:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #64
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #64
Bron: DVD Info - Datum: 2021-05-17 - Geplaatst door: Didier
Een nieuwe Cineweetjes met een pak kersverse filmgeruchten. Deze mag u alvast schrappen. Andrew Garfield ontkent namelijk dat hij een comeback als Spider-Man zal maken in Spider-Man: No Way Home. Of dat ook voor Tobey Maguire geldt laat Garfield in het midden.


Podcasts zijn in! Dominic Monaghan en Billy Boyd die de hobbits Merry en Pippin in Peter Jacksons The Lord Of The Rings vertolken, lanceren op 18 mei een podcast over de films. In The Friendship Onion zal je wekelijks alle weetjes over de films kunnen horen.



Of het er ooit van zal komen is maar de vraag, maar nu dat Emma Stone Cruella de Vil in Cruella zal vertolken, liet Glenn Close weten die eerder gestalte aan het personage gaf in 101 Dalmatians en 102 Dalmatians dat ze graag opnieuw de schurkin zou vertolken. Close zou naar eigen zeggen een geweldig verhaal in gedachten hebben voor haar versie van Cruella.



Goed nieuws voor de Amerikaanse cinemafans. Marcus Theatres zou interesse hebben om de Theatres en ArcLight Cinemas, waartoe de iconische Cinerama Dome behoort, over te nemen nadat die eerder dit jaar de boeken dicht deden. Ook Cinemark en IMAX zouden enkele locaties van de Pacific Theatres en ArcLight Cinemas willen overnemen.



Paramount+ is van plan om Netflix het vuur aan de schenen te leggen. De streamingdienst wil vanaf 2022 elke week een nieuwe originele film uitbrengen. Volgens CEO Bob Bakish zal het om een divers aanbod gaan met zowel blockbusters als films die specifiek voor de streamingdienst worden gemaakt. Blockbusters zoals Top Gun: Maverick en Mission: Impossible 7 zouden in de VS 45 dagen na hun bioscooprelease op Paramount+ al te zien zijn.



Tawny Kitaen, die vooral bekend is voor haar buitensporig gedrag, en bij cinefielen ook wel van haar rollen in de films The Perils Of Gwendoline In The Land Of The Yik-Yak, Bachelor Party, Witchboard, White Hot en Dead Tides, is op 59-jarige leeftijd overleden. Een doodsoorzaak is nog niet bekend.



Grijp maar naar je portefeuille! BFI heeft een paar nieuwe titels aangekondigd: Babymother van Julian Henriques, After Love van Aleem Khan, The Pawnbroker van Sidney Lumet, The River van Jean Renoir en An Unflinching Eye: The Films Of Richard Woolley.



Fox heeft problemen met de pilootaflevering van The Goonies die door Greg Mottola (Superbad) werd geregisseerd omdat het veel te veel op een jong publiek gericht is. De serie rond de '80's-classic van Richard Donner is daarom op zoek naar andere zenders, mogelijks komt de serie op HBO Max.



De nieuwe muzikale verfilming van Assepoester verschijnt rechtstreeks op de streamingdienst Amazon Prime. Cinderella werd geschreven en geregisseerd door Kay Cannon en de cast bestaat uit Cabello Camila als Cinderella, Idina Menzel, Billy Porter en Pierce Brosnan. Na The Mitchells Vs. The Machines en Fatherhood is dit de zoveelste film die Sony verpatst aan de streamingdiensten.



Laten we even kijken naar de Amerikaanse box-officelijst. Op één staat Wrath Of Man van Guy Ritchie met Jason Statham. Ook Here Today met Billy Crystal en Tiffany Haddish doet het niet slecht en sluipt de top tien binnen. Verder vinden we in de top 3 Demon Slayer The Movie: Mugen Train en Mortal Kombat.



Als de geruchten kloppen dan zou ook Dave Bautista deel uitmaken van de cast van de Knives Out-sequel. Het zijn sowieso drukke dagen voor Bautista want je kan hem ook binnenkort zien in Army Of The Dead, Dune en Thor: Love And Thunder.



We gaan eruit met zeer opmerkelijk nieuws over Tom Cruise. Doordat de Hollywood Foreign Press Association, de organisatie achter de Golden Globe Awards, onlangs in het slecht daglicht kwam wegens beschuldigingen van discriminatie en corruptie heeft Cruise als protest prompt zijn drie awards teruggestuurd. Tom Cruise won er twee als Beste Acteur voor Born On The Fourth Of July en Jerry Maguire, alssook en voor Beste Mannelijke Bijrol voor Magnolia. Tot volgende week!



Recent nieuws van dezelfde bron