:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES NOVEMBER 2015
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2015-10-11 - Geplaatst door: Werner
MAN UP

Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 november 2015

In de romantische komedie Man Up ontmoeten we de alleenstaande Nancy, die samen met haar familie een reis naar Londen maakt om het jubileum van haar ouders’ huwelijk te vieren. Wanneer ze daar plotseling de gescheiden Jack tegen het lijf loopt, die haar verwart voor zijn 24-jarige blind date, besluit ze om het spelletje mee te spelen. De chemie springt meteen over en samen beleven ze de tijd van hun leven. Echter is het enkel een kwestie van tijd tot Jack zal ontdekken dat Nancy niet zijn echte blind date was…

• Man Up is een heerlijke romantische feel-goodkomedie met Simon Pegg (Hot Fuzz, Paul) en Lake Bell (No Strings Attached, It's Complicated),
• Van de regisseur van The Inbetweeners.

Regie: Ben Palmer
Cast: Simon Pegg, Lake Bell, Ophelia Lovibond
Speelduur: 88 minuten
Kijkwijzer: 12, drugs, grof taalgebruik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 4 november 2015
 

SAVING HOPE SEIZOEN 1 

Liefdeskoppel Charlie (Michael Shanks, Elysium) en Alex (Erica Durance, Smallville) raken betrokken bij een tragisch auto-ongeluk, waardoor Charlie in een coma belandt. Iedere dag zit Alex naast Charlie’s bed in de hoop dat hij wakker wordt. Ondertussen zwerft Charlie’s onderbewustzijn rond door de hallen van het ziekenhuis, pratend met andere ‘geesten’. Door het doorzettingsvermogen van Alex en haar sterke geloof in het ontwaken van Charlie, wordt Charlie uiteindelijk inderdaad wakker. Al snel blijkt dat hij niet meer hetzelfde is als voor zijn coma, onder andere omdat hij nog steeds kan communiceren met geesten. Is de liefde tussen Alex en Charlie sterk genoeg om deze veranderingen te overleven?

• Saving Hope is de populaire nieuwste ziekenhuisserie met een supernatural touch van de producerts van Rookie Blue van hitzender NBC, bekend van E.R.

Regie: Morwyn Brebner
Cast: Michael Shanks, Daniel Gillies, Erica Durance
Speelduur: 541 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, seks, angst, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 4 november 2015
 

WOMAN IN GOLD

Het indrukwekkende Woman In Gold is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Maria Altmann (Helen Mirren), een Holocaust-overlevende die al jaren in gevecht is met de Oostenrijkse overheid om een iconisch schilderij van Gustav Klimt. Het beroemde schilderij is van haar familie op een wrede manier afgenomen door de Nazi’s, net voordat de Tweede Wereldoorlog uitbrak. Samen met haar advocaat E. Randol Schoenberg, een rol van Ryan Reynolds, strijdt ze tot de Hoge Raad aan toe om het familiestuk naar huis te brengen… Naast Ryan Reynolds en Helen Mirren schitteren onder meer Katie Holmes, Daniel Brühl en Max Irons in Woman In Gold.

• Woman In Gold is een zeer actuele film van de producer van Revolutionary Road.
• Het onderwerp nazi-kunstroof tijdens WOII spreekt de geschiedenis-en kunstfanaat aan.

Regie: Simon Curtis
Cast: Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Bruhl, Katie Holmes
Speelduur: 109 minuten
Kijkwijzer: 12, discriminatie, grof taalgebruik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 18 november 2015
 

THE RED ROAD SEIZOEN 1

In een Amerikaans dorp, waar de spanningen tussen de lokale bevolking en de naburige indianen van de Ramampo Mountains vaak hoog oplopen, is Harold Jensen (Martin Henderson, The Ring) de sheriff. Als zijn vrouw betrokken is bij een afschuwelijke tragedie, besluit Harold een verbond te sluiten met Phillip (Jason Momoa, Game Of Thrones, Aquaman), een lid van de indianenstam die nergens voor terugdeinst. Wat Harold niet verwacht, is dat het verbond tot onheilspellende gevolgen zal leiden…

• The Red Road is een spannende kwaliteitsserie bekend van Sundance Channel.
• Van de schrijver van Prisoners.
• Met Jason Momoa, bekend van Game Of Thrones en Aquaman.

Regie: Andrea Arnold
Cast: Jason Momoa, Martin Henderson, Tom Sizemore, Annalise Basso, Julianne Nicholson
Speelduur: 60 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 18 november 2015
 

TURN SEIZOEN 1

De New Yorkse boer Abe Woodhull (Jamie Bell, Fantastic Four) en zijn jeugdvrienden vormen in de zomer van 1778 samen een onwaarschijnlijke groep van spionnen, genaamd 'The Culper Ring'. Deze allereerste groep van spionnen keert uiteindelijk het tij tijdens de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en gaat de geschiedenis in als de voorloper van de hedendaagse CIA.

• Turn is een kwalitatief hoogstaand historische spy drama van hitzender AMC, bekend van Mad Men, Breaking Baden The Walking Dead.
• Met Jamie Bell, bekend van King Kong en Billy Elliot.

Regie: Craig Silverstein
Cast: Jamie Bell, Heather Lind, JJ Feild
Speelduur: 42 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 18 november 2015
 

DANNY COLLINS

Muzikant Danny Collins (Al Pacino) kan de manier van leven uit de hoogtijdagen van zijn carrière niet loslaten. Een leven dat sinds de jaren ’70 bestaat uit drugs, rock ‘n roll en een veel te jonge vriendin. Echter, als hij een brief van ex-Beatle John Lennon vindt die nooit aangekomen is, wordt hij aangezet om zijn leven om te gooien. De feel-good film Danny Collins gaat over inspirerende muziek en liefde, waarbij het nooit te laat is om een tweede kans te krijgen.

• The greatest actor of all time in een heerlijke feelgoodfilm gebaseerd op een waargebeurd verhaal van de maker van Crazy, Stupid Love en Last Vegas.
• Met muziek van John Lennon.

Regie: Dan Fogelman
Cast: Christopher Plummer, Al Pacino, Jennifer Garner, Annette Benning, josh peck, bobby canavale
Speelduur: 106 minuten
Kijkwijzer: 12, drugs, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 18 november 2015
 

Z-NATION SEIZOEN 1

New York wordt getroffen door een groot zombievirus, dat zich heeft verspreid over bijna de hele stad. Drie jaar na deze gebeurtenis start Z Nation, waarbij een team van helden de enige overlevende persoon van het virus van New York naar California moeten brengen. In California bevindt zich namelijk het laatste nog functionerende laboratorium, waar men wacht op het bloed van deze overlevende. Hoewel het lichaam van de overlevende het laatste antilichaam is, verbergt het laboratorium een donker, groot geheim dat voor de gehele bevolking dreigend is.

• Z-Nation is een nieuwe spannende zombieserie, waarin het de vraag is of de mensheid overleeft of de zombies het ovenemen. 
• Met Twilight-acteur Michael Welch.

Regie: Craig Engler, Karl Schaefer
Cast: Kellita Smith, DJ Qualls, Michael Welch, Keith Allan
Speelduur: 44 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, angst
Releasedatum dvd: 25 november 2015
 


UIT HET ARCHIEF