:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> 2SenseXperience Productions >> PERSBERICHT: ERO LOUNGE
PERSBERICHT: ERO LOUNGE
Bron: 2SenseXperience Productions - Datum: 2002-07-16 - Geplaatst door: Serge
The Idea
Op een zwoele avond, eind september 2001, voeren we met goede vrienden en hele mooie meiden op een luxueus zeiljacht van het eiland Formentera terug naar Ibiza. We lagen loom op het voordek en keken gefascineerd naar de oneindige, heldere sterrenhemel boven ons en de pikzwarte bergcontouren van het eiland Ibiza in de verte. De witte sangría, die we die middag dronken op het strand van Formentera, had ons licht in het hoofd gemaakt. Achter ons klonk relaxende lounge, die werd gemixed met het geluid van zeewater, opspattend tegen de boeg van het schip. Vanuit het niets stond ze opeens voor ons: die prachtige, naakte Française... Met haar lange haar wapperend in de wind vroeg ze met een sexy Frans accent “ if she could get us something to drink” terwijl ze subtiel bewoog op de klanken van de muziek. De contouren van haar prachtige, gebruinde lichaam werden door het schijnsel van de maan als zilver afgetekend tegen de donkere golven van de zee. Dit was toch ultiem, daar zó te liggen, die sterren, het geluid van de golven, dat mooie, naakte lichaam, die muziek... dít was pas lounge... vísual lounge... eye-candy... op dát moment ontstond het idee voor ERO-LOUNGE®.

The Creation
We konden het op Ibiza ontstane idee optimaal realiseren door de komst van de DVD. In Universal Music B.V. UM3 vonden we een enthousiaste partner.

De originele composities op dit DVD Album werden speciaal in Dolby® Digital 5.1 geproduceerd en door DJ Marcello gestreamlined zodat, net zoals op het schip, de sounds je van alle kanten omringen.

Om het mooie “Naakt van de Française“ vorm te geven, kwam er bij ons maar één naam naar boven, die van fotograaf Govert de Roos, bekend om zijn unieke belichtingen. Hij werd Director of Photography. Paolo C. deed de regie en het camerawerk bij het filmen van de prachtige modellen. Bij het editen van de beelden liet Paolo C. zich inspireren door de Dolby® Digital 5.1 sound-track om de muziek te vertalen in een ritmische mix van beelden van modellen, 3-D animaties en visuals. Zo creerde hij zijn “visual lounge”! Hij noemde het “a Digital Visual Sound Creation”.

Deze unieke DVD is een echt gadget voor lounge-liefhebbers en DVD-Home-Theatre bezitters. Zij zullen zich met deze DVD absoluut kunnen verplaatsen in de fantastische “moods”, die wij ondergingen op dat zeilschip bij Ibiza.

Via de speciale button “Music Only” in het DVD-menu, is ook alleen de soundtrack in Dolby® Digital 5.1 of in Stereo te beluisteren.

UIT HET ARCHIEF