:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Paradiso >> PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2012
PERSBERICHT: RELEASES SEPTEMBER 2012
Bron: Paradiso - Datum: 2012-08-04 - Geplaatst door: Werner

OUR IDIOT BROTHER

 
Synopsis:

Drie zussen zien hun hippie-broer al jarenlang als de grootste idioot die er op aarde rondloopt, maar komen er langzaam achter dat hij hen met zijn idealistische en vergevingsgezinde instelling meer bij kan brengen over hun eigen chaotische leven, dan dat ze zelf durven toe te geven. Een echte feelgood movie met o.a. Paul Rudd (Knocked Up) en Zooey Deschanel (500 Days Of Summer), van de makers van Oscarwinnaar Little Miss Sunshine en Sunshine Cleaning.

 

Cast: Paul Rudd (Knocked Up, The 40 Year Old Virgin, I Love You, Man), Elizabeth Banks (The Next Three Days, The Hunger Games), Zooey Deschanel ((500) Days Of Summer, Yes Man), Emily Mortimer (Shutter Island, Hugo, Lars And The Real Girl), Rashida Jones (The Social Network, I Love You, Man)

Regie: Jesse Peretz (Fast Track)

Genre: Komedie, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 / Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9

 

TAKE
 
Synopsis:

Het leven van twee zonderlingen, een worstelende moeder, Ana (Minnie Driver) en de gokkende verslaafde, Saul (Jeremy Renner), komen samen in dit meeslepende en aangrijpende verhaal. Twee cruciale dagen, waarvan er één in het verleden plaatsvond en één nog moet komen, ontvouwen zich als Ana naar de gevangenis rijdt om de executie van Saul bij te wonen. Zeven jaar lang heeft hij haar leven gedomineerd en onmogelijk gemaakt. Dit wordt de eerste keer dat ze hem zal zien! Beiden denken nu terug aan die dag dat hun levens elkaar kruisten en voor altijd veranderden. Nu ontdekken ze hoe sterk de ziel is die alles doet om te overleven. Wat is er gebeurd en wat zijn de gevolgen?

 

Cast: Jeremy Renner (The Hurt Locker, The Avengers), Minnie Driver (Good Will Hunting, Hunky Dory), Bobby Coleman (The Last Song, The Martian Child), David Denman (Fanboys, Big Fish, The Office), Adam Rodriguez (Unknown, CSI: Miami, Splinter)

Regie: Charles Oliver (Sons Of Perdition)

Genre: Thriller, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: 16:9
 

VICTIM
 
Synopsis:

Tyson, Mannie en Jason zijn opgegroeid in het keiharde gang-leven van de getto. Met de hulp van Davina en haar sexy vriendinnen beroven de drie met extreem veel geweld rijke slachtoff ers in hun eigen huis. Daar waar Mannie en Jason de buit opmaken aan drank, drugs en vrouwen, gebruikt Tyson het om de school van zijn zusje en de schulden van zijn verslaafde moeder te betalen. Maar de keiharde wetten van de straat achterhalen de drie wanneer jaloezie en hebzucht de kop opsteken. Andere criminelen zien met afgunst hoe het trio bakken met geld binnen haalt. Davina, die al tijden gek is op Tyson, ziet vol wraakzucht hoe er een romance opbloeit tussen hem en haar nichtje Tia. De problemen hopen zich op en gewelddadige confrontaties kunnen niet uitblijven...

 

Cast: Ashley Chin (Fedz. Anuvahood), Jason Maza (Fish Tank, Shifty, The Tapes), Ashley Madekwe (How To Lose Friends & Alienate People), Leititia Wright (My Brother The Devil, Top Boy)

Regie: Alex Pillai (Flight, The Wyvern Mysterie, Silent Witness)

Genre: Aktie, Drama

Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 Engels DTS 5.1

Ondertitels: Nederlands

Beeld: Widescreen 16:9