:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Fox >> PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 7
PERSBERICHT: THE SIMPSONS SEIZOEN 7
Bron: Fox - Datum: 2006-04-08 - Geplaatst door: Werner
THE SIMPSONS SEASON 7
Alweer genieten van de beste animatiereeks ooit!
Verkrijgbaar vanaf 26 april

Nauwelijks zes maanden na de release van het zesde formidabele Simpsons-seizoen is nu reeds de felbegeerde boxset van seizoen 7 verkrijgbaar. Eivol pareltjes van de niets ontziende Simpsons-humor, en dat allemaal in dat schitterende blauwe hoofd van Marge. Bingo!

Stemmen
Zoals altijd kunnen de Simpsons rekenen op beroemde gastacteurs die het een eer vinden hun stem te lenen aan de karakters van Matt Groening. In seizoen zeven treden onder meer aan: Kirk Douglas, Mickey Rooney, Paul en Linda McCartney, Glenn Close, Tito Puente, Christina Ricci en nog vele andere gewillige slachtoffers.

Commentaartracks
Bij elke aflevering is commetnaar voorzien van de animatoren, de acteurs en schrijvers. Men kan ook kiezen voor weggeknipte scènes en interactieve animatie. Achter-de-schermen informatie maakt de Simpsons-ervaring compleet.

Knap verpakt
Eens te meer wordt ons een Simpsons-seizoen aangeboden in een geweldige verpakking. Deze keer steelt zorgzame huisvrouw Marge de show en krijgt haar immer opstandige haartooi zelfs de hoofdrol in het boxsetdesign. Opnieuw een collector's item en ook een pracht van een cadeau als je om inspiratie verlegen zit.

The movie, at last?
Al verscheidene jaren gaat het gerucht dat de gele wezentjes uit Springfield hun entree zouden maken op het grote doek. Recentelijk wordt de film ook aangekondigd op de Internet Movie DataBase, een betrouwbare bron. Volgens IMDB is de film in productie en zal hij in de zalen verschijnen in 2008 (nvdr. zo betrouwbaar is IMDB nu ook weer niet, de film is inmiddels aangekondigd voor juli 2007). Nog even geduld dus.

Productinformatie koop-dvd
Titel: The Simpsons seizoen 7
Releasedatum: 26 april 2006
Genre: humor-animatie
Leeftijd: AL
Duur: 571 min.
Geluid: Engels, Frans Dolby Digital 5.1
Beeld: 4x3 (1.33:1)
Menu's: Engels, Frans
Ondertiteling dvd: Nederlands, Engels, Frans, Grieks, Portugees

Extra's dvd:
• Alle afleveringen van seizoen 7 op 4 discs
• Introductie van Matt Groening
• Audiocommentaar op alle afleveringen
• "Homer In The Third Dimension" featurette
• Animatie showcase
• Geïllustreerd commentaar
• Originele tekeningen
• Verwijderde scènes
... en nog veel meer...


Recent nieuws van dezelfde bron