:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Dutch FilmWorks >> PERSBERICHT: RELEASES JULI EN AUGUSTUS 2024
PERSBERICHT: RELEASES JULI EN AUGUSTUS 2024
Bron: Dutch FilmWorks - Datum: 2024-08-02 - Geplaatst door: Werner
RELEASES JULI, AUGUSTUS EN SEPTEMBER 2024

Hierbij een overzicht van de releases die Dutch FilmWorks in juli, augustus en september uitbrengt op dvd, Blu-Ray en/of UHD. Naast de bioscoopsuccessen De Terugreis, Back To Black, Bed & Breakfast en Fantasievriendjes (IF) verschijnen ook nog 2 heerlijke series; Halo seizoen 2 en Star Trek Discovery: The Final Season. De kinderen kunnen gaan genieten van Lassie: een nieuw avontuur en Paw Patrol: Jungle Pups en voor de liefhebbers van thrillers en horror hebben wij The Bricklayer, Sting, Breathe en Boy Kills World.

Releases
5 juli:
• De Terugreis
• The Bricklayer

19 juli:
• Halo seizoen 2

2 augustus:
• Back to Black
• Paw Patrol: Jungle Pups
• Sting

9 augustus:
• Breathe

16 augustus:
• Fantasievriendjes (IF)

23 augustus:
• Star Trek Discovery: The Final Season

BACK TO BLACK

Back To Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy's hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid die alles wat ze deed doordrenkten. Back To Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres altijd worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Cast: Marisa Abela, Jack O'Connel, Eddie Marsan, Leslie Manville
Regie: Sam Taylor-Johnson
Genre: Drama, Muziek
Releasedatum: 2 augustus op Blu-ray, dvd en UHD





DE TERUGREIS

Jaap is al bijna 50 jaar samen met Maartje. Waar de nukkige Jaap niet veel zin meer heeft om dingen te ondernemen, zit de soms wat verwarde Maartje nog vol levenslust. Als het echtpaar een brief ontvangt van een oude vakantievriend, laat Jaap zich met gepaste tegenzin overhalen om hem op te zoeken in Zuid-Europa. Zoveel jaar later reizen de twee in hun oude auto door een totaal veranderd Europa; kibbelend, maar ook de ene herinnering na de andere ophalend. Onderweg komt Jaap tot het pijnlijke besef dat zijn vrouw dementerend is. Zich realiserend dat alles wellicht anders gaat worden, leren ze opnieuw waarom ze elkaar liefhebben.

Cast: Leny Breederveld, Martin van Waardenberg
Regie Jelle de Jonge
Genre Drama, Komedie
Releasedatum: 5 juli op dvd





IF (FANTASIEVRIENDJES)

Fantasievriendjes - in de originele versie uitgebracht onder de titel I.F - is een hartverwarmend en hilarisch verhaal over een meisje dat erachter komt dat ze iedereens denkbeeldige vriendjes kan zien. Wat zal zij met deze superkracht doen? Om te voorkomen dat de fantasievriendjes vergeten worden, begint ze aan een magische reis om de vriendjes weer samen te brengen met hun kinderen. Een avontuur dat verklaart dat je in iets moet geloven om het te kunnen zien. Fantasievriendjes is perfect voor het hele gezin.

Cast: Ryan Reynolds, Cailey Fleming, John Krasinsky
Regie: John Krasinski
Genre: Komedie, Drama
Releasedatum: 16 augustus op Blu-Ray en dvd


HALO - SEIZOEN 2

In dit tweede seizoen van Halo strijdt Master Chief John-117 (Pablo Schreiber) tegen de buitenaardse bedreiging die bekend staat als The Convenant. Samen met zijn elitetroepen, de Spartans, begint hij aan een epische reis om de Halo te vinden. Dan ontdekt John-117 een diepe verbondenheid met een mysterieuze buitenaardse structuur die de sleutel is tot de redding - of de vernietiging - van de mensheid. Naast Pablo Schreiber ook met o.a. Charlie Murphy (Peaky Blinders), Natascha McElhone (The Crown), Bokeem Woodbine (Fargo) en de stem van Jen Taylor (stem van Cortana in de Halo-videogameserie).

