:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2006
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2006
Bron: Lumière - Datum: 2006-08-22 - Geplaatst door: Werner
ORDINARY MAN
DVD Release 29/08/06
Met in de hoofdrollen: Carlo Ferrante, Christine Grulois, Vera Van Dooren, Olivier Gourmet

Synopsis
George is uitbater van een meubelzaak in een klein dorp. Op het eerste gezicht lijkt hij een toegewijde vader, een lieve echtgenoot en een trouwe vriend. Tijdens een nachtelijke rit begaat hij een stommiteit. Geschrokken door zijn daad gijzelt hij de vriendin van het slachtoffer. Een ware hellevaart vangt aan... Ordinary Man combineert plagerige spanning, wrange humor en familiale weemoed tot een spannende thriller die omslaat in een gitzwarte komedie.



BATTLE IN HEAVEN (BATALLA EN EL CIELO)
DVD Release 29/08/06

Synopsis
Marcos, de chauffeur van een generaal, wordt gekweld door zijn verleden. In zijn wanhopige zoektocht naar verlossing, bekent hij alles aan zijn bloedmooie en levenslustige minnares Ana. Zij is echter ook de dochter van zijn baas. Battle In Heaven is een sensuele odyssee die zich afspeelt tegen de overweldigende achtergrond van Mexico City. Battle in heaven is de tweede langspeelfilm van de bejubelde regisseur Carlos Reygadas, maker van Japón en één van de grootste talenten van de hedendaagse cinema.

Festival de Cannes 2005 - Sélection officielle compétition



ATLANTIC CITY
DVD Release 29/08/06
Met in de hoofdrollen: Burt Lancaster, Susan Sarandon, Michel Piccoli

Synopsis
Sally werkt in de oesterbar van een casino in Atlantic City en droomt ervan croupier te worden in Monte Carlo. Lou, een would-be gangster, droomt ervan ooit een grote slag te slaan en een gerespecteerd gangster te worden. Hij is heimelijk verliefd op Sally. Als hij in het bezit komt van een partij coke, denkt hij zijn grote droom waar te maken. Lou stelt Sally voor om samen een nieuw leven te beginnen... Eind jaren '70 kende de vergane glorie van de gok- en badstad Atlantic City een revival. In de niet-klassieke gangsterfilm Atlantic City tekent Louis Malle hoe deze verandering zijn neerslag vindt in het leven van zijn bewoners en bezoekers. Met ironie en milde humor, sympathie en ontroering toont Malle hoe zijn personages droom en werkelijkheid door elkaar halen. Met klinkende namen als Susan Sarandon, Burt Lancaster en Michel Piccoli won Atlantic City de Gouden Leeuw in Venetie en sleepte 5 Oscar nominaties in de wacht.



THE WHITE MASAI Special Edition
DVD Release 29/08/06
Met in de hoofdrollen: Nina Hoss & Jacky Ido
Het waargebeurde verhaal, naar de bestseller van Corinne Hofmann, "De Blanke Masai"

Synopsis
Carola is samen met haar vriend Stefan op reis in Kenia. Tijdens een uitstap raakt ze helemaal in de ban van Lemalian, een aantrekkelijke Masai krijger. Ze kan hem niet vergeten, verlaat zelfs haar vriend en reist dwars door Kenia om Lemalian opnieuw te ontmoeten. Aan de zijde van haar grote liefde begint Carola een onbekend avontuur te midden van een primitieve stam. The White Masai is het waargebeurde verhaal van Corinne Hofmann en de Masai Lketinga.

Extra's:
• Gesprek met Corinne Hofmann
• Trailer


Recent nieuws van dezelfde bron