:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: HUURDVD'S MAART 2005
PERSBERICHT: HUURDVD'S MAART 2005
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2005-02-07 - Geplaatst door: Werner
STARKWEATHER
Before Dahmer, before Bundy, he was the most feared serial killer

Schrijver Stephen Johnston (Ed Gein, Bundy, The Hillside Strangler) doorgrondt de beruchte Charlie Starkweather in deze eneverende thriller, gebaseerd op een werkelijk gebeurde moord-orgie. Starkweather en zijn 14-jarige vriendin Caril Ann Fugate terroriseren in 1958 het land op een zo meeslepende manier, dat ze de inspiratie vormden voor films als Natural Born Killers, True Romance en Kalifornia. Hun wandaden resulteerden in 11 moorden toen ze door Nebraska en Wyoming raasden, een spoor van lijken achterlatend.

Starkweather is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en wordt ook wel de True Natural Born Killer genoemd. Films zoals Natural Born Killers, True Romance en Kalifornia zijn dan ook geinspireerd door het verhaal over Charles Starkweather.

6.7 IMDB User rating!

DVD Specs:
Titel: Starkweather
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: actie
Window: 1 maand

Features:
• Also on DVD
• TrailerMAYHEM
Will chill you to the bone!

Van regisseur John Hancock van Let’s Scare Jessica to Death en Weeds komt de meest angstaanjagende film van het jaar! Tom Kempton’s snowmobiel-vakantie dreigt op een drama uit te lopen als hij door een ongeluk gewond raakt en verdwaalt. Wanhopig zwerft hij rond, tot hij een afgelegen hut vindt. Twee zusters bieden hem onderdak voor de komende storm. Maar de zusjes blijken kannibalen, die Tom als hun feestmaal denken te kunnen
gebruiken. Tom weet ternauwernood te ontsnappen, de zusjes en zijn vrienden voor dood achterlatend. Hij reist naar Los Angeles, maar kan de gruwelen niet vergeten. Is zijn nachtmerrie voorbij of juist begonnen?...

"Scary, stylish and compelling" - Los Angeles Times

DVD Specs:
Titel: Mayhem
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Surround 2.0
Speelduur: 120 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: thriller
Window: 2 maanden

Features:
• Trailer
• Making ofGONE DARK
Even good cops loose their way...

Een geheim agente van narcotica zit al veel te lang in het criminele circuit. De grenzen tussen haar werk en haar aangenomen cover, als vriendin van een gangsterbaas,vervagen steeds meer. Als haar dubbelleven dreigt uit te komen, moet ze tot het uiterste gaan om het vege lijf te redden en te voorkomen dat de grootste drugsvangst in New York in het honderd loopt.

Cast: Lauren Becall (Dogville, Misery), Claire Forlani (The Rock, Mr. Ripley’s Return)

DVD Specs:
Titel: Gone Dark
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Stereo 2.0
Speelduur: 85 minuten
Leeftijd: 16
Genre: thriller
Window: 2 maanden

Features:
• Trailer
• Also on DVDBLACK SPRING BREAK 2
The sequel

Zet je schrap voor deze hilarische opvolger van Black Spring Break, waarbij Pro Football Star Dayrun Southboy terugkeert om zijn studie af te maken en zich aansluit bij de vermaarde studentensoos Beta Phi Beta. Maar eerst gaat hij samen met zijn beste vriend Greg Johnson naar Daytona Beach voor Spring-Break – het grootste en wildste feest van het jaar!

DVD Specs:
Titel: Black Spring Break 2
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Digital 5.1 / Dolby Stereo 2.0
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Urban Comedy
Window: 1 maand

Features:
• Trailer
• Also on DVD