:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> MovieMile >> PERSBERICHT: MOVIEMILE INTRODUCEERT ONBEPERKT DVD'S KIJKEN
PERSBERICHT: MOVIEMILE INTRODUCEERT ONBEPERKT DVD'S KIJKEN
Bron: MovieMile - Datum: 2003-05-08 - Geplaatst door: Serge
DVD films op ieder moment in huis

Iedereen in Nederland en BelgiŽ kan vanaf nu op een makkelijke manier genieten van films op DVD. Gewoon vanuit huis of werk kunnen favoriete films worden geselecteerd die vervolgens per post worden toegestuurd. Een MovieMile DVD mag men houden zolang men wil, maar ook onbeperkt ruilen. MovieMile biedt vanaf 1 mei deze nieuwe vorm van DVD entertainment, waarbij consumenten altijd een DVD film in huis hebben tegen een gering bedrag per maand.

MovieMile is een online entertainment dienst met een grote bibliotheek DVDís in alle gangbare genres, zoals actie, drama en romantiek, maar ook filmhuis titels. Consumenten kunnen lid worden voor een periode van ten minste drie maanden. Afhankelijk van het gekozen abonnement kunnen tot 5 films tegelijk worden toegestuurd, geheel kosteloos en in de regel binnen twee werkdagen in heel Nederland en BelgiŽ. Ook het terugzenden van de films kost niets, dankzij de meegeleverde portovrije retourenveloppe. De volgende beschikbare film uit de persoonlijke voorkeurslijst wordt dan automatisch thuisbezorgd.

Oprichter Gijs Geurts over MovieMile: "Met MovieMile heb je altijd een DVD in huis. In de VS is deze dienst een doorslaand succes en wij zien nu al in de Benelux een grote belangstelling. Veel mensen komen om diverse redenen niet graag in een videotheek, MovieMile biedt puur filmgemak."

Een MovieMile abonnement is er al vanaf Ä11,95 per maand voor 1 DVD in huis, tot Ä39,95 per maand voor 5 DVDís. Gedurende deze abonnementsperiode mogen consumenten hun DVD(s) net zo vaak ruilen als zij willen of net zo lang houden totdat ze de DVD hebben kunnen kijken. Van de lijst met favoriete films wordt telkens de eerst beschikbare automatisch toegestuurd door MovieMile.

Kennismakingsaanbod
Wie voor het eerst lid wordt, kan nu profiteren van een voordelig kennismakingsaanbod: Ä29 voor drie maanden, telkens 1 DVD in huis die onbeperkt mag worden gewisseld of zo lang worden gehouden als gewenst.

Meer info op MovieMile.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron