:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2011
PERSBERICHT: RELEASES JANUARI 2011
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2011-01-05 - Geplaatst door: Werner
FEUTEN
Een serie met ballen

Feuten, de nieuwe 8-delige serie van BNN is nu al verkrijgbaar op dvd! Mis hem niet!

Wat offer je op om erbij te horen? Een grote carrière ligt voor het oprapen, maar je moet eerst binnendringen in een hechte club die drank en seks als bindmiddel lijkt te hebben. Een club waarbij nieuwkomers ontgroend moeten worden. Een club die neerkijkt op alles dat ruikt naar knorren.

Slagerszoon Bram (Manuel Broekman) droomt ervan advocaat te worden. Hij schrijft zich in bij het corps om die toekomst veilig te stellen. Bram heeft zijn zinnen gezet op Ithaka, het meest prestigieuze studentenhuis van de vereniging. Samen met zijn jeugdvriend Joep (Pepijn Schoneveld) moet hij zich wel eerst door de verplichte ontgroeningstijd heen worstelen. Tijdens het loodzware kamp leren de feuten elkaar én zichzelf kennen. Ze sluiten eeuwige vriendschappen en maken onverwachte vijanden. Zoals de arrogante Freek (Erik van Heijningen), die eveneens zijn zinnen op ‘Ithaka’ heeft gezet. De miljonairszoon doet er alles aan Bram te dwarsbomen, geholpen door zijn machtige broer, senaatslid Hendrik Bolhuis (Xander van Vledder). Bram vindt een medestander in de charismatische Olivier de Ruyter (Tim Murck), de ongekroonde koning van het corps. Olivier biedt Bram de kans zich te bewijzen als echte Ithakaan. Terwijl de slagerszoon los gaat in het heftige studentenleven vol van vriendschappen, drank en seks, krijgt hij steeds meer aanzien. Misschien zelfs wel genoeg om Olivier’s zus voor zich te winnen, de mooie maar onbereikbare Marie-Claire (Hanna Verboom).

Maar dan gebeurt er iets gruwelijks tijdens de ontgroening, waar Bram direct bij betrokken is. De kersverse feut zal zich moeten afvragen: hoe ver ben je bereid te gaan om erbij te horen, en de beste plek te veroveren?

Regie: Lourens Blok, Hesdy Lonwijk & Remy van Heugten
Met: Manuel Broekman (Lover Of Loser), Tim Murck (De Co-Assistent), Hanna Verboom (De Co-Assistent), Erik van Heijningen, Pepijn Schoneveld, Xander van Vledder, Madelief Blanken, Jurjen Looman, Ruben Brinkman, Anna Speller
Genre: Serie
Speelduur: 8 x 25 minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0 Nederlands gesproken

Extra's:
• Trailer


LELLEBELLE
Pupkin Fim en BNN presenteren een film van Mischa Kamp

De 19-jarige violiste Belle (Anna Raadsveld) woont in een boerendorp. Iedereen om haar heen lijkt geobsedeerd door seks: haar vriendje, haar zus en vooral haar moeder.

Belle is alleen geïnteresseerd in haar vioolspel. Het is haar diepste wens om te studeren aan het conservatorium, maar haar passieloze speltechniek zit haar in de weg. Toch neemt ze het besluit om haar geboortedorp te verlaten en om -tegen het advies van de vioolleraar in- haar droom na te jagen. In de stad wordt Belle tot haar verbazing geconfronteerd met haar eigen seksuele verlangens. Als Belle er achter komt dat zij een overgevoelig oorlelletje heeft dat haar in opperste staat van extase brengt, komt de vurige muzikant in haar naar boven. Belle begrijpt dat ze zonder seksuele opwinding nooit door de audities zal komen en begint doelgericht aan een erotische ontdekkingsreis en stort zichzelf in een avontuur vol lust, seks en liefde.

Regie: Mischa Kamp
Met: Anna Raadsveld, Charlie Chan Dagelet, Tom van Landuyt, Benja Bruijning, Isis Cabolet, Renee Fokker en Tom Jansen.
Genre: Erotiek
Speelduur: 90 minuten
Beeld: 16:9 (1.85:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0 Nederlands gesproken
Extra's:
• Trailer - (gekuiste versie)
• Trailer - (16+)


SAINT JOHN OF LAS VEGAS
Getting lucky is a roll of the dice

Na een reeks ongelukkige verliezen besluit de dwangmatige gokker John (Steve Buscemi) het op te geven en te proberen een ‘normaal’ leven op te bouwen. Hij verhuist en vindt werk bij een verzekeringsmaatschappij voor auto’s. Samen met Virgil gaat hij op pad om fraudeurs op te sporen, maar hij wil niet te dicht bij Las Vegas in de buurt komen. John wordt steeds beter in zijn werk en zijn zelfvertrouwen groeit weer flink. Het wordt steeds duidelijker dat vluchten voor zijn verslaving niets oplost en als hij alles onder controle wil krijgen zal hij terug moeten keren naar Las Vegas.

