:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2006
PERSBERICHT: RELEASES JUNI 2006
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2006-05-03 - Geplaatst door: Werner
Juni is voor ons een rustige maand, daar we ons aan het opmaken zijn voor het najaar. Een belangrijke periode waarin we veel nieuwe spectaculaire releases voor u klaar zullen zetten! Voor de echte voetballiefhebber is Futebol nog steeds te bestellen. Met exclusieve interviews met Pele, Zico, en Tele Santana (een van de beste Coaches uit het Braziliaanse Voetbal (1982 - 1988) die helaas twee weken geleden op 74 jarige leeftijd is overleden. Met de 4 DVDbox Futebol steunt u ook nog eens SOS-Kinderdorpen met 2 euro per verkochte box!

CSI - CRIME SCENE INVESTIGATION Seizoen 5, Deel 2

Het tweede lang verwachte deel van Seizoen 5 zal op 13 juni worden gereleased. Zeker nu tijdens het WK CSI voor de echte fans in mindere mate zal worden uitgezonden een must om weer in huis te halen. Deze box kenmerkt zich weer door de vaste kwaliteit, de extra audiocommentaren, een een exclusief boek met verhalen, achtergronden en foto's.

Regie: diverse regisseurs
Cast: William Petersen (Manhunter, The Contender, Fear), Marg Helgenberger (Erin Brockovich, Bad Boys, Species), Gary Dourdan (Alien: Resurrection, Impostor), George Eads, Jorja Fox (serie E.R., Memento), Eric Szmanda, Robert David Hall, Paul Guilfoyle (L.A. Confidential, Airforce One, Primary Colors)

DVD specificaties:
Speelduur: +/- 500 min.
Genre: Crime
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 1:78:1 anamorphic widescreen
Geluid: Dolby Digital 5.1

Extra's:
• Viva Las Vegas commentary
• Down the drain commentary
• The research of CSI: Maintaining the accuracy
• Formalities commentary
• CSI: Procedures on the scene and in the lab
• Who shot Sherlock? commentary
• Snakes commentaryNATIONAL LAMPOON'S LOST REALITY

Wie anders dan National Lampoon kan je de tv-shows bezorgen die de televisiezenders niet durven uit te zenden? Van de makers van National Lampoon's Animal House en National Lampoon's Van Wilder komt een hilarische kijk op het populairste televisiefenomeen van dit moment: reality-tv! In een nieuwe serie tv-plots heeft de kleding opzettelijk niet veel om het lijf en is daarom zó extreem en controversieel, dat tv-zenders het niet aandurven om die uit te zenden. Het programma geeft een geheel nieuwe betekenis aan het begrip reality-tv...

He Said, She Said - Voor deze nietsvermoedende jongens is daten al moeilijk genoeg. Maar dat weerhoudt onze spetters er niet van om te proberen een prachtige vrouw te verleiden... of doet zij dat zelf?

Old Age Home - Heb jij je ooit afgevraagd wat er in een bejaardentehuis gebeurt als er geen bezoekers in de buurt zijn?

Amazing Racist (deel 1) - Een beetje lol maken in de ‘hood’, terwijl presentator Ari Statir door de stedelijke buurten cruist.

Casting Couch - Producer Dick Talwood laat ons zien dat het echt niet uitmaakt hoe goed je kunt acteren, maar hoe je je uitkleedt.

Caught Stealing - Sluit je weddenschappen maar af als opponenten Matt & Bobby het tegen elkaar opnemen in 's werelds eerste wedstrijdje winkeldiefstal.

The Whore - Welkom bij Amerika’s nieuwste datingshow, waarin voor onschuldige jongens een date wordt geregeld met een betaalde prostituee.

Amazing Racist (deel 2) - Presentator Ari Shatir is terug, maar dit keer verkoopt hij souvenirs en gaat hij op zoek naar een plek voor zijn zoons Bar Mitsva.

Dying Dave - Volg de zorgeloze wapenfeiten tijdens de laatste dagen van de terminale Dave.

Money - Ontdek hoe gek mensen worden als je met geld in hun gezicht wappert.

En meer!

DVD specificaties:
Speelduur: 68 min.
Genre: komedie
Taal: Engels
Ondertiteling: Nederlands
Beeldformaat: 1.33:1 full frame
Geluid: Dolby Digital 5.1Verwacht...

Juli kent op dit moment 2 releases :

• Spooked
• Critical Assignment