:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Universal >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2015
Bron: Universal - Datum: 2015-09-23 - Geplaatst door: Werner
JURASSIC WORLD

Exact 22 jaar nadat Steven Spielberg het pad naar Jurassic Park effende, werd op Isla Nubar een attractie geopend die nog indrukwekkender en populairder is: Jurassic World. Om de bezoekerscijfers op peil te houden hebben de beheerders van het park een nieuwe, genetisch gemodificeerde hybride gecreëerd die ze Indominus Rex hebben gedoopt. Het schepsel is groter, sterker en vele malen intelligenter dan eender welke dinosaurus die ooit op Aarde rondzwierf. Maar het geheimzinnige nieuwe ras blijkt ook veel gevaarlijker dan iemand had kunnen voorzien. In Jurassic World, een productie van franchisebedenker Steven Spielberg, met Colin Trevorrow (Safety Not Guaranteed) in de regisseursstoel, vertolkt Chris Pratt (Guardians Of The Galaxy, Parks And Recreation) de rol van ex-militair Owen Grady, expert dierengedrag van het park. Als een ongeziene chaos losbreekt en het leven van de toeristen bedreigd wordt, moet hij zijn krachten bundelen met Bryce Dallas Howard (The Help, The Twilight Saga), die de rol speelt van Claire Dearing, de ambitieuze carrièrejager van Jurassic World. Vincent D’Onofrio (Men In Black, Law & Order: Criminal Intent), Jake Johnson (TV’s New Girl, Let’s Be Cops), Nick Robinson (Melissa And Joey), Ty Simpkins (de tv-serie Insidious), BD Wong (Jurassic Park, Law & Order: SVU), Judy Greer (Ant-Man) en Irrfan Khan (Life Of Pi) vertolken de gesmaakte bijrollen in deze avontuurlijke blockbuster die zowel fans van het origineel als een compleet nieuwe kijkersgeneratie zal weten te betoveren.

Genre: Actie avontuur, Sciencefiction
Cast: Vincent D’Onofrio, BD Wong, Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Irrfan Khan, Ty Simpkins, Colin Trevorrow
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 125 min
Beeldverhouding: 2.00:1 (dvd); 2.00:1 – 1080p (Blu-ray, Blu-ray 3D)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 7.1, Frans DTS-Surround 5.1 (Blu-ray, Blu-ray 3D)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd, Blu-ray 3D); Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray)

Extra’s:
• Welcome To Jurassic World (BR)
• Jurassic World: All-Access Pass (BR)
• Innovation Center Tour With Chris Pratt (BR)
• Dinosaurs Roam Once Again (BR)
• Deleted Scenes
• Chris & Colin Take On The World


 
BACK TO THE FUTURE TRILOGY 30TH ANNIVERSARY

Oscar-winnaars Steven Spielberg en Robert Zemeckis werkten samen aan deze hilarische, originele en baanbrekende avonturenfilm die het begin vormde van een van de meest succesvolle filmtrilogieën aller tijden! Wanneer tiener Marty McFly (Michael J. Fox) terugreist naar 1955 aan boord van de DeLorean, een uitvinding van het excentrieke genie Doc Emmett Brown (Christopher Lloyd), zet hij een tijdschokkende kettingreactie in gang die zijn toekomst uitwist en hem voor eeuwig vastzet in het verleden! Met zijn grensverleggende special effects, onvergetelijke songs en nonstop actie doorstond deze film de tand des tijds moeiteloos.

In 1985 begonnen regisseur Robert Zemeckis, uitvoerend producent Steven Spielberg en producent/scenarioschrijver Bob Gale een driedelige reis door de tijd. Zij braken wereldwijd de box office records en maakten Back To The Future tot één van de meest geliefde trilogieën in de filmhistorie. In 1989 kregen we een kijkje in de toekomst in Back To The Future Part II, toen Marty McFly en Doc Brown samen hun reis begonnen naar oktober 2015. The future is finally here!

