:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> DVD Info >> NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #82
NIEUWSBERICHT: CINEWEETJES #82
Bron: DVD Info - Datum: 2021-11-29 - Geplaatst door: Didier
Hier is alweer een nieuwe Cineweetjes! Marvel werkt samen met regisseur Bassam Tariq aan een remake rond vampierjager Blade met Mahershala Ali in de hoofdrol en ook met Delroy Lindo die onlangs te zien was in Spike Lee’s Da 5 Bloods, en dat als Dominic Fortune. De opnames gaan in de zomer van 2022 van start.



Het ziet er niet naar uit dat er met Ghostbusters: Afterlife een einde komt aan de franchise. Regisseur Jason Reitman zei onlangs dat hij van zijn favoriete regisseurs sequels wil zien en er wordt nu al nagedacht over een vervolg.



Ghostbusters: Afterlife staat overigens op één in de Amerikaanse box-officelijst. Toch doet qua opbrengst Eternals het beter en heeft ondertussen 300 miljoen dollar opgebracht. Clifford The Big Red Dog blijft in de top 3 staan, terwijl King Richard met Will Smith geen succes lijkt te worden. In de arthousewereld is C’mon C’mon met Joaquin Phoenix van Mike Mills dan weer de grote hit.



Eureka laat weten dat ze in februari 2022 twee nieuwe titels op Blu-ray zullen hebben: Indian Tomb dat geschreven is door Thea von Harbou en Fritz Lang, alsook de komedie Skinny Tiger And Fatty Dragon met Sammo Hung, Karl Maka en Lau Kar-wing.



In het kader van de politieke correctheid-waanzin laat Eddie Redmayne weten dat hij spijt heeft van zijn rol als transvrouw in The Danish Girl omdat volgens hem transgenders hiervoor de kansen moeten gekregen hebben.



Het is zover. Ridley Scott heeft bevestigd dat er van Blade Runner een serie komt. Er zouden tien afleveringen komen en de pilootaflevering is al geschreven door Scott himself. En alsof het allemaal nog niet genoeg is, komt er ook een tv-reeks van Alien.



Kevin Spacey mag 31 miljoen dollar gaan betalen voor contractbreuk aan House Of Cards-productiehuis MRC. Spacey werd ontslagen uit de reeks House Of Cards voor grensoverschrijdend gedrag en daardoor kwam het zesde seizoen on hold te staan waardoor het productiehuis tientallen miljoenen dollars verlies leed.



L'Ennemi, de nieuwe langspeler van Stephan Streker met Jérémie Renier in de hoofdrol zal op 26 januari 2022 eindelijk de Belgische zalen halen. De film was in 2020 al de Officiële Opener van Film Fest Gent en gaat over een beroemde Belgische politicus (Jérémie Renier) die wordt beschuldigd van de moord op zijn vrouw (Alma Jodorowsky).



We gaan eruit met leuk nieuws. Sam Neill zit in de cast van The Twelve wat een Australische remake is van de Vlaamse serie De twaalf en gaat over de twaalf juryleden die in een rechtszaak zetelen tegenover een vrouw die wordt beschuldigd van de moord op een kind. Tot volgende week!


UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron