:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: TERMINATOR: DARK FATE
PERSBERICHT: TERMINATOR: DARK FATE
Bron: Fox - Datum: 2020-02-23 - Geplaatst door: Werner
TERMINATOR: DARK FATE

Zet je schrap voor een nieuwe, spannende strijd met the Terminator! Terminator: Dark Fate is vanaf 4 maart verkrijgbaar op dvd & Blu-ray

De technologie evolueert en blijft ons keer op keer verbazen, maar waar zal dit eindigen? In Terminator: Dark Fate neemt regisseur Tim Miller je mee in een fictieve wereld waarin de mensheid het nog steeds moet opnemen tegen de machines. Wapens, ontploffingen en gevechten staan centraal, en de nieuwe Terminator is sterker dan ooit tevoren. Oudgedienden, producent James Cameron en Linda Hamilton (Sarah Connor) keren na lange tijd terug in hun rol. Samen met de T-800 (Arnold Schwarzenegger) en supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) moet zij een nieuwe missie volbrengen, en gaat daarvoor de strijd met de nieuwe Terminator Rev 9 aan. Zullen ze met drie sterk genoeg zijn om de sterke Terminator te verslaan?

Synopsis
Het is ruim twintig jaar geleden dat Sarah Connor (Linda Hamilton) het einde van de wereld wist te voorkomen en de toekomst definitief veranderde. Toch gaat de meedogenloze strijd tussen mens en machine onverminderd door. Vanuit de toekomst wordt er een nieuwe, nog dodelijkere Terminator, het gemodificeerde model Rev 9 (Gabriel Luna), gestuurd om de aanstaande leidster van het verzet op te sporen en te doden. In hun strijd om de mensheid te redden, versperren de doorgewinterde Sarah en de cybernetisch verbeterde supersoldaat Grace (Mackenzie Davis) hem de weg. Als de Rev-9 tijdens zijn missie alles en iedereen op zijn pad vernietigt en de situatie er hopeloos uitziet, leidt de weg Sarah naar een T-800 (Arnold Schwarzenegger) uit haar verleden die wel eens haar allerlaatste hoop zou kunnen zijn.

Cast
De cast van Terminator Dark Fate doet het weer en zorgt voor een waar spektakel. Tim Miller (Deadpool, Love, Death & Robots) brengt in de film een schitterende cast terug samen, en zijn oude personages terug van weggeweest. Zo keert Linda Hamilton (Shoot Me Nicely, Sweet Valkyrie High) terug in haar rol als Sarah Connor en gaat ze voor authenticiteit. Na 20 jaar slaagt ze er nog steeds in zich perfect te identificeren met haar personage en speelt ze de pannen van het dak. Ook topacteur Arnold Schwarzenegger (Predator, Aftermath, Chad Goes Deep) vult het lijstje weer aan en verrast je zoals alleen hij dat kan met zijn talent én uiteraard zijn gespierde lichaam. Mackenzie Davis (Black Mirror, Blade Runner 2049, The Martian) gaat mee de strijd aan als cyborg-heldin Grace. Verder zien we ook Nathalia Reyes (Birds of Passage, 2091), Gabriel Luna (Agents Of S.H.I.E.L.D., Bernie Transpecos) en Diego Boneta (Luis Miguel: The Series, Rock Of Ages) schitteren.
Dvd
Speelduur: 123 minuten
Genre: Actie, avontuur, sciencefiction
Regisseur: Tim Miller
Cast: o.a. Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Nathalia Reyes, Gabriel Luna en Diego Boneta

Blu-ray
Speelduur: 128 minuten
Genre: Actie, avontuur, sciencefiction
Regisseur: Tim Miller
Cast: o.a. Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Nathalia Reyes, Gabriel Luna en Diego Boneta

Extra's:
• Verwijderde en uitgebreide scènes
• A legend Reforged
• World Builders
• Dam Busters: The Final Showdown
• The Dragonfly VFX Breakdown
Recent nieuws van dezelfde bron