Universal Home Entertainment viert op 21 oktober 2015 de 30ste verjaardag van de baanbrekende eerste film. Speciaal voor dit jubileum verschijnen er 4 nieuwe releases op 7 oktober 2015. De Back To The Future 30th Anniversary Trilogy bevat alle films en een nieuwe bonus disc met 2 uur aan extra’s en is zowel verkrijgbaar op Blu-ray als UV. De bonus disc bevat nieuwe originele shorts, documentaires, 2 aflevering en van de animatieserie en meer.

Over Back To The Future 30th Anniversary Trilogy (Blu-ray)
Beleef opnieuw de toekomst met de Back to the Future 30th Anniversary Trilogy! Ga mee met Marty McFly (Michael J. Fox) en Doc Brown (Christopher Lloyd) en reis door het verleden, heden en de toekomst met DeLorean voor het avontuur van je leven. Deze onvergetelijke collectie is een weergaloze trilogie van alle tijden.

Bevat:
• Back To The Future, Back To The Future Part II, Back To The Future Part III
• Bonus disc met meer dan 2 uur bonusmateriaal
• Digital HD met Ultra Violet (Blu-ray)
• Collectie-verpakking (Blu-ray)

Genre: Avontuur, Comedy, Sciencefiction
Regie: Robert Zemeckis
Cast: Michael J. Fox, Christopher Lloyd, Lea Thompson, Crispin Glover
Releasedatum Blu-ray: 7/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux

Bonusmateriaal:
• Doc Brown Saves the World!: Een nieuwe originele short met Christopher Lloyd;
• OUTATIME: het herstellen van DeLorean: een kijkje bij de restauratie in 2012 van de meest iconische auto in de historie van film;
• Looking Back to the Future: een 9-delige documentaire uit 2009 over de legende van de trilogie;
• Back To The Future: The Animated Series: 2 afleveringen (Brothers en Mac The Black) uit 1991 met beelden van Christopher Lloyd als Doc Brown;
• Een 6-delige documentaire met verhalen van de toekomst;
• The Physics of Back To The Future;
• Deleted Scenes;
• Q&A met Michael J. Fox;
• Acht featurettes uit het archief;
• Beelden van achter de schermen;
• Muziekvideo’s;
• Commentaar;
• Back To The Furture: The Ride.

Naast de complete Back To The Future 30th Anniversary Trilogy worden de drie delen vanaf 7 oktober 2015 ook los uitgebracht op Blu-ray:

Back To The Future
Back To The Future Part II
Back To The Future Part III


 
BATES MOTEL SEIZOEN 3

Na een heerlijke zomer met zijn moeder in hun huis keert Norman (Freddie Highmore) terug naar school en wordt hij overspoeld met vrees over het werkelijke lot van Blaire Watson. Norma (Vera Farmiga) wordt gedwongen om de waarheid over Norman voor de eerste keer echt toe te geven en ze zoekt daarbij steun van de andere man in haar leven, Normans halfbroer Dylan (Max Thieriot). Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat Norman erg jaloers wordt en er ontstaat een nieuwe driehoeksverhouding tussen Norma en haar twee zonen. Wanneer Norma’s broer Caleb (Kenny Johnson) terugkeert naar White Pine Bay wordt de familieband meer dan ooit op de proef gesteld. Norma wordt ook steeds hechter met de enigmatische Sheriff Romero (Nestor Carbonell) terwijl ze haar bedrijf en haar zoon probeert te beschermen voordat de waarheid aan het licht komt.

Genre: Drama, Horror, Mysterie
Cast: Vera Farmiga, Freddie Highmore
Releasedatum dvd en Blu-ray: 7/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 420 min
3 DVD - 10 afleveringen / 2 Blu-ray - 10 afleveringen
Beeldverhouding: 16:9 (dvd); 16:9 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-HD Master Audio 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans

Extra’s:
• Deleted scenes
• A Broken Psyche: Creating Norma-n


DORA: LET'S LEARN BOX

Het Alfabet Leren
A staat voor ‘allerbest’ in deze vijf ABC-a fl everingen van Nick Jr.! Kinderen leren alles over letters en lezen, door naar de bibliotheek te gaan met Umizoomi en Diego, Dora te helpen ABC-dieren te redden en in klassieke verhalen te duiken met Kai-Ian en het Wonder Team!

