:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #81
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #81
Bron: DVD Info - Datum: 2021-11-15 - Geplaatst door: Didier
Hier zijn we weer met een nieuwe Cineweetjes. Recensies hebben blijkbaar geen invloed, of toch niet op Marvel. Eternals kreeg het dan wel hard te verduren van de critici maar in zijn eerste dagen bracht de film al 9,5 miljoen dollar op aan de Amerikaanse box-office, en dat is het op twee na beste resultaat sinds het begin van de coronacrisis. Enkel Black Widow en Venom: Let There Be Carnage scoorden beter, en verslaat zelfs Shang-Chi And The Legend Of The Ten Rings.



De opnames van Black Panther: Wakanda Forever zouden wel eens tot begin 2022 kunnen stilliggen omdat hoofdrolspeelster Letitia Wright nog altijd sukkelt met een blessure die ze tijdens de opnames opliep en haar herstel verloopt moeizamer dan verwacht.



Begin 2022 brengt BFI deze Blu-ray's uit: The Proposition van John Hillicoat, Wild Strawberries van Ingmar Bergman en de BBC-serie Play For Today.



Disney is van plan om een zesde Pirates Of The Caribbean-film te maken, maar dan wel zonder Johnny Depp als Jack Sparrow. Zijn tegenspeler Kevin McNally die Mr. Gibbs vertolkt vindt dat zonde en pleit er bij Disney voor om hem toch te casten, maar dan wel met een kleinere rol.



Kristen Stewart is geen gemakkelijke dame om te interviewen. Toen een journalist haar vroeg of Stewart zich door de persaandacht herkende in Lady Di, antwoordde de actrice geirriteerd dat hij kon ophoepelen en het antwoord op Google kon zoeken.



Robert De Niro laat weten dat hij de sequel van de actiekomedie Midnight Run zal produceren. Of De Niro er ook zal in meespelen is niet duidelijk.



Alles alles goed gaat zal Leonardo DiCaprio de rol spelen van Jim Jones, een biopic over de gelijknamige Amerikaanse sekteleider die de Peoples Temple oprichtte en waarbij hij 909 van zijn volgelingen op 18 november 1978 zelfmoord liet plegen.



Regisseur Steve McQueen die we ons vooral herinneren van Shame en 12 Years A Slave werkt binnenkort aan een nieuwe langspeler: Blitz. Waarover de film gaat of wie erin mee doet weet nog niemand, de opnames gaan in 2022 van start.



Op zondag 4 december 2022 is er in Paleis 12 in Brussel het optreden van Ennio Morricone - The Official Concert Celebration waarin Ennios zoon Andrea Morricone muziek brengt van zijn vader met iconische filmscènes en nooit eerder vertoond beeldmateriaal van de componist.



Paramount maakt het de kijkers moeilijk. Onlangs werden de Amerikaanse bioscoopreleases van Top Gun: Maverick en Mission: Impossible 7 uitgesteld, en nu wordt Transformers: Rise Of The Beasts een jaar opgeschoven. Ook de volgende Star Trek-film heeft een half jaar vertraging. Wij houden het voor deze week voor bekeken, tot binnen 7 dagen!



Recent nieuws van dezelfde bron