:: NIEUWS ::
DVDInfo.be >> Nieuws >> Lumière >> PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2022
PERSBERICHT: RELEASES AUGUSTUS 2022
Bron: Lumière - Datum: 2022-08-01 - Geplaatst door: Werner
In de maand augustus een nieuwe lading straffe Lumière Crime Series op myLum.tv. Met bijzondere aandacht voor de Poolse serie Adam Kruk, exclusief op myLum.tv in België en Nederland. Opnieuw een kwalitatieve serie uit Oost-Europa. De tijd dat de beste misdaadreeksen alleen uit Scandinavië kwamen ligt achter ons. Adam Kruk is één van de series uit een golf van kwalitatieve Centraal & Oost Europa tv-series die op ons afkomt. Denk maar aan de Oekraïens-Kroatische serie The Silence en de Poolse HBO-serie Wataha.

MAN IN ROOM 301

Fins psychologisch drama over schuld, wraak en vergeving. Zes afleveringen lang wacht je vol spanning op de uiteindelijke onthulling. Het leven van de familie Kurtti verandert onherroepelijk op een noodlottige midzomernacht. Jaren later komen tijdens een vakantie in Griekenland de geheimen aan de oppervlakte. De familieleden moeten de gevolgen van hun daden onder ogen zien. Hoe ver zijn ze bereid te gaan voor hun dierbaren?

Speelduur: 6 x 45 min
Taal: Fins
Leeftijd: 12+
Genre: thriller, drama
Productiejaar: 2019
Releasedatum dvd: 23 augustus


ADAM KRUK SEIZOEN 1

Adam Kruk, een 40-jarige teruggetrokken politieman, keert terug naar het stadje waar hij opgroeide om een pedofiel, die jaren geleden zijn beste vriend Slawek misbruikt heeft, op te sporen. Tegelijk wordt hij opgeroepen om de ontvoering van een jongen uit een machtige familie te onderzoeken. Naarmate de zaak zich ontvouwt, ontdekt hij antwoorden die een onverwacht verband onthullen met het verleden. Voor Adam een kans op gerechtigheid en een manier om zichzelf te bevrijden van zijn innerlijke demonen.

Speelduur: 6 x 45 min
Taal: Pools
Leeftijd: 16+
Genre: Misdaad
Productiejaar: 2018-2021
Releasedatum dvd: 30 augustusUIT HET ARCHIEF

Recent nieuws van dezelfde bron