:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: STAR WARS EPISODE III
PERSBERICHT: STAR WARS EPISODE III
Bron: Fox - Datum: 2005-08-26 - Geplaatst door: Werner
STAR WARS EPISODE III: REVENGE OF THE SITH
The saga is complete

Verkrijgbaar vanaf 16 november 2005

De extra's in deze Revenge Of The Sith dvd maken van deze release een dubbel genoegen. Daarenboven is er de nieuwe Star Wars Battlefront II game, met razend spannende ruimtegevechten en de Jedi als spelpersonage. Ontdek het adembenemende avontuur in een opwindend nieuwe dimensie!

Het epische, intergalactische avontuur van de Star Wars-saga is eindelijk compleet: vanaf nu kunnen we ook in onze thuisbioscoop genieten van de onvergetelijke fun en spanning van Star Wars Episode III: Revenge Of The Sith. Twentieth Century Fox Home Entertainment en Lucasfilm Ltd. laten de grootste kaskraker van het jaar verschijnen op 16 november.

De dubbel-dvd Revenge Of The Sith bevat een gloednieuwe lange documentaire geproduceerd door Lucasfilm Ltd.; twee nieuwe featurettes (één over de profetie van Anakin Skywalker als de Chosen One, de andere biedt een diepgaande kijk op de verbluffende stunts in de film); en ook de grensverleggende collectie van de 15 'webdocumentaires' van Lucasfilm.

"Revenge Of The Sith was een prachtige ervaring voor het publiek en we wensen dat deze dvd dat ook is," stelde Jim Ward, vice-president marketing en distributie van Lucasfilm Ltd. "Van bij de aanvang van de productie wilde George Lucas zeker zijn dat we alles registreerden dat te maken had met de creatie van Episode III, met name om een ongelofelijke dvd-ervaring te kunnen creëren. Het maken van deze dvd heeft echter drie jaar gekost en het is een fantastische aanvulling die de Star Wars-saga thuis zal vervolledigen."

De Revenge Of The Sith-dvd laat toe een demo voor de Xbox te spelen met de twee eerste levels van LucasArts' Star Wars Battlefront II. "De combinatie van Revenge Of The Sith op dvd en Star Wars Battlefront II betekenen een ongeëvenaard hoogtepunt voor Star Wars-fans., Dit wordt echt het ultieme feest van de volledige saga", stelde Ward.

De dvd-release van Star Wars Episode III - Revenge Of The Sith maakt het voor de fans voor de eerste keer mogelijk alle zes episodes van de saga te bezitten. "Liefhebbers van over de hele wereld vertelden ons dat ze na het bekijken van Revenge Of The Sith onmiddellijk Episode IV wilden zien om te kijken hoe alles in elkaar paste. Nu kunnen ze dat ook doen, wat de Star Wars-ervaring rijker dan ooit maakt," zei Ward.

In Revenge Of The Sith woeden de Clone Wars, wat de kloof tussen Chancellor Palpatine (Ian McDiarmid) en de Jedi Council groter maakt. De jonge Jedi-ridder Anakin Skywalker (Hayden Christensen) bevindt zich in het brandpunt, wat zijn loyaliteit verscheurt. Verleid door de belofte van macht en duistere krachten wendt hij zich tot de boosaardige Darth Sidious en wordt Darth Vader. Samen zetten de Sith Lords een wraakactie in werking tegen de Jedi. Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor) probeert Anakin terug aan de goede kant te krijgen, wat leidt tot een lichtsabelgevecht waar het lot van het universum van afhangt...

Er zijn meer dan 7000 pagina's met informatie over de Star Wars-saga beschikbaar op http://www.starwars.com.

Lucasfilm Ltd. is één van de belangrijkste film- en entertainmentbedrijven ter wereld. De aandelen van deze volledig geïntegreerde entertainmentonderneming, opgericht in 1971, zijn niet-beursgenoteerd. Naast film- en televisieproducties is het bedrijf ook wereldwijd actief met ondernemingen als Industrial Light & Magic en Skywalker Sound; LucasArts Entertainment; Lucas Licensing; en Lucas Online. Lucasfilms filmproducties wonnen 19 Oscars en de televisieproducties wonnen 12 Emmy Awards. Twentieth Century Fox Home Entertainment LLC is een onderdeel van Twentieth Century Fox Film Corporation, een onderneming van News Corporation.

UIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron