:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: 24
PERSBERICHT: 24
Bron: Fox - Datum: 2003-08-06 - Geplaatst door: Werner
Een aaneenschakeling van spanning, actie en drama.
De meest verrassende serie van het afgelopen jaar.


Vanaf 24 september nu ook in België te koop op DVD!
Vanaf het najaar de nieuwe topreeks van Kanaal 2!

"Elke seconde telt..."

INTERNATIONALE SUCCESREEKS "24" BINNENKORT OOK IN VLAANDEREN OP DE BUIS
Na groot succes in onder andere Amerika, Engeland en nederland zal 24 ook vanaf de herfst in Vlaanderen te zien zijn op Kanaal 2. En ook hier zal 24 een echte hype creëren, zoals we dat maar eens om de zoveel jaar meemaken, denk maar aan Twin Peaks. Uiteraard zullen de media ruim aandacht aan 24 besteden, maar het succes ervan is te wijten aan de inhoudelijke kwaliteiten van de reeks, die miljoenen kijkers voor de buis gekluisterd houdt. Ondertussen mag 24 zich beroemen op een Golden Globe nominatie voor "Beste TV-reeks - Drama". Deze nominatie heeft de serie te danken aan het acteertalent van de cast en de verhaallijn waarin een bijna verslavende en onverdraaglijke spanning wordt opgebouwd.

HET VERHAAL
Aan de vooravond van de presidentsverkiezingen krijgt Jac Bauer, hoofd van een anti-terrorisme-eenheid, een alarmerend telefoontje. Een mysterieuze organisatie wil de populaire zwarte presidentskandidaat David Palmer uit de weg ruimen.Diezelfde dag wordt Jacks dochter ontvoerd en ontdekt hij dat één van zijn collega's wellicht betrokken is in beide zaken. Jack heeft 24 uur de tijd om de moordaanslag te verijdelen. De klok tikt...

KNAP ACTEERWERK
Kiefer Sutherland heeft in topfilms als Bad Boys en A Few Good Men reeds bewezen over uitstekend acteertalent te beschikken. In 24 zet Sutherland een ijzersterke rol neer als Jack Bauer, hoofd van een anti-terrorist-eenheid waarvoor hij is beloond met een Golden Globe-nominatie voor "Beste Acteur in TV-reeks - drama". De derde nominatie "Beste acteur in een bijrol in een reeks, minireeks of speelfilm voor televisie" is voor Dennis Haysbert (Heat, Random Hearts) vanwege zijn schitterende vertolking als senator Palmer.

UNIEKE VERHAALLIJ EN SCRIPT KENMERKEND VOOR 24
Kenmerkend voor de serie 24 is de sterke verhaallijn die spanning, actie en drama tot een fascinerend geheel samensmeedt. Producer en scriptwriter Joel Surnow, bekend van zijn succesvolle bijdrage aan hitseries als Miami Vice en Nikita, laat het verhaal volledig in real-time afspelen. De 24 afleveringen van de serie beslaan elk één uur van een etmaal uit het leven van anti-terreurspecialist Jack Bauer. De kijker beleeft samen met de hoofdrolspeler van minuut tot minuut de ontwikkelingen, waardoor men zich levendig kan voorstellen hoe Jack zich voelt. Het script drijft de spanning verder op door het verhaal vanuit verschillende personages op te bouwen, waarbij iedereen opeens een verrader kan zijn...

24 seizoen 1 wordt uitgegeven in een schitterende DVD-box met maar liefst zes discs met elk vier afleveringen. De box staat garant voor 1041 minuten kijkplezier en bevat tevens unieke extra's waaronder een alternatief einde.

Meer informatie over de serie is te vinden op: www.24-serie.be

PRODUCTINFORMATIE KOOP-DVD
Titel: 24 seizoen 1
Releasedatum: 24 september 2003
Formaat: 1 DVD-box (6 discs)
Genre: TV-reeks
Leeftijd: 16
Lengte: ca. 1041 min. (24 afleveringen)
Audio: Engels
Aspect ratio: 16:9
Ondertiteling: Nederlands, Engels
Menutalen: Engels

Extra's:
• Voorwoord door Kiefer Sutherland
• Alternatief einde


Recent nieuws van dezelfde bron