Kleuren ontdekken
Alle kleuren verzamelen! In deze 5 Nick Jr avonturen leren kinderen alles over de kunst van kleuren, van verven en tekenen tot het mixen van kleuren. Samen met Dora en het Wonder Team duiken ze kleurboeken in, mixen ze kleuren met de Bubbel Guppies en zoeken ze naar kleurrijke vormen met Team Umizoomi!

Cijfers Leren
Je kan rekenen op je Nick Jr. vrienden om je rekenles te geven in deze vijf afleveringen! Tel kometen met Team Umizoomi, ontdek de school met Dora en nog veel meer!

Releasedatum dvd: 7/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN

Speelduur: 314 min
Beeldverhouding: 4:3
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0


MONSTER HIGH: BOO YORK BOO YORK

De Monster High ghouls zijn onderweg naar Boo York! Cleo de Nile is uitgenodigd voor een chique gala om de terugkeer van een magische komeet te vieren en natuurlijk neemt zij haar ghoul vrienden mee. Hun reisje is niet alleen maar plezier maken en Boo York bekijken, Nefera, Cleo’s zus, gebruikt de komeet om haar eigen spookplannen uit te voeren. Kunnen de monsters het mysterie van de komeet op tijd ontrafelen om Nefera te stoppen? Ontdek het in Boo York, Boo York, de eerste Monster High musical met acht originele liedjes.

Genre: Animatie, Comedy, Family entertainment, Fantasy, Horror
Regie: William Lau
Cast: Karen Strassman, Rachel Staman
Releasedatum dvd: 7/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: PVP
Speelduur: 70 min.
Beeldverhouding; 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Engels voor doven en slechthorenden, Frans

Extra’s:
• Webisodes


 
TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES – SEIZOEN 2

De Turtles krijgen te maken met nieuwe gevaarlijke vijanden waaronder Slash, een nieuw soort Metalhead en Shredders nieuwe en dodelijke moordenaar. Zet je schrap voor nog meer epische gevechten wanneer de broers in de bizarre Dimensie X terechtkomen en een Kraang Invasie proberen te stoppen.

Genre: Actie avontuur, Animatie
Cast: Sean Astin, Jason Biggs
Releasedatum dvd: 7/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par MTVN
Speelduur: 564 min.
4 DVD
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Nederlands Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0


 
JENNIFER LOPEZ: DANCE AGAIN

Dance Again combineert een spetterende show met een openhartig kijkje in het leven van Jennifer Lopez wanneer zij zichzelf uitdaagt om op haar eerste wereldtournee ooit te gaan. Dit docu-concert gaat achter de schermen van Lopez’ allereerste wereldtournee, reizend over 100.000 mijl over 5 continenten om 1 miljoen fans te bereiken met totaal 11.250 minuten aan optredens waarin 50.000 pailletten en 162 kledingwissels nodig waren. Zie hoe Jennifer leeft, lief heeft en weer danst!

Genre: Documentaire
Cast: Jennifer Lopez
Releasedatum dvd: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Visual Prog
Speelduur: 82 min.
Beeldverhouding: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans, Duits


CELL 213

IJzingwekkende horror van de zieke geest achter Boogeyman. De verwaande, jonge strafrechtadvocaat Michael Gray (Eric Balfour – Skyline, The Texas Chainsaw Massacre) krijgt de schuld in de schoenen geschoven van de moord op een van zijn cliënten. Michael belandt in de South River-gevangenis, waar hij onder toezicht staat van directeur Sands (Bruce Greenwood – Star Trek Into Darkness) en bewaarder Ray Clement (Michael Rooker – Guardians Of The Galaxy), die hem allesbehalve goedgezind zijn. Hangende de uitspraak zit Michael in cel 213, een even vuile als beklemmende cel, waarin hij ten prooi valt aan onnatuurlijke krachten die uit zijn op zijn ziel.

