:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #25
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #25
Bron: DVD Info - Datum: 2019-07-11 - Geplaatst door: Didier
Disney heeft zijn hoofdrolspeelster voor de live-action-remake van The Little Mermaid gevonden. Het is Halle Bailey geworden en in de VS beroemd als de helft van het R&B-duo Chloe x Halle.



Alle Amerikaanse box-office records zijn deze week door Spider-Man: Far From Home gebroken. Na één dag bracht de film 39,3 miljoen dollar op, dat is het hoogste cijfer wat een dinsdag ooit binnenbracht.



Quentin Tarantino kondigt aan dat hij na tien films definitief zal stoppen met regisseren. Once Upon A Time In Hollywood is zijn negende.



De excentrieke regisseur Baz Luhrmann gaat een biopic over Elvis Presley maken. Vijf acteurs zijn hier voor in de running: Aaron Taylor-Johnson, Ansel Elgort, Austin Butler, Harry Styles en Miles Teller. Grappig detail: Aaron Taylor-Johnson was ook John Lennon in Nowhere Boy.



Hollywood verkeert in schok. Tinseltown werd opgeschrikt door de dood van de twintigjarige acteur Cameron Boyce op zaterdag 6 juli. Cameron stierf in zijn slaap ten gevolge van een medische aandoening. Boyce speelde in verschillende Disney-producties zoals de Descendants-reeks, allerlei tv-films en ook in de Disney Channel-serie Jessie.



Als het van Mike Richardson afhangt dan komt er een remake van The Mask die dit jaar 25 jaar oud is. Richardson is de medebedenker van het personage en in een interview onthulde hij dat hij voor de remake een actrice wil. Het vervolg op de Jim Carrey-versie, Son Of The Mask met Jamie Kennedy in de hoofdrol, werd een gigantische flop.



Regisseur Todd Phillips bereidt zich voor op de nodige kritiek, want zijn Joker is niet gebaseerd op de verhalen uit de DC-comics, wel een eigen verzonnen oorsprongsverhaal.



Toegegeven, we vinden het ronduit overdreven maar naar verluidt werkt regisseur David Gordon Green aan twee sequels van Halloween. Beide films zouden zelfs in dezelfde maand uitkomen.



Begrijpe wie begrijpen kan. Vorig jaar wilde iedere studio Red Notice met Dwayne Johnson. Uiteindelijk won Universal die 20 miljoen dollar voor het project betaalde, en nu hebben ze het doorverkocht aan Netflix.



Recent nieuws van dezelfde bron