:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Filmfreaks >> PERSBERICHT: ANIME-RELEASES MEI 2012
PERSBERICHT: ANIME-RELEASES MEI 2012
Bron: Filmfreaks - Datum: 2012-05-08 - Geplaatst door: Werner

PIANO FOREST

 

Een muzikaal sprookje van Madhouse Studios (Paprika, The Girl Who Leapt Through Time) met Chopin en Mozart.

 

Piano Forest vertelt over twee getalenteerde jongeren; de een van goede komaf, de andere een straatschoffie uit een arm milieu, maar ze delen een passie voor Mozart en Chopin. Wanneer Shuhei op zijn nieuwe school komt, hoort hij zijn klasgenoten roezemoezen over een bos met een betoverde piano waaruit de mooiste melodieën klinken. Shuheu, die zelf sinds heel jong piano speelt, kan zijn oren niet geloven. Toch is het waar... Het is het jonge wonderkind Kai die de magische klanken laat klinken. Het worden onafscheidelijke vrienden, totdat de wedstrijd van het Nationaal Piano Concours begint.

 

Piano Forest is een vrolijke en leerzame tekenfilm waarin de liefde voor muziek doorklinkt in de vriendschap tussen twee jongens.

 

Blu-ray details:

Label: Kaze

Herkomst: Japan, 2007

Speelduur: 97 min

Geluid: Japans & Frans Dolby Digital 5.1

Beeld: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld.

Kijkwijzer: 6 jaar.

Releasedatum: 14 mei 2012
 

ONE PIECE FILM 2: ADVENTURE OF SPIRAL ISLAND

 

Spectaculaire gevechten, wraakzuchtige piraten en tragikomische situaties. In deze tweede film van One Piece beleeft de bemanning van de strohoed zowel wervelende als spannende onuitgegeven avonturen om de mooie Nami voor een gedwongen huwelijk te behoeden.

 

De bemanning van de strohoed komt voor een hoop narigheid te staan. Na de diefstal van de Vogue Merry, wordt ze gevangen genomen door stelende broers. De jonge Akiss en de oudere Bolodo vertellen Luffy en zijn kameraden over het bestaan van een begeerde schat; de diamanten klok. Maar deze laatste bevindt zich op een eiland bezet door gevaarlijke piraten, de broers Trump, tevens verantwoordelijk voor de diefstal van de Vogue Merry.

 
DVD / Blu-ray details:

Label: Kaze 

Herkomst: Japan, 2001

Speelduur: 53 minuten

Geluid: Japans Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands en Frans ondertiteld.  

Kijkwijzer: 12

Releasedatum: 14 mei 2012

 

ONE PIECE FILM 3: CHOPPER'S KINGDOM IN THE STRANGE ANIMAL ISLAND

 

Een van de eerste avonturen van Chopper als piraat verloopt niet vlekkeloos: een volslagen geschifte graaf, een kleine jongen die zijn vertrouwen in de piraterij verloor en een verzameling dieren die hem als messias zien. Help, kapitein Luffy!!!

 

Als het team van de strohoed zich in een zoektocht naar de fabelachtige schat van het krooneiland stort, wordt de Vogue Merry door een enorme geiser getroffen en dit accident verspreid de bemanning. Chopper, die nog maar net bij het team is, belandt middenin een dierenbijeenkomst waarbij maar één mens aanwezig is: een jongen die Mobambi heet. De aanwezigen zien in de komst van Chopper de verwezenlijking van een voorspelling en kronen hem tot "de nieuwe koning der dieren".

 
DVD / Blu-ray details:

Label: Kaze

Herkomst: Japan, 2002

Speelduur: 62 min

Geluid: Japans & Frans Dolby Surround 2.0

Beeld: 16:9

Nederlands, en Frans ondertiteld.

Kijkwijzer: 12 jaar.
Releasedatum: 14 mei 2012