Genre: Horror
Regie: Stephen Kay
Cast: Bruce GreenWood, Michael Rooker, Eric Balfour
Releasedatum dvd: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 104 min.
Beeldverhouding; 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


 
COOTIES

Een geheimzinnig virus slaat toe op een afgelegen basisschool en verandert de kinderen in een bende losgeslagen wilden. Een onwaarschijnlijke held moet een bij elkaar geraapt groepje leraren leiden in de strijd van hun leven.

Genre: Actie, Comedy, Horror, Sciencefiction
Regie: Jonathan Milott, Cary Murnion
Cast: Elijah Wood, Rainn Wilson, Jack McBrayer
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Central Film
Speelduur: 85 min.
Beeldverhouding: 2.40:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd)


 
CURIOUS GEORGE: BACK TO THE JUNGLE

Ga op een nieuw avontuur met je favoriete aapje in Curious George: Back To The Jungle (Nieuwsgierig Aapje: Terug Naar De Jungle)! Nieuwsgierig Aapje wordt gevraagd om op een speciale ruimtemissie te gaan, door zijn streken moet hij een noodlanding maken in Afrika. Hij maakt allemaal nieuwe vrienden in de jungle, terwijl de Man met de Gele Hoed zich ongerust maakt. Wanneer ze weer samen zijn beleven ze een onvergetelijk avontuur met hun nieuwe vrienden! In de originele Engelse versie met de stemmen van Angela Bassett en John Goodman en met muziek van de Plain White T’s, Terug naar de Jungle is avontuur voor de hele familie.

Genre: Animatie, Family entertainment
Regie: Phil Weinstein
Cast: Angela Bassett, John Goodman
Releasedatum dvd: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio


 
CURVE

Julianne Hough (Safe Haven) speelt een jonge bruid die opzettelijk haar auto laat crashen om van een charmante en gevaarlijke lifter (Teddy Sears, Masters Of Sex) af te komen. Haar plan loopt echter anders dan gedacht, ze komt vast te zitten in haar auto en moet zichzelf nu beschermen tegen een psychopaat. Ondertussen ontdekt ze een schokkende waarheid waardoor haar wil om te overleven alleen maar groter wordt.

Genre: Thriller
Regie: Iain Softley
Cast: Julianne Hough, Teddy Sears, Madalyn Horcher
Releasedatum dvd: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 82 min.
Beeldverhouding: 2.35:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


TREMORS 5: BLOODLINES

Burt Gummer (Michael Gross) zet hoog in tijdens zijn meest gevaarlijke monsterjacht tot nu toe. Gummer wordt ingehuurd om een Ass Blaster in Zuid-Afrika te vangen, samen met zijn nieuwe hulpje Travis Welker (Jamie Kennedy) vecht hij om te overleven tegen agressieve Ass Blasters en Graboids. Ze ontdekken dat de monsters zijn geëvolueerd naar nog dodelijkere wezens en hun dodelijke missie wordt nog erger dan iemand ooit heeft meegemaakt.

Genre: Actie, Horror, Sciencefiction
Regie: Don Michael Paul
Cast: Michael Gross, Jamie Kennedy
Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 95 min.
Beeldverhouding: 1.78:1 (dvd)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd)


 
UNFRIENDED

Genre: Horror, Thriller
Regie: Leo Gabriadze
Cast: Heather Sossaman, Matthew Bohrer

Unfriended is een angstaanjagende film over cyberpesten bedacht en ontwikkeld door filmmaker Timur Bekmambetov (Wanted, Abraham Lincoln: Vampire Hunter). Deze vernieuwende horrorfilm laat via computerschermen zien hoe een tiener en haar vrienden worden gestalkt door een onbekend persoon, die op zoek is naar wraak vanwege een gelekte video. Deze beschamende beelden hadden er een jaar eerder voor gezorgd dat een wrede pester zelfmoord pleegde

Releasedatum dvd en Blu-ray: 14/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Uni Studio
Speelduur: 79 min. (dvd); 82 min. (Blu-ray)
Beeldverhouding: 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden


 
THE OVERNIGHT

Alex, Emily en hun zoon RJ zijn nieuw in Los Angeles. Door een toevallige ontmoeting in het park leren ze de geheimzinnige Kurt, Charlotte en Max kennen. Een “speelafspraakje” wordt steeds interessanter naarmate de avond vordert.

