:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Omniversum@home >> PERSBERICHT: MUMMIES, SECRETS OF THE PHARAOHS
PERSBERICHT: MUMMIES, SECRETS OF THE PHARAOHS
Bron: Omniversum@home - Datum: 2011-09-08 - Geplaatst door: Werner
MUMMIES, SECRETS OF THE PHARAOHS
Omniversum@home presenteert Mummies, Secrets Of The Pharaohs op 3D Blu-ray

Na het overweldigende succes van de eerdere 3D Blu-ray releases lanceert Omniversum@home een nieuwe IMAX titel in 3D Blu-ray: Mummies, Secrets Of The Pharaohs. Mummies, Secrets Of The Pharaohs 3D werd oorspronkelijk vertoond in IMAX 3D theaters. Het IMAX filmmateriaal is haarscherp op extra hoge resolutie gescand en dat vertaalt zich ook naar de 3D Blu-ray disc die het beste beeld geeft dat je je kunt voorstellen. Naast de Nederlandse soundtrack is de film ook te bekijken in de originele Engelse versie met 3D ondertiteling.

Omniversum@home is het dvd-label van het Haagse grootbeeld filmtheater Omniversum. Omniversum heeft in haar 25-jarige geschiedenis een bijzondere reputatie opgebouwd als hét filmtheater dat de beste kwaliteit in filmervaring garandeert. Die reputatie wordt met deze Omniversum@home release wederom bevestigt.

Mummies, Secrets Of The Pharaohs is vanaf 11 oktober verkrijgbaar via shop.omniversum.nl en de bekende verkoopkanalen maar kan nu al gereserveerd worden in de Omniversum webshop.

Om deze 3D Blu-ray te kunnen bekijken, heeft u een 3D beeldscherm, een 3D Blu-ray speler en bijpassende bril nodig. Deze Blu-ray kan ook in 2D worden bekeken met een reguliere TV en een Blu-ray speler.

Mummies, Secrets Of The Pharaohs 3D
Mummies, Secrets Of The Pharaohs 3D neemt ons mee terug naar de tijd van farao Ramses de Grote. Hij was maar liefst 67 jaar lang heerser over het oude Egypte. Ramses de Grote was ervan overtuigd dat hij herinnerd zou worden zolang zijn volk zijn naam zou uitspreken. Hij geloofde dat na zijn dood zijn gemummificeerde lichaam in het paradijs weer tot leven zou komen. De film laat de fascinerende rituelen van de mummificatie zien. De film neemt ons ook mee naar het jaar 1870, een periode waarin de Egypte-manie op zijn hoogtepunt is. Veel archeologen zijn op zoek naar schatten uit de Oudheid, maar nog nooit is er een Koninklijke graftombe gevonden. Totdat Charles Edwin Wilbour op de plaatselijke markt een ontdekking doet... Mummies, Secrets Of The Pharaohs 3D is een reis terug in de tijd, naar het oude Egypte. Een avontuur vol dieven en verborgen schatten, maar ook een wetenschappelijke reis waarin oplossingen worden gevonden voor hedendaagse problemen dankzij overblijfselen uit het verleden.Recent nieuws van dezelfde bron