Regie: Steven Kane
Genre: Actie, Sci-Fi
Releasedatum: 19 juli op Blu-ray en dvd


PAW PATROL: JUNGLE PUPS

Deze dvd bevat maar liefst 2 uur nieuwe avonturen van de Jungle Pups. Beleef mee hoe Tracker een geheime grot ontdekt die hem naar een vergeten jungle brengt. Daar ontmoet hij allemaal unieke dieren zoals tijgers, olifanten, neushoorns en roofvogels! Maarrrrrr … achter elke boom schuilt ook gevaar, dus roepen Carlos en Tracker extra hulp in van Ryder en de PAW Patrol. Die arriveren in een splinternieuwe jungle-uitrusting! Met speciale voertuigen proberen ze de dieren te redden van een naderende vulkaanuitbarsting. Ook staan de pups oog in oog met een sabeltandtijger en moeten ze Sweetie redden nadat die stiekem de jungle is binnengeslopen.

Regie: Charles E. Bastien
Genre: Animatie, Familie
Releasedatum: 2 augustus op dvd


STING

Slecht nieuws voor iedereen met een spinnenfobie... Je grootste angst is zojuist alleen maar groter geworden! In Sting raakt een heel appartementencomplex verstrikt in een ijzingwekkend web wanneer het huisdier van een jong meisje verandert in een bloeddorstig monster. De 12-jarige Charlotte vindt een mysterieus spinnetje en raakt er al snel door geobsedeerd. Naarmate haar fascinatie voor het wezentje toeneemt, begint deze te groeien... in een monsterlijk tempo. Dan beginnen er in de buurt verdwijningen plaats te vinden en beginnen Charlottes familie en de bewoners van het gebouw te beseffen dat ze in de val zitten. Opgejaagd door een gigantische vraatzuchtige en onverzadigbare spinachtige met een voorliefde voor mensenvlees...

Cast: Ryan Corr, Alyla Browne, Penelope Mitchell
Regie: Kiah Roache-Turner
Genre: Horror, Thriller
Releasedatum: 2 augustus Blu-ray en dvd





BREATHE

Deze adembenemende thriller met Milla Jovovich in één van de hoofdrollen speelt zich af in een toekomst waarin de aarde letterlijk zonder zuurstof zit. Nadat de aarde door gebrek aan zuurstof onbewoonbaar is geworden, leven moeder Maya en haar dochter Zora gedwongen ondergronds. Ze kunnen slechts kleine uitstapjes naar de oppervlakte maken dankzij een felbegeerd zuurstofpak dat is ontworpen door Maya’s dood gewaande echtgenoot Darius. Wanneer een mysterieus stel beweert te weten wat er met Darius gebeurd is, laat Maya ze binnen in hun bunker. Deze bezoekers blijken echter niet wie ze beweren te zijn en dat brengt moeder en dochter in een levensgevaarlijke situatie.

Cast:   Sam Worthington, Milla Jovovich, Quvenzhane Wallis, Jennifer Hudson
Regie: Stefon Bristol
Genre: Thriller, Sci-Fi
Releasedatum: 9 augustus op Blu-ray en dvd





STAR TREK DISCOVERY - THE FINAL SEASON

In het vijfde en laatste seizoen van Star Trek Discovery ontdekken Kapitein Burnham en de bemanning van de U.S.S. Discovery een mysterie dat hen op een episch avontuur door de Melkweg stuurt. Ze zoeken een ​​eeuwenoude macht waarvan het bestaan ​​opzettelijk eeuwenlang verborgen is gehouden, maar ze zijn niet de enigen... En het is duidelijk dat de vijand gevaarlijk is en voor niets zal terugdeinzen om de prijs te kunnen bemachtigen. Deze verzameling van 4 discs bevat alle afleveringen van het vijfde seizoen plus bijna 2 uur aan bonusmateriaal waaronder featurettes, een gag-reel en meer!

Cast: Sonequa Martin-Green, Doug Jones
Regie: Alex Kurtzman
Genre: Actie, Avontuur
Releasedatum: 23 augustus op Blu-ray en dvd