:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2004
PERSBERICHT: RELEASES DECEMBER 2004
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2004-11-08 - Geplaatst door: Werner
ONE EYED KING

Hell's Kitchen in New York is een levensgevaarlijk broeinest voor gangsterbendes. Generatie na generatie hebben Ierse gangsters slechts 1 doel: overleven! Ontspoorde kinderen groeien op tot keiharde volwassenen, maar ze groeien tenminste samen op. Met Frank als hun leider worden vrienden 'broeders', door geweld, overvallen en moord. Als één van de bendeleden dood wordt aangetroffen, gaat Frank op zoek naar de waarheid. Een waarheid, die ze voor altijd uiteen kan drijven...

DVD Specs:
Titel: One Eyed King
Featuring: William Baldwin, Armand Assante, Jim Breurer en Jason Gedrick
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1
Speelduur: 103 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Thriller

Extra's:
• Trailer
• Also On DVD
• Interviews11:11 (THE GATE)
Evil has a new number

Op 11 januari 1992 zorgt een serie vreemde gebeurtenissen voor opschudding in de wereld. Eén ervan is een 7-jarig meisje dat de man neerschiet die net haar ouders op brute wijze heeft vermoord. 18 jaar later wordt Sara Tobias nog steeds achtervolgd door de geest van haar moeder en de zoektocht naar de betekenis van 11:11. Deze nummers waren destijds in bloed geschreven naast haar moeders vermoorde lichaam. Met alleen haar vriend Raden als steun worstelt Sara zich door het leven. Drie plotselinge en mysterieuze moorden worden opgevolgd door een golf aan terugkerende onnatuurlijke gebeurtenissen. Gedreven door angst en een onverklaarbare drang wordt Sara richting de waarheid van de 11:11 profetie geduwd en het ultieme offer dat zij zal moeten maken.

DVD Specs:
Titel: 11:11
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Stereo 2.0 en Dolby Surround 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Thriller

Extra's:
• Trailer
• Also On DVDSCARECROW GONE WILD
He's the death of the party!

Een groep oversexte studenten besluit hun schoolvakantie aan het strand door te brengen. Ze gaan zo op in hun avontuur dat ze voor de grap één van hun vrienden vastbinden aan een vogelverschrikker in een maïsveld. Ze zijn hem totaal vergeten waardoor hij noodgedwongen de nacht vastgebonden in het maïsveld door moet brengen. Uiteindelijk geraakt de jongen in coma waardoor de vogelverschrikker ontwaakt. Dit is het moment dat de vogelverschrikker met zijn vlijmscherpe bijl toeslaat en ervoor zorgt dat het avontuur van de studenten, één voor één, dodelijk afloopt.

DVD Specs:
Titel: Scarecrow Gone Wild
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Stereo 2.0 en Dolby Surround 5.1
Ondertiteling: Optioneel
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Horror

Extra's:
• Trailer
• Also On DVD

UIT HET ARCHIEF