:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Splendid >> PERSBERICHT: UNDISCOVERED BRAZIL
PERSBERICHT: UNDISCOVERED BRAZIL
Bron: Splendid - Datum: 2014-06-23 - Geplaatst door: Werner
UNDISCOVERED BRAZIL

Spectaculaire beelden van de indrukwekkende landschappen en ongerepte natuur van Brazilië
Verkrijgbaar op DVD & Blu-ray vanaf 26 juni

Brazilië is een land van gigantische proporties en ongeëvenaarde schoonheid. Brazilië is energiek, flamboyant en vermakelijk, maar ook met een adembenemende diversiteit aan dieren en planten. Een unieke plek op aarde! Nooit eerder werden de indrukwekkende landschappen en ongerepte natuur van Brazilië zo spectaculair in beeld gebracht!

In elke aflevering zal de kijker worden meegenomen op een reis langs adembenemende landschappen en een grote diversiteit aan zeldzame planten en dieren. De documentaire toont hun strijd om te overleven en de bijzondere wijze waarop deze dieren zich kunnen aanpassen aan hun omgeving. Gedrag dat zelfs voor de fanatieke natuurliefhebber fascinerend blijft.

Undiscovered Brazil wordt uitgebracht in een fraaie kleurrijke box. Bij iedere DVD en Blu-ray zit een mooi boek bijgesloten met prachtige foto’s van Brazilië en omschrijvingen van de afleveringen. Undiscovered Brazil zal u een unieke blik geven op één van de meest bijzondere plekken op aarde; het is een must have voor iedere natuur- en dierenliefhebber!

Afleveringen:
Episode 1: Pantanal
Episode 2: Coast
Episode 3: Amazon
Episode 4: Cerrado
Episode 5: Mata Atlantica

Specificaties:
Talen: Engels / Duits
Ondertitels: Nederlands
Audio: Dolby Digital 5.1
Beeldformaat: 16:9 / 1.78:1
Speelduur: 5 x 50 minuten
Genre: Documentaire