:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2021
PERSBERICHT: RELEASES OKTOBER 2021
Bron: Source 1 Media - Datum: 2021-10-10 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA OKTOBER RELEASES

De bomen kleuren rood, geel en bruin, de wind giert door de straten en de regen keert weder naar ons lage landje. De herfst staat voor de deur en daar zijn we bij Source 1 Media maar al te blij mee, want wat voor een prachtige maand staat ons te wachten! Deze maand heeft Source 1 Media een hele resem geweldige releases voor je in petto en zetten breiden we onze samenwerking met Galaxy Studios verder uit. Op 6 oktober vliegen we er gelijk in met de spannende horror Bloodthirsty, de knetterende actiefilm met Ellen Hollman als action-hero in de hoofdrol Army Of One, horrorfilm A Werewolf In England, en de misdaadthriller Crime Story, starring the one and only Richard Dreyfuss en Mira Sorvino. De volgende release datum is 20 oktober, dan brengen we als eerste de kinderfilm Hallo Wereld uit. Een mooie prent waarin de vraag wordt gesteld waarom wij als mens en dier precies zijn hoe we zijn en wat onze rol is op deze planeet. We betreden de jungle in de avonturenfilm Jungle Run en vechten tegen dinosaurussen in de actiefilm Triassic Hunt. Dan zijn we trots om aan te kondigen dat we nog 3 titels uitbrengen in samenwerking met Galaxy Studios. Deze zijn allemaal, naast de staandaard 5.1 audio, ook vergezeld door hun waanzinnige Auro-3D audio-mix. Allereerst de horrorfilm I See You, met Helen Hunt in de hoofdrol. Dan brengen we, behalve de DVD, ook de Blu-ray en de Blu-ray 4K Ultra HD versie uit van Monsters Of Man. Een duizelingwekkend spannende actie/sciencefiction film waarin het hardnekkige gevecht wordt gestreden tussen mens en robot. De derde en laatste parel in de Auro-3D reeks van deze maand is de DVD en Blu-ray van Jazz On A Summer's Day. Bij het kijken en luisteren van de 4K gerestaureerde versie van deze documentaire, haal je het legendarische Newport Jazz Festival van 1958 zomaar bij jou in huis. Geloof ons, het moeilijk om daarbij stil te blijven zitten.

Have a groovy October!


BLOODTHIRSTY

Een indiezangeres mag te midden van de bossen een plaat opnemen met een beruchte producer. Gaandeweg krijgt de veganiste echter een onverklaarbare en onverzadigbare honger naar vlees. Geeft ze toe aan haar innerlijke weerwolf en de creatieve kracht die daarmee gepaard gaat of vecht haalt haar menselijkheid de bovenhand?

Releasedatum dvd: 6 oktober 2021

ARMY OF ONE

Brenner Baker, Special Forces, stuit tijdens een hike met haar man Dillion op een drugsopslag. De dealers doden haar man en laten haar levenloos achter. Een fout die ze zich dubbel en dik zullen berouwen. Als elitecommando is Ranger Brenner niet alleen een experte in survival, maar een getrainde moordmachine met één missie: wraak.

Releasedatum dvd: 6 oktober 2021

A WEREWOLF IN ENGLAND

In het Victoriaanse Engeland zoeken een gemeenteraadslid en een crimineel hun toevlucht in een afgelegen herberg op het platteland om te schuilen voor een storm. Gedwongen om te blijven slapen, ontdekken ze al snel een dodelijk pact tussen de vreemde herbergiers en de naar vlees hongerige weerwolven die in de omliggende bossen wonen. Nu de weerwolven dichterbij komen, moeten de gasten zich verenigen en met hand en tand vechten om de nacht te overleven!

Releasedatum dvd: 6 oktober 2021

CRIME STORY

Ben Myers is een oude, zieke man. En ex-maffiabaas. Maar wanneer hij het doelwit wordt van een inbraak, neemt hij het recht in eigen handen. Zinnend op wraak, laat hij een spoor van dood en verderf achter. Tot ook de veiligheid van zijn eigen familie in het gedrang komt, en hij de gevolgen van zijn duistere verleden onder ogen moet zien.

Releasedatum dvd: 6 oktober 2021

I SEE YOU

De verdwijning van een 12-jarig jongetje in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case. Maar ook het bizarre gedrag van zijn overspelige vrouw (Helen Hunt) baart rechercheur Greg Harper zorgen. Bovendien heeft een kwaadaardige entiteit het gemunt op hun tienerzoon. Maar wat is er echt? En wat ingebeeld?

Releasedatum Blu-ray Auro-3D: 20 oktober 2021

HALLO WERELD!

Wie ben ik? Heb ik pootjes? Hoe leer ik ademen? En oh ja … wat ik eet ik eigenlijk graag? Minstens tien verschillende diersoorten worden geboren, leven en overleven langs de rivier. De ransuil vliegt op en leeft z’n tweede leven ‘s nachts! De watervogel maakt zich onzichtbaar, doet de zeewierdans en vangt zo een vis. De ijsvogel zoekt naar een plekje in de zon. Ontdek wie de oeverbouwer is en maak kennis met een gigantische snoek, die op zoek gaat naar groot avontuur. En dan zijn er nog de moerasschildpad, de bosvleermuis en de vuursalamander. Samen juichen ze: “Hallo wereld!”

Releasedatum dvd: 20 oktober 2021


TRIASSIC HUNT

Wanneer twee genetisch gecreëerde dinosaurussen ontsnappen, is het aan een team van nogal lompe, ingehuurde soldaten om ze te vangen. Al gauw beseffen ze echter dat de dinosaurussen zo gefokt zijn, dat ze net zo slim als mensen zijn. Nu verandert het kat-en-muisspel in een ware hel.

Releasedatum dvd: 20 oktober 2021

MONSTERS OF MAN

Een Amerikaanse wapenfabrikant wil een lucratief legercontract inhalen door in Azië een kamp van heroïnedealers schoon te vegen met intelligente robotten. Maar als blijkt dat een team van dokters getuige is van de slachtpartij, keren de moordmachines zich tegen deze nieuwe doelwitten in een meedogenloze overlevingsstrijd.

Releasedatum dvd, Blu-ray Auro-3D en 4K Auro-3D: 20 oktober 2021

JAZZ ON A SUMMER'S DAY


Releasedatum dvd en Blu-ray Auro-3D: 20 oktober 2021

JUNGLE RUN

Terwijl ze op zoek zijn naar hun vermiste vader, worden de avontuurlijk broers en zussen aangevallen door dieren uit de wilde jungle. Hoewel ze terugvechten tegen deze meedogenloze aanval, beseffen ze al gauw dat er iets veel onheilspellenders aan de hand is.

Releasedatum dvd: 20 oktober 2021