:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2022
PERSBERICHT: RELEASES APRIL 2022
Bron: Source 1 Media - Datum: 2022-03-23 - Geplaatst door: Werner
RELEASES APRIL

In april heeft Source 1 Media weer een mooi gevarieerd aanbod aan films en series waarvoor je zelfs op een mooie lentedag thuis wilt blijven. Deze maand brengt Source 1 media zes nieuwe titels uit, waarvan twee op Blu-Ray! Op 13 april beginnen we de maand met de release van het vierde seizoen van de jeugdserie, De Regels Van Floor. Daarna gaan we door met de actie/horror film Death Valley, een bloedige overlevingsstrijd tegen een gruwel van onbekende origine. Als laatste is de comedy/dramafilm Riders Of Justice met in de hoofdrol Mads Mikkelsen (bekend van Hannibal en Drunk (Druk)). Deze film brengen we uit op zowel dvd, als Blu-ray. Twee weken later op 27 april brengen we de lang verwachte Poolse film Sword Of God uit. Een film over twee mannen die in de vroege middeleeuwen reizen naar een heidens land. Deze film was een enorm succes in Poolse bioscopen! Naast de dvd, produceren we hiervoor ook een Blu-ray met Auro-3D geluidskwaliteit! Hierna volgt de actiefilm Rebels Of PT-218 die zich afspeelt op het hoogtepunt van de tweede wereldoorlog in de Atlantische Oceaan. Om de maand af te sluiten brengen we een dvd box uit van Bing seizoen 1 t/m 3, de onwijs populaire filmreeks voor kinderen.

Helaas moeten we u mededelen dat de titel Mamma Boe Op Zoek naar Thuis verplaatst zal worden van 16 juni naar 2 november.

DE REGELS VAN FLOOR SEIZOEN 4

Floor is terug in een nieuw seizoen en staat opnieuw voor lastige dilemma’s. Want wat als je op anti-pestcursus wordt gestuurd met je pester? Of als je beste vriendin verkering krijgt met een sukkel? Hoe kom je af van je irritante oppas? Hoe zorg je voor een traktatie die iedereen omver blaast? En hoe vind je de afzender van een mysterieus valentijnscadeau? Floor staat weer voor een aantal lastige keuzes maar weet altijd een originele oplossing te vinden. 19 afleveringen van 10 minuten! Gebaseerd op de boeken De Regels Van Floor van Marjon Hoffman.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 13 april 2022


DEATH VALLEY

Na een mislukt experiment moet een eliteteam een wetenschapper uit haar benarde situatie - een ondergronds laboratorium in lockdown - bevrijden voor de boel de lucht in gaat. In de wirwar aan gangen doolt echter een gruwel van onbekende origine rond. Wat een simpele extractiemissie moest zijn, ontaardt in een bloedige overlevingsstrijd.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 13 april 2022


RIDERS OF JUSTICE

Beroepsmilitair Markus moet noodgedwongen huiswaarts keren om voor zijn dochter Mathilde te zorgen als blijkt dat zijn vrouw om het leven is gekomen tijdens een tragisch treinongeluk. Terwijl ze nog in diepe rouw verkeren, wordt er aangebeld door data-analist Otto.

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 13 april 2022

SWORD OF GOD

Twee mannen in de vroege middeleeuwen komen naar een heidens land. De ene komt om het Christendom te verspreiden, de ander om een nieuw leven te beginnen. Ze kiezen twee verschillende manieren om in contact te komen met de heidenen. In die strijd tussen dialoog en geweld, zal een van hen moeten sterven.

Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray (Auro 3D) vanaf 27 april 2022

REBELS OF PT-218

Op het hoogtepunt van de tweede wereldoorlog wordt de Atlantische Oceaan een dodelijk slagveld als een Amerikaanse torpedoboot vecht tegen het constante bombardement van Duitse troepen. Geproduceerd door The Asylum. Met bekende namen als William Baldwin, Eric Robberts en Danny Trejo.

Verkrijgbaar op dvd vanaf 27 april 2022

BING BOX DEEL 1 T/M 3

De Bing-box deel 1 t/m 3 bevat de eerste drie delen van de filmserie. De korte leuke verhalen van Bing zijn levendig en vol met gebeurtenissen die kleuters en ouders zullen herkennen. Bing is speels en zit vol met positieve energie. Als hij nieuwe ontdekkingen doet kan zijn enthousiasme soms tot teleurstellingen lijden. Maar dan kan Bing altijd op de hulp van Flop rekenen. 78 afleveringen van 7 minuten! Bing is 1 van de meest populaire kids franchises is op dit moment en is volledig Nederlands gesproken!

Verkrijgbaar op dvd vanaf 27 april 2022