:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #66
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #66
Bron: DVD Info - Datum: 2021-05-31 - Geplaatst door: Didier
Een nieuwe Cineweetjes en we beginnen met groot Belgisch filmnieuws. Adil El Arbi en Bilall Fallah mogen voor Warner en DC een film rond Batgirl gaan maken, en daarmee vervangen ze Joss Whedon die The Avengers en Justice League deed.



Martin Freeman liet op belachelijke wijze van zich horen in de podcast Off Menu door kritiek te hebben op acteurs die aan methodacting doen, dat is wanneer acteurs of actrices volledig in hun rol opgaan, zelfs wanneer er niet gefilmd wordt. Kop van jut was Jim Carreys voor diens vertolking van Andy Kaufman in Man On The Moon waarbij Carrey de komiek op zo’n identieke wijze vertolkte dat Kaufmans familie en vrienden dachten dat hij de betreurde komiek was. Freeman noemt deze tour de force van Carrey de meest zelverheerlijkende, egoïstische, narcistische fucking bullshit die hij ooit heeft gezien. Probeer maar beter te doen, Freeman!



Eureka! kondigt voor augustus drie nieuwe Blu-raytitels aan: een collectie van drie gerestaureerde stomme films in Early Universal Vol. 1, het Ethiopische drama Running Against The Wind en de John Frankenheimer-horror classic Prophecy.



Jonas Govaerts is bezig aan de opvolger van Welp. Hazard gaat die heten en niemand minder dan Dimitri Vegas speelt de hoofdrol. Vegas vertolkt Noah Hazard, een man die een opdracht als chauffeur aanvaardt en in een spannende race doorheen Antwerpen terechtkomt.



Mark Ruffalo zal samen met Emma Stone en Willem Dafoe te zien zijn in Poor Things, dat is de nieuwe film van Yorgos Lanthimos. De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Alasdair Gray en gaat over een vrouw die opnieuw tot leven wordt gewekt door de hersenen van een foetus.



Door het feit dat Amazon waarschijnlijk de MGM-catalogus zal overnemen zou het best wel eens kunnen dat de Bond-film No Time To Die, Ridley Scotts House Of Gucci en Paul Thomas Andersons nieuwste film rechtstreeks op Amazon Prime of tegelijkertijd in de bioscoop en op de streamingdienst zal verschijnen.



Wie in New York een villa zoekt, kan in de Hamilton Heights-buurt de woning van de familie Tenenbaum uit Wes Andersons film huren voor 20.000 dollar per maand.



Tijd voor de Amerikaanse box-office. Geen verrassingen want Spiral: From The Book Of Saw blijft ongeslagen de nummer één in de VS. Verder vinden we in de top 10 de anime Demon Slayer The Movie: Mugen Train. In de top 3 staan ook nog Wrath Of Man en Those Who Wish Me Dead.



Binnenkort begint Paul King aan Wonka, dat is de prequel van Roald Dahls roman Charlie And The Chocolate Factory en die gaat over de jonge Willy Wonka en speelt zich af in de tijd voordat hij zijn chocoladefabriek heeft geopend. De rol van Willy Wonka wordt vertolkt door Timothée Chalamet en hij treedt hiermee in de voetsporen van Gene Wilder en Johnny Depp.



Goed nieuws voor de fans van Lindsay Lohan. Na de weerwolvenfilm Among The Shadows heeft la Lohan alweer een hoofdrol te pakken in een voorlopig titelloze kerstfilm die naar alle waarschijnlijkheid rond Kerstmis 2022 op Netflix zal verschijnen.



Niki Caro die we als regisseuse kennen van Mulan gaat nu een film maken over genderongelijkheid in het surfmilieu. De film is geïnspireerd door de vrouwelijke topsurfers Bianca Valenti, Andrea Moller, Paige Alms en Keala Kennelly. Charlize Theron zal als co-producente optreden. Tot volgende week!



Recent nieuws van dezelfde bron