Genre: Comedy, Mysterie
Regie: Patrick Brice
Cast: Adam Scott, Taylor Schilling, Jason Schwartzman, Judith Godrèche
Releasedatum dvd: 21/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Universal Pictures Aquisitions
Speelduur: 70 min.
Beeldverhouding: 1.85:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


 
CHICAGO FIRE – SEIZOEN 3

De Emmy Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) komt nu met het gloeiend hete derde seizoen van Chicago Fire. Terwijl veel van de brandweerlieden nog rouwen om hun gevallen maat tijdens een grote explosie krijgen ze ook te maken met nieuwe uitdagingen: een vastberaden pyromaan, de complicaties van een romance op de werkvloer en de spanning in de kazerne stijgt tot ongekende hoogte met schokkende uitkomst. Beleef de passie en de conflicten tussen de dappere mannen en vrouwen van Firehouse 51 in dit meeslepende derde seizoen!

Genre: Actie, Drama
Cast: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund
Releasedatum dvd en Blu-ray: 28/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 930 min.
Beeldverhouding; 1.78:1 (dvd); 1.78:1 – 1080p (Blu-ray)
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans DTS-Surround 5.1(Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans (dvd); Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans, Duits (Blu-ray)


CHICAGO FIRE – BOXSET 1-3

Emmy Award winnende uitvoerend producent Dick Wolf (Law & Order) presenteert de eerste drie seizoenen van het vlammende drama Chicago Fire. Voor de brandweerlieden, reddingsbrigade en paramedici van Chicago Firehouse 51 is er geen baan meer stressvol en gevaarlijk maar tegelijk zo spannend en belonend. De druk om te presteren is zo hoog dat de spanningen tussen Truck en de reddingsbrigade hoog oplopen en dat eist ook zijn persoonlijke tol. Ondanks alle spanningen blijft iedereen familie en staat iedereen van Firehouse 51 klaar als het er op aankomt en gaan ze voor elkaar door het vuur. Lt. Matthew Casey (Jesse Spencer, House) leidt de Truck en Lt. Kelly Severide (Taylor Kinney, The Vampire Diaries) heeft de leiding over de reddingsbrigade. Verder bestaat de kazerne uit Battalion Chief Wallace Boden (Eamonn Walker, Oz); paramedicus Gabriela Dawson (Monica Raymund, The Good Wife); paramedicus Sylvie Brett (Kara Killmer, If I Can Dream); kandidaat brandweerman Peter Mills (Charlie Barnett, Law & Order: SVU); en de veteraan Christopher Herrmann (David Eigenberg, Sex And The City).

Speelduur: 2790 min.
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans


CHICAGO P.D. – SEIZOEN 2

Releasedatum dvd: 28/10/2015


EXTANT – SEIZOEN 1

Van de Academy Award-winnaar Steven Spielberg komt een sci-fi thriller die de grenzen opzoekt van het menselijk bestaan. Wanneer astronaut Molly Woods (Academy Award-winnares Halle Berry) terugkeert van een solomissie van 13 maanden in de ruimte, is ze niet alleen teruggekomen. Tijdens haar ruimtereis is ze op een onverklaarbare manier zwanger geworden. Haar dokter, Sam Barton (Golden Globe-winnares Camryn Manheim), is verbijsterd. Terwijl Molly weer probeert te wennen aan haar leven op aarde worstelt ze met het idee van haar wonderbaarlijke, mysterieuze zwangerschap en probeert ze een balans te vinden in leven met haar ambitieuze man en hun zoon. John (Goran Visnjic) heeft hun zoon gemaakt toen zij zelf geen kinderen konden krijgen. Ethan is een “humanich” – een humanoïde robot die dient als prototype voor Johns grootste prestatie van zijn carrière. Wetenschap en emoties botsen als Molly probeert haar gezin bij elkaar te houden. Wanneer er meer duidelijk wordt over de 13 maanden die zij in de ruimte heeft doorgebracht blijkt dat één gewaagde missie in staat is om de gehele menselijke geschiedenis te veranderen.

