenhandelaar met de naam Guruma hem. Deze laatste brengt hem naar de stad Ghesso, een burcht in het midden van de heide waar de grootste slavenmarkt van de regio plaatsvindt. Op deze plek wordt Kenshiro zich langzaam bewust van zijn lot. Om het onderdrukte volk van de stad te bevrijden moet Kenshiro de macht van de Hokuto weer oproepen en zijn lot als redder van de mensheid accepteren.
Reeds verschenen: Ken Film 1 - Het Tijdperk Van Raoh, Ken Film 2 - De Erfgenaam Van De Hokuto.

DVD details:
Label: Kaze
Herkomst: Japan, 1983
Speelduur: 90 min
Japans & Frans 2.0 & 5.1
Beeld: 16:9
Nederlands en Frans ondertiteld.
Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 14 februari 2012UIT HET ARCHIEF