:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Indies Home Entertainment >> PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2011
PERSBERICHT: RELEASES FEBRUARI 2011
Bron: Indies Home Entertainment - Datum: 2011-01-30 - Geplaatst door: Werner
BLUF
Een film van Peter Vlemmix

Paolo , PR-Man van Oirschot – “Ik bèn Oirschot” –, leidt een luilekkerleventje volledig op kosten van de gemeente. Dikke villa, mooie meiden en de hele dag lekker eten.. Totdat de nieuwe sheriff in town Paolo letterlijk en figuurlijk op straat zet. Bye-bye baan, vaarwel villa, hello schuldenberg! Jimmy, zijn beste maatje, heeft een plan. Met een het organiseren van een groot pokertoernooi gaat nerd Jimmy Paolo weer aan geld helpen. Hij verpatst de tv-rechten aan een Duitse zender, en 'GAME ON! Een bonte stoet personages overrompelt het Noord-Brabantse Oirschot: gokkers, gevaarlijke vrouwen en... gangsters, met allemaal hetzelfde doel: die moddervette, riante geldprijs scoren. Een klein dingetje deed Jimmy tikje onhandig: het contract van de TV deal lezen. Er is geen prijzengeld. Wat nu!?!

Regie: Peter Vlemmix
Met: Patrick Stoof (S1ingle, Moordwijven), Diede Zillinger (Wild Romance), Hanna Verboom (De Co-Assistent, Feuten), Johnny de Mol (Zwartboek, Vet Hard), Alex Klaasen (Alles Is Liefde)

Genre: Komedie
Nederlands gesproken
Speelduur: 70 Minuten
Beeld: 16:9 (1.85:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0

Extra's:
• Trailer


BRIDGE TO NOWHERE
Once you cross over, there's no coming back

In een achterbuurt van Pittsburgh bedenken vier kansloze vrienden een plan om snel rijk te worden. Vastbesloten, maar onervaren, bevinden ze zich al snel zeer succesvol in de wereld van de prostitutie. Aangedreven door geld en hun nieuwe levensstijl, waarvan ze alleen maar van hadden kunnen dromen, ondervinden ze meedogenloos hoe het is om verstrikt te raken in een donker en gevaarlijk avontuur.

Regie: Blair Underwood
Met: Ving Rhames (The Tournament, Mission Impossible), Ben Crowley (Inside Man), Daniel London (Minority Report)

Genre: Misdaad
Engels gesproken
Speelduur: 105 Minuten
Beeld: 16:9 (2.35:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0

Extra's:
• Trailer


BANKGOG ADRENALINE
Feel The Rush

Vier westerse toeristen zijn in Thailand op vakantie om eens flink feest te vieren. Hun droomvakantie valt al snel in duigen wanneer ze tijdens een kaartspel een groot geldbedrag verliezen aan plaatselijke gangsters. Om hun schuld te betalen bedenken ze het plan om een rijke erfgename te ontvoeren. De vader van dit beeldschone meisje heeft echter heel andere plannen en besluit een leger van moordenaars op hun af te sturen. Bangkok Adrenaline is een spectaculaire martial arts film waar de stukken vanaf vliegen!

Regie: Raimund Huber
Met: Daniel O'Neill (The Bodyguard 2), Lex de Groot (The Marine 2), Conan Stevens

Genre: Actie
Engels gesproken
Speelduur: 90 Minuten
Beeld: 16:9 (1.78:1)
Geluid: Dolby Digital 5.1 & 2.0

Extra's:
• Trailer