Genre: Drama, Sciencefiction, Thriller
Cast: Halle Berry, Pierce Gagnon, Goran Visnjic, Hiroyuki Sanada
Releasedatum dvd en Blu-ray: 28/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 510 min.
Beeldverhouding: 1.78:1
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (dvd); Engels DTS-HD Master Audio 5.1, Frans Dolby Digital 5.1 (Blu-ray)
Ondertiteling: Nederlands, Engels, Frans\


 
THE GOOD WIFE SEIZOEN 5

Seizoen vijf van The Good Wife betekent een nieuw begin voor Alica Florrick (Emmy-en Golden Globe-winnares Julianna Margulies) en Cary (Matt Czuchry) als zij hun eigen praktijk openen. Wanneer zij de banden met Lockhart/ Gardner verbreken loopt de spanning hoog op en kiezen de nieuwe rivalen de aanval, zowel in de rechtszaal als daar buiten. De relatie tussen Alicia en Will (Josh Charles) lijkt de grootste klappen te krijgen wanneer hij haar persoonlijke en professionele verraad onder de loep neemt. Diane (Christine Baranski) ziet haar rechterschapsdroom vervagen nu zij Alicia heeft ontslagen en ze keert terug naar de praktijk. Kalinda’s (Emmy-Award winnares Archie Panjabi) relatie met Cary en Alicia wordt ook op de proef gesteld wanneer zij trouw blijft aan Lockhart/ Gardner. Ondertussen hebben de nieuwe gouverneur Peter Florrick (Chris Noth) en zijn stafchef Eli (Alan Cumming) te maken met een onderzoek van de Ethische Commissie in zake verkiezingsfraude in Peters gouverneurscampagne. Alicia’s nieuwe onderneming zorgt voor spanning in alle relaties die zij zo zorgvuldig heeft opgebouwd.

Genre: Misdaad, Drama, Mysterie
Cast: Juliana Margulies, Chris Noth
Releasedatum dvd: 28/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Studio: Par CBS
Speelduur: 910 min.
6 DVD - 22 afleveringen
Beeldverhouding: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden

Extra’s:
• New Season, New Alicia
• Requiem For A Friend: Inside Episode 515
• Gag reel
• Deleted Scenes On Select Episodes
• Thicky Trick Music Videos


THE MILLERS SEIZOEN 1

Releasedatum dvd: 28/10/2015


MR. SELFRIDGE – SEIZOEN 3

Genre: Drama, Geschiedenis
Cast: Jeremy Piven, Aisling Loftus, Katherine Kelly

Het is 1919, de Eerste Wereldoorlog is net voorbij en Harry heeft heel wat verlies te verwerken, net als veel Londenaren. Door de dood van zijn geliefde Rose is de flamboyante ondernemer helemaal alleen en hij maakt kostbare fouten. Zijn imperium is verzwakt, waardoor hij zijn oude vijand Lord Loxley op de loer ligt. Ondanks al het hartzeer en verdriet gaat het leven door en komen er nieuwe mensen werken in het bekende warenhuis. Harry’s dochters zijn volwassen geworden en veroorzaken problemen, en er is een intrigerende nieuwe liefde die alle aandacht van de rouwende held opeist. Selfridge biedt een ontsnapping aan de naoorlogse depressie en somberheid, de klanten worden meer dan ooit aangetrokken door glamour en hedonisme achter sierlijke deuren. Hoewel de winkel floreert lijkt het er op dat Harry’s welgestelde leven begin te ontrafelen.

Releasedatum dvd: 28/10/2015
Distributeur: Universal Pictures Benelux
Speelduur: 450 min.
Beeldverhouding: 16:9
Geluid: Engels Dolby Digital 2.0, Frans Dolby Digital 2.0
Ondertiteling: Nederlands, Engels voor doven en slechthorenden, Frans

Extra’s:
• Behind the scenes
• Deleted scenes