:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> E1 Entertainment Benelux >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2015
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2015
Bron: E1 Entertainment Benelux - Datum: 2015-11-24 - Geplaatst door: Werner
BITTEN SEIZOEN 1

Bitten is gebaseerd op de veelgeprezen serie romans van Kelley Armstrong. Bitten volgt de avonturen van de 28-jarige Elena Michaels, 's werelds enige vrouwelijke weerwolf. Elena, een wees, dacht eindelijk haar ware liefde gevonden te hebben in Clayton. Maar door een kleine beet, werd het normale leven voorgoed van haar afgenomen. Alles waar ze naar hunkerde is verloren en ze moet nu overleven met de roedel.

• De gloednieuwe, verrassende fantasyserie van Syfy in de stijl van de hitserie True Blood.

Regie: Patrick Banister
Cast: Laura Vandervoort, Greg Bryk , Steve Lund, Greyston Holt
Speelduur: 572 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, angst, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 2 december 2015


ROOKIE BLUE SEIZOEN 5

Seizoen Vijf begint met de levens van agenten Sam Swarek and Chloe Price die aan een zijden draad hangen. Ze zijn beschoten tijdens hun dienst, en beide verkeren in kritieke toestand. Maar het leven bij 15de Division gaat door. Onze agenten hebben de plicht om te dienen en te beschermen ongeacht wat. Maar als iedereen zijn leven weer probeert op te pakken vragen sommige zich af of alles wel gaat zoals het is bedoeld? Andy, die met een in tweeën gescheurd hart kampt neemt de afleiding op zich een nieuwe rookie onder haar hoede te nemen en zal leren dat soms zelfs het maken van de juiste keuze ernstige gevolgen kan hebben. In dit vijfde seizoen draait het allemaal om beslissingen van levensbelang.

• Het vijfde seizoen van de hitserie van Vijf
• Grey's Anatomy with guns

Cast: Gregory Smith, Missy Peregrym, Enuka Okuma, Travis Milne
Speelduur: 530 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, grof taalgebruik
Releasedatum dvd: 2 december 2015


HAVEN SEIZOEN 5 DEEL 1

Door de seizoenen heen heeft Audrey’s (Emily Rose) zoektocht om zichzelf te begrijpen en de grote mysteries van de Haven te overzien, haar steeds dieper in de problemen gebracht. In dit eerste deel van seizoen 5 zien we de nasleep van de verdwijning van William. De overwinningsvreugde slaat snel om in verdriet. Echter beseffen Nathan (Lucas Bryant) en Duke (Eric Balfour) dat de werkelijke liefdevolle persoonlijkheid van Audrey er niet meer is...

• Het eerste deel van seizoen 5 van de mysterieuze hitserie van SyFy
• Naar de verhalen van bestsellerauteur Stephen King (The Green Mile, The Shawshank Redemption)

Cast: Eric Balfour, Emily Rose (Brothers & Sisters, E.R.), Lucas Bryant, Colin Ferguson
Speelduur: 533 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, angst
Releasedatum dvd: 2 december 2015


FEAR THE WALKING DEAD SEIZOEN 1

Fear The Walking Dead is de epische serie die zich afspeelt in het universum van de The Walking Dead. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van een gescheiden familie die op zoek is naar de oorzaak van de zombie-apocalyps, in een stad waar men heen gaat om te ontsnappen aan de werkelijkheid, het verleden te vergeten en geheimen te bewaren. De alledaagse druk waar de familie mee kampt, gaat op een lager pitje als blijkt dat de samenleving aan de rand van de afgrond bungelt. De familie wordt hierdoor gedwongen haar duistere verleden te vergeten of deze juist te omarmen. Ondertussen dreigt de mysterieuze uitbraak in een middelbare school het kleine beetje veiligheid te verstoren dat decaan Madison Clark en docent Engels Travis Manawa hebben weten te creëren. Een noodgedwongen overlevingstocht gaat van start…

• De lang verwachte spin-off van de hitserie The Walking Dead
• Bekend van kwaliteitszender AMC (Breaking Bad, Mad Men)

Regie: David Alpert , Dave Erickson
Cast: Kim Dickens, Cliff Curtis , Frank Dillane, Alycia Debnam-Carey Alycia Debnam-Carey
Speelduur: 360 minuten
Kijkwijzer: 16, geweld, angst, grof taalgebruik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 9 december 2015


SELF/LESS

Dankzij nieuwe technologie wordt de geest van miljonair Damian (Ben Kingsley) overgeplaatst naar een jong en gezond lichaam (Ryan Reynolds). Na een spectaculaire ingreep voelt hij zich beter dan ooit en lijkt alles goed te gaan, tot hij geconfronteerd wordt met visioenen van een ander leven. Hij besluit op onderzoek uit te gaan en de waarheid te achterhalen. Een onderzoek wat hem duur komt te staan; hij raakt verstrikt in twee totaal verschillende werelden. Hoe meer hij te weten komt, hoe meer mensen hem proberen te stoppen. Lukt het Damian om tijdens deze bloedstollende vlucht de waarheid te achterhalen en zijn eigen leven te redden?

• Bloedstollende futuristische actiethriller in de stijl van Looper en Source Code
• Met Hollywoodster Ryan Reynolds (Buried, Green Lantern) en Oscarwinnaar Ben Kingsley (Gandhi, Schindler's List)

Regie: Tarsem Singh
Cast: Ryan Reynolds, Ben Kingsley
Speelduur: 116 minuten
Kijkwijzer: 12, geweld, angst, grof taalgebruik
Releasedatum dvd en Blu-ray: 16 december 2015