Regie: Hue Rhodes
Met: Steve Buscemi (The Interview, The Messenger), Romany Malco (The Love Guru), Sarah Silverman (School For Scoundrels) en Peter Dinklage (Death At A Funeral)
Genre: Komedie
Speelduur: 90 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0 Engels gesproken

Extra's:
• Trailer


THE OBJECTIVE
The new nightmare of the co-creator of The Blair Witch Project.

November 2001, twee maanden na de aanslagen op het World Trade Center. Een zwaar getrainde U.S. Special Forces eenheid wordt de Afghaanse woestijn in gestuurd om in het door de Taliban gecontroleerde gebied contact te maken met geestelijk leider Mohammed Aban. In plaats daarvan ontdekken ze een phenomeen wat tot nu toe onbekend is. Je kunt niet vechten tegen iets wat er niet is, je kunt niet iets doden wat niet leeft. Wie of wat is de vijand in een land, verwoest door de oorlog en geregeerd door bijgeloof.

Regie: Daniel Myrick (The Blair Witch Project)
Met: Jonas Ball (The Killing Of John Lennon), Matt Anderson (La Linea), Michael C. Williams (Law And Order)
Genre: Supernatural Thriller
Speelduur: 90 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0 Engels gesproken

Extra's:
• Trailer


WILD CHERRY
First times, second chances and everything in between

Helen, de mooie en populaire eindejaars high school studente, is smoorverliefd op haar klasgenoot Stanford. Ze heeft besloten zich helemaal ‘aan hem te geven’. Totdat ze, samen met twee vriendinnen, een boekje vindt met daarin de namen van alle maagden uit haar klas die ‘veroverd’ moeten worden door de jongens van het football team. Als Helen daarin leest dat zij de prooi moet worden van Stanford bedenken de dames een heel ander plan. De jongens moeten ontmaskerd worden maar dan wel op een manier die ze niet snel zullen vergeten.

Regie: Dana Lustig (Confessions Of A Sociopathic Social Climber)
Met: Rob Schneider (50 First Dates), Tania Raymonde (Lost), Ryan Merriman (Final Destination), Rumer Willis (Sorority Row) en Kristin Cavallari (Van Wilder: Freshman Year)
Genre: Komedie
Speelduur: 87 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0Engels gesproken

Extra's:
• Trailer


LOVEBOX (7)
4 Romantische komedies in 1 box!

Deze box bevat de volgende titels:

All Hat
Sometimes you have to risk it all to get even

All Hat
is een mooi, klassiek verhaal waarin de zwakken het opnemen tegen de sterken, rijken en machtigen, met o.a. Rachael Leigh Cook (She’s All That)

Everybody Wants To Be Italian
When it comes to Love…It’s always better to be Italian

Everybody Wants To Be Italian is een romantische komedie met een zeer verrassende ontknoping, met o.a. Jay Jablonski

The Ramen Girl
In food as in life, sometimes the missing ingredient is love.

De ontdekkingstocht van een jonge Amerikaanse vrouw in Tokyo, met een prachtrol voor Brittany Murphy

10 Items Or Less
Sometimes in life you have to change lanes.

10 Items Or Less laat zien hoe mensen uit twee verschillende werelden heel dicht bij elkaar kunnen komen. Met o.a. Morgan Freeman en Paz Vega

Genre: (Romantische) Komedie
Speelduur: 375 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0 Engels gesproken


LOVEBOX (8)
4 Romantische komedies in 1 box!

Deze box bevat de volgende titels:

Purple Violets
A Second chance for a first love

Purple Violets is een grappig, ontroerend verhaal over vier dertigers die erachter moeten zien te komen hoe ze hun levens kunnen veranderen, met o.a. Edward Burns, Selma Blair en Debra Messing

Jack And Jill Vs. The World
The’re young, daring and ready for anything. Just not for each other..

Jack And Jill Vs. The World is een ontroerend verhaal over hoe tegenpolen elkaar aan trekken met Freddie Prinze Jr. en Taryn Manning

Ten Inch Hero
Much more than a sandwich!

Ten Inch Hero is een comedy om verliefd op te worden! Met o.a. Danneel Harris, Clea Duvall en John Doe

Crazy Love
For the truly committed…

Crazy Love laat zien waar je tegen de liefde van je leven aan kunt lopen en welke keuzes je hierbij moet maken, met o.a. Reiko Aylesworth, Bruno Campos en Meat Loaf

Genre: (Romantische) Komedie
Speelduur: 390 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1/1.85:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0 Engels gesproken


UIT HET ARCHIEF