:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: WHAT LIES BENEATH
PERSBERICHT: WHAT LIES BENEATH
Bron: Fox - Datum: 2001-10-04 - Geplaatst door: Serge
PERFECTE THRILLER MET VERRASSENDE WENDINGEN

Harrison Ford speelt de rol van professor Norman Spencer, wiens vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) beweert te worden achtervolgd door geesten en stemmen. Wanneer zij denkt langzamerhand gek te worden, blijkt Norman de sleutel te zijn tot de spookverschijning. Het uiterlijk van 'good-guy' Harrison Ford is in deze film, tegen alle verwachtingen in, een misleidende factor. Het verhaal speelt zich grotendeels af in het huis van Norman en Claire. Als Claire alleen thuis is gebeuren de meest vreemde dingen; deuren gaan spontaan open, de badkuip vult zichzelf met water, een fotolijstje valt constant om en reken daarbij de angstaanjagende verschijningen van een dode vrouw. Hitchcock-achtige scenes zorgen voor de nodige schrikeffecten. Er kan echt van alles gebeuren...

Cast van topacteurs
Michelle Pfeiffer heeft in haar carrière inmiddels de top bereikt. Ze is één van de meest gerespecteerde en gevraagde actrices. Als tegenspeelster van grote acteurs als Robert Redford, Sean Connery en Jack Nicholson, speelt zij in 'What Lies Beneath' voor het eerst met Harrison Ford. Deze acteur begon zijn carrière op 34-jarige leeftijd. Zijn doorbraak kwam met de rol van Han Solo in de film 'Star Wars'. lnmiddels is de 58-jaar oude Ford één van de grootste boxofficesterren.

Veelzijdige regisseur
Regisseur Robert Zemeckis won enige jaren geleden een Oscar® voor zijn prestatie met de film 'Forrest Gump'. Eerder boekte hij groot succes met zijn bijdrage in de films 'Back to the Future', 'Contact' en 'Who Framed Roger Rabbit'.

Specificaties:
Beeld: 2.35:1 anamorfisch
Geluid: Engels Dolby Digital 5.1
Ondertitels: o.a. Nederlands
Jaar: 2000
Leeftijd: 16
Speelduur: ? min.

Extra's:
• Originele bioscooptrailer
• Audiocommentaar van de regisseur
• Mini-film: 'Constructing the perfect thriller'
• Biografieën van cast en filmploeg
• Productieaantekeningen


Recent nieuws van dezelfde bron