:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: AD ASTRA
PERSBERICHT: AD ASTRA
Bron: Fox - Datum: 2020-01-20 - Geplaatst door: Werner
AD ASTRA

Duizelingwekkend spektakel in de ruimte
Ad Astra is vanaf 22 januari verkrijgbaar op Blu-ray en dvd.

Met Ad Astra verlegt regisseur James Gray (The Yards, Two Lovers, The Immigrant) opnieuw zijn grenzen. De epische science fiction thriller zit boordevol indrukwekkende scènes met telkens een emotionele ondertoon. Als astronaut Roy McBride beleeft Brad Pitt de trip van zijn leven, die het uiterste vergt van zijn stalen zenuwen. De sterke cast, de spectaculaire setting en de juiste dosis spanning zorgen ervoor dat je je tijdens het kijken geen moment verveelt. Zet je schrap voor een indrukwekkende trip door ons zonnestelsel!

Synopsis
Brad Pitt levert een indrukwekkende prestatie in deze fascinerende sciencefiction thriller die je brengt naar de verste uithoeken van het heelal. Als de aarde getroffen wordt door een mysterieuze, de mensheid bedreigende stroomstoot, begint astronaut Roy McBride (Pitt) aan een gevaarlijke missie door een meedogenloos zonnestelsel. Daarbij probeert hij de waarheid te achterhalen over de tot mislukken gedoemde missie van zijn vermiste vader (Tommy Lee Jones) die nu, 30 jaar later, het hele universum bedreigt.

Cast
James Gray brengt in Ad Astra een schitterende cast samen. Golden Globe-winnaar Brad Pitt (Once Upon A Time…In Hollywood, Moneyball) neemt het voortouw en kruipt in de rol van astronaut Roy McBride. Met deze rol bewijst hij nogmaals dat hij een van de meest getalenteerde acteurs van zijn generatie is en speelt hij de sterren van de hemel! Academy Award- en Golden Globe winnaar Tommy Lee Jones (Lincoln, The Fugitive, No Country For Old Men) neemt in Ad Astra de rol van zijn (afwezige) vader op zich. De twee steracteurs worden verder ondersteund door een all-star cast met onder andere Ruth Negga (World War Z, Loving), Liv Tyler (Lord Of The Rings: The Return Of The King, Strangers) en Donald Sutherland (Hunger Games: Catching Fire, Pride & Prejudice).
DVD
Speelduur: 118 Min
Audio: Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Engels DTS-HD MA 7.1 e.a. (nvdr. dit klopt natuurlijk langs geen kanten, maar dit is wat er in het persbericht van Fox staat. Volgende keer beter opletten, Fox!)
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu's: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Blu-ray
Speelduur: 123 min
Audio: Nederlands Dolby Digital 5.1, Frans Dolby Digital 5.1, Engels DTS-HD MA 7.1 e.a. (nvdr. het zou ons hoogst verbazen dat er van deze film een Nederlandse dub bestaat. Met André van Duin als Brad Pitt of wat?)
Beeldverhouding: 16:9 (2.39:1)
Menu's: Nederlands, Frans, Engels
Ondertiteling: Nederlands, Frans, Engels

Extra's
• Verwijderde scènes
• To the Stars
• A Man Named Roy
• The Crew of the Cepheus
• The Art of Ad Astra
• Reach for the stars
• Audiocommentaar van James Gray
• Trailers
Recent nieuws van dezelfde bron