:: PRIJSVRAAG ::
DVDInfo.be >> Prijsvraag >> GLADIATOR (BLU-RAY)
PRIJSVRAAG: GLADIATOR (BLU-RAY)
Dankzij Universal konden we drie Blu-rays van Gladiator wegschenken!

Blu-ray schijnt al goed ingeburgerd te zijn, gelet op de honderden inzendingen die we kregen. De wedstrijd is nu afgelopen en vooraleer we de winnaars bekend maken misschien nog even de juiste antwoorden overlopen.

VRAAG 1: Gladiator wordt in de Verenigde Staten op Blu-ray door een andere maatschappij uitgegeven, namelijk door Paramount. Hoe heet de reeks Blu-rays waarin onder meer ook Braveheart en Forrest Gump worden uitgegeven?
--> Sapphire Series

VRAAG 2: Hoeveel minuten verschillen de theatrical cut en de extended cut van Gladiator van elkaar volgens het officiële persbericht op DVD Info?
--> U moet maar de persberichten op DVD Info lezen! Daar stond dat de EE 171 minuten duurt en de TC 155 minuten. Het correcte antwoord was dus 16 minuten.

VRAAG 3: Vul het volgende woord aan: "My name is Maximus Decimus Meridius, and I will have my..."
--> Vengeance. Met de toevoeging "In this life of the next." keurden we ook goed.

VRAAG 4: Een makkie: noem iets wat Russell Crowe in zijn leven al in elkaar heeft geslagen (meerdere juiste antwoorden mogelijk)
--> Wel, het zou een hele opgave zijn om alle mogelijkheden hier te vermelden, een lijstje met wat hij niét in elkaar heeft geslagen zou allicht korter geweest zijn. Wij dachten eerder aan de bediende van het Mercer hotel die een telefoon naar het hoofd heeft geslingerd, maar menig paparazzi heeft ook al op onzachte wijze met de vuisten van Crowe kennis gemaakt. Om dan maar van de politieagenten te zwijgen. We keuren alle antwoorden goed! Waarom stellen we de vraag dan, hoor ik u zeggen? Wel, het was een zeer leerrijke bron om te zien wie er allemaal van wie had overgeschreven, van elkaar of van externe bronnen... Gemeen hè?

Maar soit, de volgende drie gelukkigen winnen een Blu-ray van Gladiator:
- Bert Houben uit Genk
- Lieve Steurbaut uit Mariakerke
- David Brootcoorens uit Geraardsbergen


Proficiat aan de winnaars, niet getreurd aan de verliezers; spoedig volgt er allicht weer een wedstrijd waarmee je mooie prijzen zal kunnen winnen.Andere recente prijsvragen