:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> JustBridge >> PERSBERICHT: OUR HISTORY & CULTURES EN NATURE & WILDLIFE
PERSBERICHT: OUR HISTORY & CULTURES EN NATURE & WILDLIFE
Bron: JustBridge - Datum: 2012-10-17 - Geplaatst door: Werner
De beste National Geographic docu's in een luxe cadeaubox!

Op 16 oktober pakt National Geographic uit met twee dvd-boxen die niet in je verzameling mogen ontbreken: Our History & Cultures en Nature & Wildlife!

De beste programma's van National Geographic misstaan niet tussen je boeken in je bibliotheek-kast. Al bijna 125 jaar is National Geographic de onbetwiste nummer één wat objectieve, beschouwende journalistiek betreft. De verzameling Our History & Cultures telt niet minder dan 10 top-of-the-bill programma's over onder meer De Eerste Mens, De Maya's, Secrets Of The Titanic en De Onderwereld Van Egypte. Bijna 11 uur kijkplezier vol Grote Geschiedenis en boeiende cultuur!

In de box Nature & Wildlife brengt National Geographic de natuur tot dicht bij het grote publiek. Je hoeft niet het vliegtuig te nemen om de wereld te zien. Met National Geographic waan je je vanuit je luie zetel zo op de Afrikaanse steppe. Reis mee met de leeuwen in Walking With Lions, kijk je ogen uit met World's Weirdest Animals of laat Pinguins, Keizers Van Het IJs je hart doen smelten. Meer dan 10 uur van de beste natuurdocu's en wildlife-programma's!

Niet alleen hebben beide boxsets een prachtige cadeauverpakking, maar bevatten ze ook een gratis National Geographic Magazine plus een kortingsbon t.w.v. €17,80 voor een abonnement. Een uniek en niet te missen dvd-duo!

History & Cultures:
Speelduur: ca 10x 66 minuten
Aantal discs: 10x DVD luxe boxset+magazine
Ondertiteling: Nederlands

Nature & Wildlife:
Speelduur: ca 10x 60 minuten
Aantal discs: 10x DVD luxe boxset+magazine
Ondertiteling: Nederlands

Vanaf 16 oktober verkrijgbaar in de reguliere handel!

Recent nieuws van dezelfde bron