:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Zenobe Home Entertainment >> PERSBERICHT: ONLINE DVD-VERHUURWINKEL OPENT DEUREN
PERSBERICHT: ONLINE DVD-VERHUURWINKEL OPENT DEUREN
Bron: Zenobe Home Entertainment - Datum: 2002-08-07 - Geplaatst door: Serge
Zenobe, de eerste online DVD-verhuurservice in Vlaanderen, heeft de bètaversie van de website www.zenobe.com online gebracht. Filmliefhebbers kunnen nu al het gebruiksgemak van online huren uittesten. Begin september opent Zenobe de online DVD-verhuurwinkel.

"Als voorbereiding op de officiële opening kunnen internetgebruikers al kennismaken met de mogelijkheden van onze site," aldus Philippe Creytens, directeur van Zenobe Home Entertainment. "We hebben nu al de bètaversie online gezet om zeker te zijn dat de uiteindelijke versie afgestemd is op de vragen, wensen en gevoeligheden van onze toekomstige gebruikers." In ruil voor die informatie maken geregistreerde bètatesters kans op een leuk cadeau.

Bètagebruikers kunnen het volledige registratie- en selectieproces doorlopen en een keuzelijst aanmaken met favoriete films. Momenteel worden een honderdtal films aangeboden; een fictieve selectie. Vanaf september wordt het mogelijk om uit meer dan 1.000 DVD's in 12 genres te kiezen, meteen het breedste verhuuraanbod in Vlaanderen. Alle anderstalige films zullen bovendien met Nederlandstalige ondertitels aangeboden worden.

Over Zenobe Home Entertainment
Zenobe is de eerste, online DVD-verhuurservice in Nederland en Vlaanderen. Via een maandelijks abonnement beschikken gebruikers steeds over drie films die ze ongelimiteerd kunnen ruilen zonder verplichte retourdata. Abonnees selecteren hun DVD's online en ontvangen ze via de traditionele post. Zenobe heeft het ruimste filmaanbod op DVD en brengt op de site informatie over nieuwe releases, gebruikersrecensies en kijktips.

Meer info op http://www.zenobe.com.


Recent nieuws van dezelfde bron