:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Source 1 Media >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2023
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2023
Bron: Source 1 Media - Datum: 2022-12-29 - Geplaatst door: Werner
SOURCE1MEDIA JANUARI RELEASES

2023 staat bijna voor de deur! Tijd om het jaar fris te beginnen met een aantal nieuwe film releases! In januari hebben we weer een mooi divers aanbod aan films. Voor ieder wat wils! We trappen het nieuwe jaar op 5 januari af met de DVD van de western Once Upon A Time In Tombstone. In deze film gaan we terug naar het Wilde Westen in de Verenigde Staten en volgen we de problemen tussen wetshandhavers en bandieten. Vervolgens gaan we verder met de spannende DVD van de horrorfilm Night Caller, waarin een telefonisch medium in een web van mysteries wordt getrokken zodra zij een telefoontje van een seriemoordenaar ontvangt. In deze telefoontjes beschrijft de seriemoordenaar in volle detail hoe de moorden zullen worden gepleegd. Na deze film is het op 12 januari tijd voor een keiharde actiefilm op zowel DVD als Blu-ray. Attack On Finland vertelt het spannende verhaal over enkele hoge Finse ambtenaren die gegijzeld worden. Het wordt duidelijk dat niet alleen mensenlevens op het spel staan, maar het voortbestaan van Europa. Hoewel wurgende spanning en splijtende actie centraal staan, is het duidelijk dat de link met de huidige gebeurtenissen in Europa voor een extra dimensie zorgen. Hierna volgt de DVD van Deadstream, een horror/komedie waarin een internetberoemdheid volgers probeert te winnen door een livestream uit te zenden waarin hij een nacht doorbrengt in een spookhuis… De film is geselecteerd voor het Imagine Festival en de Halloween Horror Show en door kenners en critici binnengehaald als ‘een Evil Dead voor de YouTube-generatie’, wisselt huiveringwekkende, Blair Witch-achtige spanning af met hilarische gross out-horror en spetterende special FX. Tenslotte sluiten we de maand januari af met de DVD van Totem. Een Nederlandse speelfilm over een Senegalees meisje die op reis gaat en samen met haar totemdier haar roots ontdekt. Speelt in Nederlandse bioscopen sinds 13 oktober.

ONCE UPON A TIME IN TOMBSTONE

Verenigde Staten, 1881. Er ontstaan problemen tussen de wetshandhavers en een bende bandieten in het bloeiende zilverstadje Tombstone. De nieuw gekozen sheriff Behan slaagt erin Ike Clanton en zijn vrienden te ontwapenen, zoals staat in de stadsvoorschriften. Maar de bandieten herbewapenen zich snel uit een voorraad geweren die onder een gebouw verborgen zijn. Wie zal de strijd winnen en neemt controle over Tombstone?

Genre: Western
Verkrijgbaar op dvd vanaf 5 januari 2023

NIGHT CALLER

Telefonisch medium Clementine wordt in een complex web van mysteries getrokken wanneer ze een telefoontje ontvangt van een seriemoordenaar. Hij beschrijft zijn moorden voordat hij ze pleegt, waardoor ze in een beangstigend kat en muis spel belandt. Met de hulp van haar invalide vader en een helderziende collega, moeten ze hun unieke gaves gebruiken om de moordenaar een stap voor te blijven voordat het te laat is.

Genre: Horror, Thriller
Verkrijgbaar op dvd vanaf 5 januari 2023

ATTACK ON FINLAND

Het feest voor de Finse Onafhankelijkheidsdag neemt een tragische wending wanneer een terreurcommando de ambtswoning van de President infiltreert en enkele hoge gasten gijzelt. Al snel wordt duidelijk dat er niet alleen mensenlevens op het spel staan. Ook het voortbestaan van Europa hangt aan een zijden draadje. De Blu-ray van Attack On Finland komt met indrukwekkende AURO-3D geluidskwaliteit. Ideaal voor de echte home-cinema ervaring! Hoewel wurgende spanning en splijtende actie centraal staan, is het duidelijk dat de link met de huidige gebeurtenissen in Europa voor een extra dimensie zorgen...

Genre: Actie
Verkrijgbaar op dvd en Blu-ray vanaf 15 januari 2023

DEADSTREAM

Een aan lager wal geraakte internetceleb probeert zijn volgers terug te winnen door een livestream uit te zenden van hoe hij moederziel alleen een nacht doorbrengt in een spookhuis. De wraakzuchtige geest des huizes en haar aanhang toveren zijn comeback echter om tot een heuse hellevaart. In real time, uiteraard. Deadstream, geselecteerd voor het Imagine Festival en de Halloween Horror Show en door kenners en critici binnengehaald als ‘een Evil Dead voor de YouTubegeneratie’, wisselt huiveringwekkende, Blair Witch-achtige spanning af met hilarische gross out-horror en spetterende special FX.

Genre: Horror, Komedie
Verkrijgbaar op dvd vanaf 15 januari 2023

TOTEM

Ama, de dochter van Senegalese asielzoekers, voelt zich helemaal Nederlands. Als Ama's moeder en broer worden gearresteerd, gaat Ama midden in de winter op zoek naar haar vader in Rotterdam, in de hoop deportatie te voorkomen. Tijdens deze angstaanjagende en spannende reis ontdekt ze haar roots, mede dankzij haar bijzondere totemdier: een gigantisch stekelvarken.

Genre: Familie
Verkrijgbaar vanaf 15 januari 2023