:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> H.O.M. Vision >> PERSBERICHT: HUURTITELS JULI
PERSBERICHT: HUURTITELS JULI
Bron: H.O.M. Vision - Datum: 2005-05-19 - Geplaatst door: Werner
FORBIDDEN WARRIOR
In the soul of a woman beats the heart of a hero

In de pagina's van The Gaia Za, 'Het boek der geheimen' is een geheime code verborgen die de eigenaar de macht geeft over de wereld te heersen. Op een dag steelt Che Khan de Gaia Za, maar hij is niet in staat de code te ontrafelen. Dan wordt de 'uitverkorene' geboren die deze code kan vertalen. Che Khan, bang om zijn macht te verliezen, besluit moeder en kind te vermoorden. Het kind overleeft echter de aanslag. Jaren gaan voorbij. De Gaia Za blijft gesloten. Dan verneemt Che Khan dat de 'uitverkorene' nog leeft en hij stuurt zijn beide zoons om hem op te halen. Ze weten niet dat de 'uitverkorene' een meisje is, Seki, opgeleid tot tovenares en een geducht krijger. De broers vechten op leven en dood als liefde en hebzucht ze tegen elkaar opzet.

DVD Specs:
Titel: Forbidden Warrior
Beeldformaat: 16:9
Geluid: Dolby Digital 5.1, DTS
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: actie
Window: 2 maanden

Features:
• Also on DVD
• TrailerTHE UNDERGROUND COMEDY MOVIE

Underground Comedy Movie bestaat uit een groot aantal satirische sketches. Alle met maar één doel; iedereen te beledigen. Met maffe karakters zoals "The Gay Virgin" gespeeld door 'spetter' Michael Clark Duncan en Slash (Guns 'n Roses), die een schoonheidswedstrijd jureren en waarbij prachtige supermodellen volledig voor schut gaan. Deze film zal je shockeren maar tegelijk blijven intrigeren. In de trent van Jerry Springer en Saturday Night Live, is deze Underground Comedy een bron van leedvermaak voor een snel groeiende groep van verstokte liefhebbers.

'Damn Funny'- Film Threat

DVD Specs:
Met Slash (Guns and Roses) en Michael Clarke Duncan.
Titel: The Underground Comedy Movie
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Stereo 2.0
Speelduur: 90 minuten
Leeftijd: 16 jaar
Genre: comedy
Window: 1 maand
The Underground Comedy
4:3
Dolby Stereo 2.0

Features:
• TrailerH.H. HOLMES
America's First Serial Killer

1893. Op het hoogtepunt van zijn criminele loopbaan ontwerpt Dr. H.H. Holmes zijn gruwelkasteel in Chicago. Daar verhuurt hij kamers aan zijn argeloze slachtoffers, die de Wereldtentoonstelling bezoeken. Als toppunt verkoopt hij de skeletten van zijn slachtoffers aan medische scholen en universiteiten. Deze thrillerachtige film gaat over Holmes' leven vol misdaad en schurken streken. Als achtergrond voor de gruwelijke nagespeelde scenes zijn gebruik gemaakt van Holmes geboortehuis in New Hampshire en het gerechtsgebouw waarin zijn proces werd gehouden.

DVD Specs:
Titel: H.H. Holmes
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Stereo 2.0
Speelduur: 85 min
Leeftijd: 16
Genre: thriller
Window: 1 maand

Features:
• Trailer
• Also on DVDPLAYING FOR THE KITTY
Winner takes all!

Een groep vrienden besluit in de weekends football te gaan spelen, weg van de beslommeringen en vrouwen. Iedereen heeft zo zijn eigen problemen. Peyton versiert steeds de verkeerde vrouwen. Dewayne is getrouwd maar wordt tijdens het vreemdgaan betrapt. Ty, gescheiden, geniet van zijn vrijheid... totdat hij Keisha ontmoet. Dre houdt nog steeds van zijn ex, maar zij gebruikt hem alleen maar. Jamal, de versierder van de groep heeft zijn handen vol aan vijf afspraakjes, totdat hij Candee ontmoet. Jamal's broer Lance gaat op het rechte pad als hij smoorverliefd wordt. De zes vrienden ontdekken steeds meer dat het leven een spelletje football is...

DVD Specs:
Titel: Playing for the Kitty
Beeldformaat: 4:3
Geluid: Dolby Surround 5.1 / Dolby Stereo 2.0
Speelduur: 90 min
Leeftijd: 16 jaar
Genre: Urban Comedy
Window: 1 maand

Features:
• Also on DVD
• Trailer