:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #24
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #24
Bron: DVD Info - Datum: 2019-07-04 - Geplaatst door: Didier
Ook in de filmwereld is het komkommertijd als het op nieuwtjes aankomen. Deze week is er geen bekende dood gevallen of zo en draait alles rond Toy Story 4 of de zoveelste Spiderman.



Paul Rudd gaat meespelen in de nieuwe Ghostbusters. Rudd gaat een leraar spelen in het kleine dorpje waarin de film zich afspeelt.



Het wordt in Hollywood all eyes on Disney. De live-actionfilm van The Lion King zou volgens de box-officevoorspellingen op ruim 160 miljoen dollar afstevenen. Hiermee zou alleen Avengers: Endgame het beter doen.



Het Brussels International Film Festival heeft zijn prijzen bekend gemaakt. Voor de Belgische films kreeg Oleg van Juris Kursietis de Grand Prix en Rebecca Daly’s Good Favour de publieksprijs. Bij de buitenlandse films won So Long My Son van Wang Xiaoshuai de Grand Prix, Ray & Liz van Richard Billigham behaalde de juryprijs en Shooting The Mafia van Kim Longinotto kreeg de publieksprijs.



Regisseur Jeff Nichols mag zijn remake van Alien Nation voorlopig vergeten, Disney heeft het project in de ijskast gestopt.



Netflix hamert er op dat in de toekomst hun programma’s niet onderbroken zullen worden door reclame. Volgens economen zou Netflix hiermee meer dan 1 miljard dollar per jaar extra kunnen verdienen.



Sylvester Stallone is niet te spreken over Escape Plan 2: Hades. Hij noemt het de slechtst geproduceerde film waarin hij ooit heeft meegespeeld genoemd, en promoot volop het derde deel Escape Plan: The Extractors. Een straight to dvd-release overigens!


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron